Kirkkonummen Baker liiga 2024-2025

 

Joukkueet pelaavat 2 peliä illassa/ 3-sarjaa, molemmat pelit samaa vastustajaa vastaan. Joukkue muodostuu aina kahdesta pelaajasta. Hinta on 18€/joukkue/peli.

3 parasta joukkuetta palkitaan.

Baker pelitapa: keilaajat heittävät jokaisen heiton vuoron perään, joukkue sopii kumpi aloittaa sarjan, siis kaadosta ykkösheittovuoro vaihtuu, myös 10-ruutu vuoron perään. Pelit pelataan amerikkalaisella pelitavalla.

Pisteet: erävoitosta 2p, kokonaiskisasta 2p, jokaisesta parituloksesta 1p. Yhteensä 12p/peli. Haamujoukkuetta vastaan joukkue pelaa ilman vastustajaa, joukkueelle lasketaan pisteet ja kaadetut keilat.

Sijoituksen ratkaisee kokonaispistemäärä ja kaatuneet keilat tasoituksen kera

Tasoitukset lasketaan joukkueen jäsenten (2kpl) luokkatasoituksien mukaan jaettuna kahdella (0, 5, 12, 20 tai 35p/s)

Pelioikeus: kaikilla M-A-B-C-D JA EI REK keilaajilla. Kahdessa joukkueessa ei saa keilata, kauden aikana voi käyttää rajattoman määrän pelaajia. Finaalissa saa heittää kuitenkin vain keilaajat, jotka ovat keilanneet joukkueessa vähintään 5 peliä syys- ja kevätkierroksella.

Pelit pelataan torstaisin 5.9 klo 18.00 alkaen, otteluohjelma julkaistaan koko syksyksi kun se on valmis.

Mikäli joukkue ei saa joukkuetta kokoon pelipäivänä on se velvollinen ilmoittamaan siitä vastustajalle ja hallille. Jos joukkue ei saavu pelipaikalle ilmoittamatta on sen tulos 0p ja 0 kaadettua keilaa. Paikalla oleva joukkue keilaa haamua vastaan ja saadut pisteet ja keilat lisätään joukkueelle.

Rästipeliaika voidaan sopia syyskauden/kevätkauden aikana tai rästipelipäivinä, syyskaudella ennen kevätkauden alkamista ja kevätkaudella ennen finaalipäivää. Jos joukkue ei saavu pelipaikalle ilmoittamatta on sen tulos 0p ja 0 kaadettua keilaa. Paikalla oleva joukkue keilaa haamua vastaan ja saadut pisteet ja keilat lisätään joukkueelle.

Ilmoittaudu mukaan osoitteeseen: bowling@jooarena.fi tai laittamalla whatsappia. Kerro meille joukkueen nimi ja joukkueen jäsenet.