Treenaa kun haluat, yksin tai kaverin kanssa – virtuaaliohjauksessa

Fitness Masalan virtuaalitunnit ovat käytössäsi 11.2. alkaen! Virtuaalikirjastostamme löytyy kymmeniä tunteja – tervetuloa testaamaan.

Virtuaalitunnit täydentävät ohjattujen tuntiemme live-kalenteria viikosta 7 alkaen. Tarjolla on kymmeniä tunteja lihaskuntotreenistä, spinningiin, tanssiin, joogaan ja kehonhuoltoon. Osa tunneista löytyy ajastettuna aikataulustamme, sen kuin ilmestyt paikalle! Voit myös valita itsellesi sopivan ajankohdan ja saat nappia painamalla tunnin päälle – treenaa siis kun sinulle sopii, yksin tai pienellä porukalla!

Homma toimii siis näin:

Aikataulussamme lukee esim. tiistain kohdalla Virtual Body ’45 klo 15.00-15.45. Ilmesty paikalle klo 15, ohjaajan lavan kohdalta laskeutuu valkokangas klo 15 ja tunti pyörähtää automaattisesti käyntiin. Hikoile ja nauti! Tunnin päätteeksi ei tarvitse tehdä muuta kuin putsata ja korjata omat välineet paikoilleen, automatiikka hoitaa loput.

Kun ryhmäliikunta- tai spinningstudiomme on vapaana, voit ma-su klo 7-21 välisenä aikana tulla valitsemaan itsellesi sopivan tunnin ja nauttia huippuohjauksesta! Virtuaalilaitteistomme on erittäin helppokäyttöinen, saat tarvittaessa opastusta asiakaspalvelustamme. Huomioithan, että salin pitää olla vapaana 15 minuuttia ennen seuraavan tunnin alkua.

Jos kaipaat jumppaseuraa, muistathan Fitness Masalan jäsenryhmämme; ryhmässä saa ehdottomasti huudella treeniseuraa! Kuka tulisi tekemään kunnon lihaskuntotreenin kimpassa klo 17, ennen lauantaisaunaa? :)

Kevään aikataulun löydät täältä. Tunneilla nähdään!

Seuraa meitä Instagramissa @fitness.masala ja Facebookissa, ja liity Facebookin Fitness Masala -jäsenryhmään!