Fitness Masalassa liikutaan läpi kesän!

Fitness Masalan kesäaikataulu on voimassa 27.6.–7.8.2022. Lukkarista löytyy jokaiselle päivälle useita mahdollisuuksia liikkua ohjatusti, tuttujen ja uusienkin kasvojen tunneilla!

Fitness Masalan kesätreenit käynnistyvät juhannuksen jälkeen viikolla 26. Jokainen viikko on hieman erilainen ohjaajien suhteen, mutta perusrunko pysyy samana aina elokuun alkupuolelle saakka. Jos tunnit ovat täynnä, lisäämme niitä kalenteriin.

Tarjolla on Les Millsin Pumppia ja Sprint-tunteja, takuuvarmoja Total Bodyja sekä RVP-tunteja, WODeja, painonnostoa, spinningiä sekä ihania joogatunteja joka tiistai, torstai ja sunnuntai.

Ulkotunteja yhteistyössä SportMerin kanssa

Lauantain jumpat pidetään ulkona (WODia lukuun ottamatta) klo 10 ja klo 11. Tunneista vastaa tuttu ohjaajamme Meri. Tunnit pidetään Masalan koulun pihalla, säällä kuin säällä. Varaathan mukaasi maton, hatun ja vesipullon! Ulkotunneille ei tarvitse ilmoittautua erikseen Enkoran kautta, vaan ilmoittautuminen paikanpäällä ohjaajalle.

Kesäkauden jäsenyydet & maksut

Total-asiakkaana pääset kesäkaudella osallistumaan myös kaikille erikoisjoogatunneillemme. Total+Jooga-asiakkaana saat taas kesäkuukauden 69 € hinnalla.

Viikkokohtaiset kesälukkarit

Fitness Masalan jäsenien kesäedut*
  • Bollis Masala: Sulkapallo- ja tennisvuorot ma–pe klo 8–15 alehintaan; sulkapallo 10 €/vuoro ja tennis 14 €/vuoro.
  • Sporttis Masala: Perhetunnit veloituksetta ti, to ja la.
  • Bowling Masala: Kesäkeilaajille kengät kaupan päälle.

* Kun jäsenyys on voimassa koko kesän.