Avaamme ovet maanantaina 13.9. klo 15!

Tervetuloa tutustumaan uuteen keskukseemme!

Maanantaina, 13.9., Joo.Arenalla pelataan tennistä, padelia sekä salibandyä! Lisäksi Ryhmis Masalan ryhmäliikuntasalissa ja Jooga Mashalan joogastudiossa käynnistyvät ilmaiset näytetuntimme sekä myös kevyet aamupäivätunnit (9,99 € -paketti) pyörähtävät käyntiin tiistaina 14.9.

Sulkapallokenttämme avautuvat 15.9.

Sporttis Masalan lastenliikuntakurssit käynnistyvät 16.9. alkaen, vielä mahtuu mukaan!

Asiakaspalvelumme aukeaa väliaikaisissa tiloissa 1. kerroksen väestösuojassa ja on avoinna joka päivä klo 8–21, alkaen 13.9.

Tiloissamme toimiva DCA-tanssikoulu viettää avoimia ovia tiistaina 14.9. ja torstaina 16.9. luvassa on huikea kattaus eri lajeja – tervetuloa kokeilemaan! Lisätietoja tunneista: https://www.tanssikouludca.fi/

Vanhan halliosan saneeraus on vielä käynnissä marraskuulle saakka, joten käytössämme on vielä muutaman kuukauden poikkeavat kulkureitit ja joukossamme liikkuu vielä myös rakennusmiehiä. Olemme huomioineet tämän asiakaspalvelumme kapasiteetissa ja keskuksessamme tuleekin liikkumaan paljon Joo.Arena-asuisia työntekijöitämme auttamassa juuri sinua!

Aloitamme Fitness Masalan jäsenyyksiemme ennakkomyynnin tarjoushinnoin 13.9. Pääset lunastamaan tarjouksen verkkokaupastamme tai asiakaspalvelustamme heti 13.9. alkaen.

Tervetuloa tutustumaan, pelaamaan, liikkumaan näytetunneillamme sekä hoitamaan jäsenyysasiat kuntoon!

Joo Arenan lähestymiskartta syyskuu 2021
Kuvituskuva, jossa lukee englanniksi Tervetuloa.