Fitness Masalan uusi kausi on herkkuja täynnä

Latinomix, Functionality, Air & Sound, RVP, HIIT Spinning, Core – you name it!

Ohjatut tunnit siirtyvät rajoitusten vuoksi olohuoneeseesi ajalla 28.12. 2021-10.1.2022 ja uusi kausi starttaa sitten kun starttaa – sitä ennen pysytään liikkeessä yhteistyökumppanimme Esportin striimien avulla! Striimeistä löytyy kymmeniä tunteja – lihaskuntoa, kehonhuoltoa, HIIT-tunteja – valitse omasi ja raivaa olohuoneeseen tilaa!

Fitness Masalan jäsenenä olet saanut tunnukset veloituksetta käyttöösi jäsenpostin mukana.

Kevätkausi tuo mukanaan paljon uutta. Kevään uutuustunteina ovat mm. maanantain Latinomix superpositiivisen Jorgen johdolla, Sound-tunnit Jooga Mashalassa sekä 30 minuutin Core-tunnit. Myös perinteinen RVP-jumppa tekee paluun aikatauluumme! Functionality-tunti tuo täysin uusia tuulia kehonpainoharjoitteluun, ohjaajana mahtava Joonas.

Muita uusia ohjaajiamme ovat Les Millsin BodyPump-kaksikkomme Liisa & Siiri – tervetuloa joukkoon!

Lue myös Jooga Mashalan kevätkaudesta, luvassa on mm. ilmajoogakursseja sekä muita workshoppeja https://jooarena.fi/jooga-mashalan-terveiset/

Fitness Masala goes virtual!

Virtuaalitunnit täydentävät ohjattujen tuntiemme live-kalenteria tammikuun alkupuoliskolta alkaen. Tarjolla on kymmeniä tunteja lihaskuntotreenistä, spinningiin, tanssiin, joogaan ja kehonhuoltoon. Osa tunneista löytyy ajastettuna aikataulustamme, sen kuin ilmestyt paikalle! Voit myös valita itsellesi sopivan ajankohdan ja saat nappia painamalla tunnin päälle – treenaa siis kun sinulle sopii, yksin tai pienellä porukalla!

Kevään aikataulun löydät täältä.

Seuraa meitä Instagramissa @fitness.masala ja liity Facebookin Fitness Masala -jäsenryhmään!