Tervetuloa Fitness Masalaan!

Ohjattujen tuntien aikataulu pyörähtää käyntiin perjantaina 1.10. kello 11 Pilates-tunnin merkeissä.

Kuntosali avaa ovensa klo 16 ja samaan aikaan käynnistyvät myös Boksi Masalan tunnit.

Kulku asiakaspalveluumme tapahtuu Ljusdalantien puolen pääovesta. Asiakaspalvelumme on avoinna joka päivä klo 8–21, sieltä saat opastuksen keskuksemme uuden puolen pukuhuoneisiin, ryhmäliikuntatilaan ja joogastudioon sekä saneeratulla puolella sijaitsevalle Gym Masala -kuntosalille ja Boksi Masalaan.

Kun tulet tutustumaan kuntosaliimme tai Boksiin, tulethan asiakaspalvelumme kautta. Kulku kuntosalille sekä Boksi Masalaan tapahtuu aulatilojen ja ravintolan rakennustöistä johtuen Ljusdalantien puolelta, erikseen merkittyä ulkoreittiä pitkin.

Vietämme Avoimia ovia koko viikon, 1.–7.10.! Luvassa on kaikenlaista spesiaalia, runsaasti liikettä, lisäravinnemaistiaisia, arvontoja, ilmaisia näytteitä yms.

Ja vielä! Liity Fitness Masalan jäseneksi avoimien ovien aikana 1.-7.10. ja saat jäsenyytesi juhlahumuhintaan: Lokakuu -50%, ei liittymismaksua (19€) ja kaupan päälle vielä Joo.Arenan tyylikäs juomapullo tai jumppapussi! Saat jäsenyyden alehintaan verkkokaupastamme käyttämällä kampanjakoodia: AVOIMET2021. Sopimus on voimassa toistaiseksi, yhden kokonaisen kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Pian nähdään!

Nainen työntämässä traktorinrengasta oranssia taustaa vasten.