Joo.Arenan logo.

Rauhaisaa joulunaikaa, jäsenemme!

Syyskausi alkaa olla lopuillaan ja haluammekin tässä kohtaa kiittää teitä, mahtavat asiakkaamme, lukuisista hikisistä hetkistä ja onnistumisista, periksiantamattomista asenteistanne, tsempistä ja jaetuista hiljaisuuden ja rauhan hetkistä – jaettu liikunnan riemu on parhautta!

Alla infoa tulevista talven viikoista.

JOULUNAJAN AIKATAULUT

Fitness Masalan uusi kausi alkaa 9.1.2023

Tulevien viikkojen Fitness Masalan tärkeitä päivämääriä:

 • Syyskausi päättyy 21.12.
 • Joululukkari 22.12.–8.1.
 • Boksin peruskurssi 5.–7.1.2023
 • Kevätkausi alkaa 9.1.2023
 • Avoimet ovet 9.–15.1.

Tammikuun kampanjassa sinulla on mahdollisuus ansaita itsellesi ilmaisia treeniviikkoja: Tuo ystäväsi jäseneksi tammikuun 2023 aikana ja ystäväsi saa kuukauden ilmaiset treenit (ei liittymismaksua) ja sinä taas seuraavan kuukauden -50 % alennuksella! Tarkemmat tiedot löydät toisesta ajankohtaista-osion artikkelista.

Muistathan, että myös joululukkarin tunnit löytyvät Enkorasta sekä Easy-kalenterista (tunnit välillä ma–pe klo 7–15), että Total-kalenterista.

Miten aloittaa harjoittelu Boksilla?

Syyskausi toi paljon uusia harjoittelijoita Fitness Masalaan. Kynnys osallistua Boksin tunneille – wodeihin ja painonostoon – saattaa tuntua jonkun mielestä liian korkealta, vaikka meillä Boksilla ei ole kynnystä lainkaan 😊

Tässäpä muutama vinkki aloittamiseen:

 • Boksin peruskurssi on oiva tapa hypätä mukaan. Peruskurssilla käydään pienellä porukalla (max 10 hlöä) läpi yleisimpien liikkeiden turvalliset suoritustekniikat sekä tutustutaan Boksin välineistöön, tapoihin ja ohjaajiin. Seuraava peruskurssi pidetään 5.–7.1.2023 ja hinta jäsenille on vain 50 € (ilman jäsenyyttä 125 €). Peruskurssin ohjaa huippuvalkkumme Anders!
 • EasyWODeissa tiistaisin ja lauantaisin tahti on rauhallisempi ja liikkeet helpompia.
 • Perjantain Painonnosto Basicissä harjoitellaan olympianostoja tekniikkaan keskittyen.
 • Sunnuntain WOD on nimeltään CardioSunday; tälläkään tunnilla ei tehdä sata lasissa eikä myöskään haastavimpia liikkeitä.

Ja vielä, WODeissakin jokainen pystyy tekemään omaan tahtiin ja liikkeistä löytyvät sopivat versiot kaikille – lämpimästi siis tervetuloa mukaan Boksin yhteisöön!

Terkuin Ville, Susanna, Dennis, Anders, Joni, Jessica & Veera

Rauhaisaa joulua kaikille, tunneilla tavataan!

 • Muistathan, että meiltä saa myös Joo.Arenan lahjakortteja ja liikuntaedut voi ladata saldolle odottamaan ensi vuotta.
 • Saapuessasi meille autolla, muistathan käynnistää pysäköintisovelluksen tai ilmoittaa autosi rekisterinumeron asiakaspalveluumme. Saat näin 3 tuntia ilmaista pysäköintiaikaa.

PS. Huomasitko myös, että kotisivujemme etusivulta löydät ajankohtaisia uutisia (helpottaa etenkin, mikäli et ole somessa).

Joo.Arenan logo.

Joo.Arena / Kirkkonummen Sisäurheiluhalli Oy
Seppä-Kallen kuja 1, 02430 Masala

Asiakaspalvelu
Puh. 010 411 0180
Keilahalli puh. 010 411 0181
asiakaspalvelu@jooarena.fi

jooarena.fi