Fiksusti liikkeessä – Covid-19-käytännöt Joo.Arenalla

Seuraamme aktiivisesti Joo.Arenalla Covid-19-tilannetta ja -määräyksiä ja tiedotamme mahdollisista muutoksista tällä ajankohtaista-sivulla.

Etelä-Suomen aluehallintoviraston 31.1.2022 antaman tiedotteen mukaan rajoitukset poistuvat 1.2.2022 alkaen. Tiedote on luettavissa täältä: https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69931099

Tiistaista, 1. helmikuuta alkaen Joo.Arena avaa kaikki suljettuina olleet tilat harrastajien ja yleisön käyttöön, yleisestä terveysturvallisuudesta kuitenkin huolehtien.

Kaikki Fitness Masalan jäsenyydet käynnistyvät automaattisesti 1.2. 2022 alkaen. Sulkuaika (1kk) on hyvitetty helmikuun laskussa. Laskutuskaudesta riippuen hyvitys saattaa näkyä vasta reilusti helmikuun puolella.

Koronapassi ei ole käytössä.

Tervetuloa liikkumaan!

Keskuksen yleiset toimet Covid19-viruksen ehkäisyssä:

Liike on lääke moneen ja yleisen fyysisen sekä henkisen hyvinvoinnin ja vastustuskyvyn kannalta on tärkeää, että pääsemme liikkumaan säännöllisesti. Harjoittelu ei saa kuitenkaan edesauttaa koronan leviämistä, joten tehdään yhdessä kaikkemme, että harjoittelu tiloissamme on turvallista ja riski viruksen leviämisestä on mahdollisimman pieni.

  • Seuraamme viranomaisten määräyksiä ja toimimme niiden mukaisesti.
  • Olemme tehostaneet keskuksessamme siivousta, lisänneet käsidesien sekä puhdistusaineiden määrää ja tarkentaneet sisäistä sekä asiakkaille suunnattua ohjeistusta.
  • Kasvomaskin osalta noudatamme alueellisia suosituksia; yleisissä tiloissa toivomme sinun käyttävän maskia. Liikuttaessa maskin käyttöä ei suositella.

Kiitos teille ohjeistusten noudattamisesta ja kärsivällisyydestä tänä poikkeuksellisena ajanjaksona! Huolehditaan yhdessä turvallisista treeniolosuhteista ja pidetään itsemme kunnossa vastuullisesti liikkuen.