Fitness Masalan Easy on elokuun alusta Lite! Tutustu kokonaan uudistuvaan jäsenyystyyppiin.

Easy-jäsenyys uudistuu syyskauden alusta alkaen. Arkiaamupäivien jäsenyys monipuolistuu ja tarjonta kasvaa ja mikä parasta: hinta pysyy ennallaan!

Lite-jäsenyys on Totalin pikkusisarus, joka tarjoaa oivan kattauksen ohjattuja tunteja, salitreeniä, virtuaalitunteja, spinningstudion ja tatamin arkipäivisin klo 05–15 välillä. Jäsenyyteen kuuluvat tietysti myös kaikki jäsenedut!

Uudistunut jäsenyys sopii nyt kaiken tasoisille liikkujille: Aikataulusta löytyy mm. spinningiä, WODeja, pilatesta ja joogaa sekä yhä myös niitä kevyempiä tunteja seniori-ikäisille – yhteensä lähes 15 tuntia arkiaamuisin ja -aamupäivisin.

Lite-jäsenyys pähkinänkuoressa:

  • Jäsenyyden hinta 48 €/kk, toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys yhden laskutuskauden (1 kk) irtisanomisajalla. Saat Lite-jäsenyyden myös määräaikaisena tai 1 kk:n korttina.
  • Pääsy ma–pe klo 05–15 välillä kaikille Ryhmiksen, Boksin ja Jooga Mashalan ohjatuille tunneille (n. 15 tuntia/vko), kuntosalille, spinningstudioon sekä Tatami Masalan kamppailusalille (treeniaikaa salilla klo 15 saakka).
  • Pääsy virtuaalitunneille ma–pe klo 06–15 välillä sekä ryhmäliikuntasalissa, että spinningstudiossa
  • Lite-jäsenyys sisältää myös kaikki Fitness Masalan jäsenedut

Easy-jäsenyytesi muuttuu automaattisesti Lite-jäsenyydeksi elokuun aikana.

Jos haluat liikkua arkiaamuisin ja rauhallisempaan päiväsaikaan, on tämä jäsenyys sinulle! Kerromme mielellämme lisää asiakaspalvelussa, saat hankittua jäsenyyden verkkokaupastamme tai asiakaspalvelusta.