Fiksusti liikkeessä – Covid-19-käytännöt Joo.Arenalla

Seuraamme aktiivisesti Joo.Arenalla Covid-19-tilannetta ja -määräyksiä ja tiedotamme mahdollisista muutoksista tällä ajankohtaista-sivulla.

Etelä-Suomen aluehallintoviraston 21.1.2022 tekemän päätöksen mukaisesti joudumme valitettavasti jatkamaan sulkua tiettyjen toimintojemme osalta 24.1.– 7.2.2022. Tiedote on luettavissa täältä: https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69930315

Joo.Arenan sulkapallo- ja tenniskenttiä sekä kuntosalia, toiminnallista salia ja spinningstudiota voidaan käyttää aluehallintoviraston rajoitusten puitteissa yksityis- ja perhe-elämän piiriin kuuluvaan toimintaan, ammattiurheilijoille sekä lasten ja nuorten ohjattuun toimintaan (vuonna 2003 ja sen jälkeen syntyneille).

Kenelle sulkapallo- ja tenniskentät, kuntosali, toiminnallinen sali sekä spinningstudio voidaan vuokrata

Sulkapallo- ja tenniskentät, kuntosali, toiminnallinen sali sekä spinningstudio voidaan vuokrata 2003-syntyneiden ja sitä nuorempien ohjattuun liikuntaan, ammattiurheilijoille sekä yksityis- ja perhe-elämän piiriin kuuluvaan toimintaan eli vakiintuneiden kaveriporukoiden sekä perheyhteisöjen kesken.

Tilan vuokrannut yksityinen henkilö voi tuoda mukanaan tilaan esimerkiksi personal trainerin tai muun yksityisopettajan niin halutessaan.

Valmennusta tarjoavat tahot tiedottavat omasta toiminnastaan erikseen.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on avoinna ma-su klo 10-20.

Kuntosali, toiminnallinen sali, spinningstudio – ohjeet vuokraamiseen

Voit varata vain yhden vuoron per päivä ja kaksi vuoroa viikossa.

Tilan vuokraava henkilö varaa vuoron ja suorittaa maksun Mobile Payllä ennen vuoroa. Muut vakiintuneen kaveripiirin kaverit tai perheenjäsenet varaavat jonopaikan samalta vuorolta. Tilan vuokraaja vastaa siitä, että vuorolle tulevat oikeat henkilöt, ja että tilassa toimitaan ohjeiden mukaan. Vuoron vuokraaja vastaa myös siitä, että kaikilla kuntosalin, toiminnallisen salin sekä spinningstudion vuokravuorolla harjoittelevilla on Fitness Masalan voimassa oleva jäsenyys.

Rajaamme vakiintuneeseen kaveriporukkaan kuuluvien määrän 6 henkilöön.

Kuntosalin, toiminnallisen salin ja spinningstudion vuokra/tila: Fitness Masalan jäsenille 5€/vuoro. Maksu Mobile Pay / numero 83969, Kirkkonummen sisäurheiluhalli

Pääset vuokraamaan vuoron
kuntosalille osoitteesta: https://tinyurl.com/bdeubj79
Boksille osoitteesta: https://tinyurl.com/2rs9fbyn
Spinningstudioon osoitteesta: https://tinyurl.com/ynh6hp3w

Tärkeää!

Otathan muut huomioon! Vaihda vaatteet hyvissä ajoin, poistu tilasta oman vuorosi aikana, vältä kohtaamisia seuraavien asiakkaiden kanssa. Puhdista välineet ja palauta ne paikoilleen aina käytön jälkeen. Yleiset tilat (aulan lounge-tilat, pukuhuoneet) on suljettu. WC:t ovat käytössä.

Ohjatut tunnit

Ohjatut tuntimme ovat rajoitusten vuoksi tauolla 28.12.-7.2. Liike jatkuu silti striimien kautta olohuoneissa! Fitness Masalan asiakkaana saat käyttöösi tunnukset WELLNET -kanavaan, josta löydät tuttujakin lähiseudun ohjaajia ja kattavan valikoiman eri tunteja. Tunnukset striimeihin olet saanut jäsenpostin kautta.

Hyvitämme myös sulkuajan helmikuun laskun yhteydessä.

Tennis- ja sulkapallokentät

Sulkapallo- ja tenniskentät varataan normaaliin tapaan Enkorasta:

https://oma.enkora.fi/jooarena/reservations2/reservations/3/1/-/-/~date=2022-01-03
Maksu hinnaston mukaan verkkokaupassa tai asiakaspalvelussa.
Otathan muut huomioon! Vaihda vaatteet hyvissä ajoin, poistu kentältä oman vuorosi aikana, vältä kohtaamisia seuraavien asiakkaiden kanssa.

Keilahalli

Keilahalli on avoinna normaalisti.

Monitoimikentät

Aikuisten joukkuelajit ovat tauolla 28.12.2021 – 7.2.2022.

Kiipeily

Katso Climbat Masalan verkkosivut: https://www.climbat.fi/

Padel

Katso Padel Club Finlandin verkkosivut: https://padelclub.fi/

Golf

Katso Inside Golfin verkkosivut: https://www.insidegolf.fi/ohjelmaa/

Kahvilaravintola

Bistro Mediterranean Cuisine on avoinna päivittäin klo 8.30-18. Lue lisää: http://www.bistromediterranean.fi/

Lasten- ja nuortenliikunta

Vuonna 2003 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ja nuorten ohjattu harrastustoiminta voi jatkua normaalisti. Kausi käynnistyy 10.1. 2022.

Muut toimet 28.12. 2021 alkaen:

Pukuhuoneet eivät ole käytössä.

Koronapassi ei ole käytössä.

Keskuksen yleiset toimet Covid19-viruksen ehkäisyssä:

Liike on lääke moneen ja yleisen fyysisen sekä henkisen hyvinvoinnin ja vastustuskyvyn kannalta on tärkeää, että pääsemme liikkumaan säännöllisesti. Harjoittelu ei saa kuitenkaan edesauttaa koronan leviämistä, joten tehdään yhdessä kaikkemme, että harjoittelu tiloissamme on turvallista ja riski viruksen leviämisestä on mahdollisimman pieni.

  • Seuraamme viranomaisten määräyksiä ja toimimme niiden mukaisesti.
  • Olemme tehostaneet keskuksessamme siivousta, lisänneet käsidesien sekä puhdistusaineiden määrää ja tarkentaneet sisäistä sekä asiakkaille suunnattua ohjeistusta.
  • Kasvomaskin osalta noudatamme alueellisia suosituksia; yleisissä tiloissa toivomme sinun käyttävän maskia. Liikuttaessa maskin käyttöä ei suositella.

Kiitos teille ohjeistusten noudattamisesta ja kärsivällisyydestä tänä poikkeuksellisena ajanjaksona! Huolehditaan yhdessä turvallisista treeniolosuhteista ja pidetään itsemme kunnossa vastuullisesti liikkuen.