Aloita vuosi 2024 treenien merkeissä! Tai jos ehdit jo liittyä jäseneksemme, niin lue tästä Fitness Masalan pika-tutorial, kuinka pääset alkuun.

Nyt on helppo hypätä mukaan mahtavaan porukkaamme; nimittäin liittyessäsi jäseneksi tammikuun aikana, treenaat koko tammikuun veloituksetta, eikä maksettavaksesi tule edes 19 € -liittymismaksua.
Juuri liittyneet, vielä jäsenyyttä harkitsevat tai jo kalustoon kuuluvat, lukaise läpi seuraavat vinkit!

1. AVOIMET OVET FITNESS MASALASSA, tammikuussa 2024

  • Gym Masalassa ja Boksi Masalassa vietetään avoimia ovia koko viikon 8. – 14.1.2024. Tulethan asiakaspalvelun kautta.
  • Ryhmiksen ja joogan ohjattuja tunteja pääset testaamaan 12.-14.1.2024. Varaa paikkasi tunneille asiakaspalvelusta, asiakaspalvelu@jooarena.fi tai 010 411 0180.

2. Ei vielä jäsenyyttä – FITNESS MASALAN TAMMIKUUN LIITTYMISTARJOUS

No nyt on sitten aika liittyä! Jäsenyyden saat napattua verkkokaupastamme tai asiakaspalvelustamme. Liity 1.-31.1.2024 ja treenaat koko tammikuun veloituksetta. Päälle ei tule edes liittymismaksua (19 €).

Kampanja koskee kaikkia jäsenyyksiämme ja jäsenyys on toistaiseksi voimassaoleva yhden kokonaisen laskutuskauden (1 kk) irtisanomisajalla. Ensimmäinen, helmikuuta koskeva laskusi tulee tammikuun puolivälissä. Kurkkaa kohta – Fast Pay – alta ja lunasta itsellesi vielä 25 % etu Sporttikaupastamme!

3. Joko sinäkin käyt meillä? Mahtavaa! Lukaise vielä seuraava checklist:

  • Onhan sinulla jo käytössä OnTheMove-sovellus? Varaa tunteja ja hallinnoi varauksiasi kätevästi appin avulla. Lataa AppStoresta ja Google Play -kaupasta.
  • Ota käyttöön Fast Pay ja laskusi menevät kätevästi suoraan maksukortiltasi. Ota Fast Pay käyttöön joko OTM-sovelluksessa tai verkkokaupassamme 15.12.2023 – 31.1.2024 välillä ja saat asiakaspalvelun Sporttikaupastamme 25 % alennuksen vapaavalintaisesta normaalihintaisesta tuotteesta.
  • Jäsenenä pääset nauttimaan myös huikeista jäseneduista. Uusia etuja on tulossa vuodenvaihteessa, stay tuned!
  • Liikuntaedut taas kannattaa ladata saldollesi ennen vuodenvaihdetta. Saldoa voit käyttää koska hyvänsä esim. kuntosalimaksuihin tai vaikkapa sulkapallovuoroon.
  • Jos kaipaat opastusta salille, saat kuntosaliohjauksen nyt alehintaan 52 €. Varaa ohjausaika osoitteesta tove@jooarena.fi. Ohjaus käytettävä 12.1.2024 mennessä.
  • Jos taas toiminnallinen harjoittelu kiinnostaa, saat Boksin peruskurssin 26.-28.1. jäsenetuhintaan 50 €!
  • Liity Facebookin vain jäsenille tarkoitettuihin ryhmiimme: Boksi Masalan jäsenryhmä sekä Fitness Masalan jäsenryhmä. Ja ota seurantaan kanavamme Instagramissa @fitness.masala ja @joo.arena.

Kysy lisää, autamme mielellämme! Laita sähköpostia asiakaspalveluumme tai soita: 010 411 0180. Kevään ohjattujen tuntien aikataulun löydät täältä.

Nähdään salilla & tunneilla – tervetuloa!