Boksi Masalan kurssit ja tapahtumat

Boksi Masalassa järjestetään säännöllisesti peruskursseja ja kaikille avoimia tutustumistreenejä. Myös yksilö- ja pienryhmävalmennusta on tarjolla. Näistä löydät lisätietoja alta.

Peruskurssit

Lämpimästi tervetuloa mukaan yhteisöömme! Turvallinen tapa hypätä mukaan on peruskurssimme, joita järjestämme joka kuukausi.

Kurssin sisältö

Boksi Masalan peruskurssilla opit toiminnallisen lihaskuntoharjoittelun perusteet ja liikkeiden oikeaoppisen suoritustekniikan. Valmentajamme vaativat puhtaita suoritustekniikoita ja tiukkoja liikestandardeja – tämä takaa jäseniemme turvallisuuden vaativissakin liikkeissä. Turvallisuus on meille tärkeä asia.

Samalla tutustut valmentajiimme ja treenikavereihin, opit turvallisesti mm. painonnoston ja voimannoston alkeet, kehonpaino- ja voimisteluliikkeiden tekniikoita sekä salin kirjoittamattomat säännöt. Saat myös hyödyllistä tietoa harjoittelusta, palautumisesta ja kehonhuollon merkityksestä.

Kenelle kurssi sopii

Kurssi sopii kaikille, lähtötasosta riippumatta. Kurssin aikana ei nosteta raskaita painoja, vaan harjoitellaan tangoilla sekä kehonpainolla – kunkin lähtötason mukaan. Kaikki liikkeet näytetään ja jokaisesta liikkeestä löytyy useampia, ns. skaalattuja versioita eli helpompia vaihtoehtoja.

Mukaan tarvitset positiivisen ja avoimen mielen uuden oppimiselle, treenivaatteina sisäharjoitteluvarustus ja juomapullo.

Ihmisiä painonnostotunnilla.

Seuraava peruskurssi

Seuraava peruskurssi järjestetään 28.1.2022 alkaen kolmen päivän intensiivikurssina.

 • Tunnit 28.1. – 30.1: pe klo 19-21, la klo 12.30-14.30 & su klo 14-16.
 • Kurssiin sisältyvät Boksi Masalan treenit ajalla 31.1. – 28.2. 2022
 • Kurssin hinta on 125 €

Ilmoittaudu mukaan: boksi@jooarena.fi. Kurssille otetaan mukaan 10 henkilöä.

Helmikuun kurssi järjestetään 25-27.2. ja maaliskuun 25.-27.3.2022.

Lähikuvassa toiminnallisen harjoittelun treenaaja lattialla istumassa.

Tutustumistreenit

Järjestämme ilmaisia tutustumistreenejä joka kuukauden ensimmäinen lauantai.

Ensimmäiset tutustumistreenit pidetään perjantaina 4.2., 4.3., 1.4. klo 19.
Ilmoittautumisesta tulossa lisätietoa myöhemmin.

Tutustumistreeneissä tahti on rauhallinen ja harjoitus kaikille sopiva, mukaan voi tulla minkä kuntoisena hyvänsä!

Mies tarttumassa painonnostotankoon.

Yksityisvalmennus ja pienryhmät

Järjestämme yksityishenkilöille ja pienille ryhmille peruskursseja, tekniikkatunteja tai vaikka polttaritapahtumia kokeneen valmentajan johdolla.

Yksityistunnin hinta 1–3 hengelle on 100 € ja sitä suuremmille ryhmille tarjouksen mukaan.

Kysy lisää: boksi@jooarena.fi

Lähikuvassa nainen tarttumassa kahvakuulaan.

Nuorten Boksi

Toiminnallisen harjoittelun ryhmä teineille (15–17 v)

Tunneilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia taito-, voima- ja kestävyysominaisuuksia. Kauden aikana käydään läpi yleisimmät toiminnallisessa harjoittelussa käytettävät liikkeet ja välineet.

Seuraava ryhmä alkaa lauantaina, 5.3.2022. Valmentajina Susanna Aaltonen ja Viivi Urpilainen. Tunnit lauantaisin klo 11.30-12.30.

Hinta kevätkaudelle (5.3. – 28.5.2022, ei tuntia pääsiäisviikonloppuna) 169 €.

Ikäsuositus on suuntaa antava, voit aina kysyä kurssin soveltuvuutta myös hieman nuoremmalle/vanhemmalle.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: boksi@jooarena.fi

Boksi Masalan etiketti

Haluamme taata kaikille yhteisömme jäsenille hyvät ja turvalliset harjoitteluolosuhteet sekä kitkattoman ja rennon ilmapiirin. Huomioithan siis seuraavat tärkeät seikat salille tullessasi:

 • Tulethan aina treenaamaan vain täysin terveenä!
 • Kunnioita kanssatreenaajia sekä valmentajia – siivoa jälkesi ja puhdista käyttämäsi välineet AINA. Laita käyttämäsi tarvikkeet paikoilleen jokaisen harjoituksen jälkeen.
 • Jätä ego salialueen ulkopuolelle. Valmentajat ovat paikalla sinua varten ja takaavat tehokkaan sekä turvallisen harjoituksen ja kehityskaaren. Pyydä apua skaalauksien yms. kanssa. Älä jää yksin miettimään, miten mikäkin pitäisi tehdä, vaan kysy! Kaikki liikkeet ja harjoitukset voidaan skaalata. (Ainut asia mitä emme voi skaalata puolestasi on asenteesi!)
 • Omatoimitreenaajat: Tilassa voi tehdä oman harjoituksen ohjatun tunnin aikana – mikäli tilaa on. Tarkistathan AINA tilanteen tunnin vetäjältä. Tila ja välineet on ensisijaisesti varattu tuntilaisille.
 • Älä pudota tyhjää levytankoa, kahvakuulaa tai käsipainoa.
 • Jätäthän lapset harjoituksesi ajaksi lapsiparkkiin.
 • Voit tulla odottamaan seuraavan tunnin alkua siihen varattuun tilaan, kierreportaiden edustalle tai loungeen. Voit myös jäädä venyttelemään ja viettämään aikaa salille harjoituksesi jälkeen, kunhan tämä ei häiritse seuraavan tunnin harjoittelijoita.
 • Tekonurmi on tarkoitettu ainoastaan kelkan työntöön tai kehonpainoharjoitteluun. Älä nosta painoja/ kahvakuulaa tms. Tekonurmella.
 • Lisääthän mankkua kädet ämpärissä ja siivoat mahdolliset mankkujälkesi.

Linkki Wodconnectiin

Liity yhteisöömme (linkki jäsenyyksiin vai verkkokauppaan)