Fitness Masalan uusi kausi on herkkuja täynnä

Latinomix, Functionality, Air & Sound, RVP, HIIT Spinning, Core – you name it!

Helmikuu on uusi tammikuu! Fitness Masalan kausi starttaa sulkujen päättyessä 1.2. (viimeisin tieto tulee Avilta 31.1. aikana). Kevätkausi tuo mukanaan paljon uutta; uutuustunteina mm. maanantain Latinomix superpositiivisen Jorgen johdolla, Sound-tunnit Jooga Mashalassa sekä 30 minuutin Core-tunnit. Myös perinteinen RVP-jumppa tekee paluun aikatauluumme! Functionality-tunti tuo täysin uusia tuulia kehonpainoharjoitteluun, ohjaajana mahtava Joonas.

Muita uusia ohjaajiamme ovat Les Millsin BodyPump-kaksikkomme Liisa & Siiri – tervetuloa joukkoon!

Lue myös Jooga Mashalan kevätkaudesta, luvassa on mm. ilmajoogakursseja sekä muita workshoppeja https://jooarena.fi/jooga-mashalan-terveiset/

Fitness Masala goes virtual!

Virtuaalitunnit täydentävät ohjattujen tuntiemme live-kalenteria helmikuusta alkaen. Tarjolla on kymmeniä tunteja lihaskuntotreenistä, spinningiin, tanssiin, joogaan ja kehonhuoltoon. Osa tunneista löytyy ajastettuna aikataulustamme, sen kuin ilmestyt paikalle! Voit myös valita itsellesi sopivan ajankohdan ja saat nappia painamalla tunnin päälle – treenaa siis kun sinulle sopii, yksin tai pienellä porukalla!

Kevään aikataulun löydät täältä.

Seuraa meitä Instagramissa @fitness.masala ja Facebookissa, ja liity Facebookin Fitness Masala -jäsenryhmään!