Ääni ja Jooga Festivaalit 19.–20.2.

Tervetuloa tutustumaan äänimaljojen maailmaan! Koulutus sopii sekä joogan harrastajille, että ohjaajille. Voit osallistua vain yhteen moduuliin tai valita kaikki.

Festivaali antaa kattavan kuvan äänimaljojen käytöstä ja saat kurssilla valmiudet käyttää äänimaljoja oman harjoituksesi tukena tai esim. osana tuntien loppurentoutusta. Festivaalin aikana pääset nauttimaan myös meditatiivisista rentoutusharjoituksista. Koulutuksesta vastaa ihastuttava Heidi Ristseppä.

Tutustu kurssin sisältöön verkkokaupassamme
ja ilmoittaudu mukaan. Total- ja Total+Jooga-jäsenenä saat kurssimaksut edullisempaan hintaan.

Kysy lisää Ääni ja Jooga Festivaalista jooga@jooarena.fi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan.

Festivaalin kouluttaja Heidi Ristseppä

Heidi on opettanut joogaa jo yli 20 vuotta auttaen lukemattomia joogeja löytämään itsestään koko potentiaalinsa, ohjaten lempeästi ja rakkaudella kohti henkistä ja fyysistä tasapainoa ja tyytyväisyyttä. Koulutukseltaan Heidi on myös Kasvatustieteiden maisteri, Sosionomi AMK ja hänellä on yli 15 vuoden sosiaalialan- sekä opetusalan työkokemus.

Heidi on opiskellut jooganopettajaksi (SJL) Suomen joogaliiton koulutuksessa sekä joogaterapiaa kansainvälisesti arvostetussa Svastha Yoga Therapy Ohjelmassa. Heidi on opettanut äänimaljojen ja gongien hyödyntämistä osana joogaharjoitusta sekä joogaohjausta jo yli 10 vuotta.