Boksin valmentajat

2024-03-23T09:52:01+00:00

Jessica

Olen Jessica, ammatiltani urheiluhieroja ja CF-valmentaja.

Olen harrastanut liikuntaa koko elämäni ja valmentanut kohta 10 vuotta. Treenien monipuolisuuden ansiosta toiminnallinen urheilu lajina oli rakkautta ensi silmäyksellä
vuonna 2012 eikä tylsiä treenejä ole olemassakaan. Parasta on, että voi olla millainen kunto tai tausta tahansa, ja jokainen saa treenistä itselleen sopivan muokkaamalla sitä.

Kannustan asiakkaitani oikeaan tekniikkaan kuitenkin samalla itseään haastaen. Mottoni on: Dreams don’t work unless you DO.

Koulutus

  • CF Level 1 & 2
  • SPL 1 & 2
  • CF Mobility 1
2024-03-23T09:51:42+00:00

Susanna

Olen ammatiltani henkilöstöjohtamisen tradenomi, urheiluhieroja sekä CF- ja äitiysliikuntavalmentaja.

Olen valmentanut reilu viisi vuotta toiminnallista urheilua. Aiemmin olen ohjannut myös pumppia sekä toiminut valmentajana jalkapallossa.

Pelasin jalkapalloa aktiivisesti lähes parikymmentä vuotta, ennen crossfitin aloittamista. On the ramp -kurssi vei minut kuitenkin mennessään ja jalkapallo sai jäädä satunnaiseksi höntsätreeniksi taka-alalle.

Minulle on tärkeää saada asiakas tuntemaan onnistumisen riemua liikunnan parissa ja löytämään itselle sopiva ja kivuton tapa tehdä päivän treeni.

Ohjaan WODeja, Painonnosto Basic -tuntia, MammaWOD-kursseja sekä peruskursseja. Valmennukseeni pääsee keskiviikkoiltaisin, perjantaiaamupäivisin sekä satunnaisesti viikonloppuisin. Vastaan myös EasyWOD-ohjelmoinnista.

Koulutus

• CF Level 1
• PNOK 1
• Äitiysliikuntavalmentaja

2024-03-23T09:51:44+00:00

Veera

Olen koulutukseltani KTM ja FISAF Personal Trainer, hyvinvointialan startup-maailmassa toiminut elämäntapaliikkuja, eri lajien entinen suurkuluttaja ja CF-masters-kisoista kiinnostunut. Matkan varrella olen lukenut myös mm. liikuntalääketieteen perusopinnot ja suorittanut muita liikunta-alan koulutuksia ravitsemuksesta testaukseen.

Valmennan Boksilla ja ohjaan Fitness Masalassa spinningiä sekä tuurailen muita lattiatunteja. Valmentamistani 15 vuoden ajan on aina ohjannut, ja yhäkin ohjaa, vahva palo saada ihmiset kehittymään, ylittämään itsensä ja onnistumaan. Paras palkinto on nähdä endorfiinipöllyinen, hymyilevä, jotain uutta (itsestäänkin) oppinut asiakas tunnin jälkeen.

Omasta liikuntahistoriastani löytyy mm. kamppailulajeja, crossfittiä, lumilautailua, hirmu määrä jumppia ja 11 maratonia. Olisi mahtia nähdä juuri sut tunneilla/WODissa!

2024-03-23T09:52:02+00:00

Ville

Olen ammatiltani liikunnan- ja terveystiedon opettaja sekä fysiikkavalmentaja. Minulla on yli 15 vuoden kokemus kansainvälisen ja kansallisen tason urheilijoiden, mutta myös kuntoliikkujien valmentajana toimimisesta.
 
Vastaan Boksilla WODien ohjelmoinnista ja ohjaan WODeja torstai-iltaisin.

Koulutus

  • LitM
  • CF L1