Fitness Masalan avoimet ovet 1.–7.10.

Get ready for the party!

Fitness Masala toivottaa sinut tervetulleeksi liikunnallisten elämysten äärelle! Avaamme ovemme perjantaina 1.10. ja ensimmäisen toimintaviikkomme aikana pääset kokeilemaan kaikkia ohjattuja tuntejamme sekä kuntosaliamme – ilmaiseksi, totta kai.

Valitse suosikkisi yli 70 viikkotunnistamme, tulee testaamaan uusia kuntosalilaitteitamme, tapaa superkoutsimme, uudet treenikaverisi, tule maistelemaan herkullisia lisäravinteita, osallistu arvontaan ja nappaa jäsenyys mukaasi!

Järjestämme väliaikaisessa asiakaspalvelussamme myös käytettyjen treenikamojen kirppiksen – laitetaan hyvä kiertämään!

Ryhmäliikunnat käynnistyvät perjantaina klo 11 pilateksella, kuntosali ja toiminnalliset treenit Boksi Masalassa avautuvat klo 16.

Liity Fitness Masalan jäseneksi avoimien ovien aikana 1.-7.10. ja saat jäsenyytesi juhlahumuhintaan: Lokakuu -50%, ei liittymismaksua (19€) ja kaupan päälle vielä Joo.Arenan tyylikäs juomapullo tai jumppapussi! Saat jäsenyyden alehintaan verkkokaupastamme käyttämällä kampanjakoodia: AVOIMET2021. Sopimus on voimassa toistaiseksi, yhden kokonaisen kalenterikuukauden irtisanomisajalla.

PS. Ympärillämme rakennetaan yhä, mutta haluamme saada treenit käyntiin pitkän korona-ajan päätteeksi ja saada teidät voimaan hyvin, painot liikkeelle ja hien & endorfiinit virtaamaan! Rakentaminen näkyy vielä siis poikkeusreitteinä, väliaikaisina opasteina yms. Kiitos kärsivällisyydestäsi – marraskuussa päästään ihkauusiin tiloihin.

PPS. Globaali pandemia on sotkenut maailman logistiikkaa ja tämän vuoksi esim. osa Gym ja Boksi Masalan välineistä saapuu loka-marraskuun aikana. Ei huolta silti, saat taatusti hien päälle ja lihakset kasvamaan!

PPS. Ajanvaraus tunneillemme on käynnistynyt! Sinulla voi olla aina 6 varausta kerrallaan voimassa. Lue lisää varausohjeista.

Nainen sitomassa lenkkarien kengännauhoja.