Polkaise vuosi 2023 liikkuen liikkeelle ja hyödynnä Fitness Masalan kaveri- ja liittymistarjous!

No nyt on helppo hypätä mukaan mahtavaan porukkaamme; nimittäin liittyessäsi jäseneksi tammikuun aikana, saat yhden ilmaisen treenikuukauden, eikä maksettavaksesi tule edes liittymismaksua. Jos taas olet jo jäsenemme voit ansaita itsellesi ilmaisia treeniviikkoja tuomalla kaverisi jäseneksi!
Kaverikamppis

Tuo puolisosi, ystäväsi tai kollegasi mukaasi treenaamaan! Jos kaverisi liittyy jäseneksi, saat -50% alennuksen seuraavasta treenikuukaudestasi. Jos tuot kaksi kaveria, saat kahtena kuukautena omat treenisi puoleen hintaan jne. Homma menee siis näin:

Tammikuun aikana jäseneksi liittyvä kaverisi ilmoittaa liittyessään asiakaspalveluumme nimesi, jolloin sinä saat seuraavasta laskuttamattomasta kuukaudesta -50% alennuksen.

Alennuksen edellytyksenä on, että kaveri ottaa minkä vain toistaiseksi voimassaolevan Fitness Masalan jäsenyyden. Liittymistarjouksen hyödyntänyt voi ilmoittaa vain yhden nimen liittyessään.

Liittymistarjous

Liity nyt huikeaa jengiimme ja lunasta paikkasi seudun parhaissa treeneissä. Kaikki Fitness Masalan jäsenyydet – liity tammikuussa, treenaa seuraava treenikuukausi veloituksetta!

Maksat liittyessäsi ensimmäisen kuukauden treenit (ei liittymismaksua 19 €) ja saat seuraavan kuukauden veloituksetta. Jäsenyys on toistaiseksi voimassaoleva. Jäsenyyden voi irtisanoa yhden kokonaisen laskutuskauden (1 kk) irtisanomisajalla. Irtisanominen tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen asiakaspalvelu@jooarena.fi. Kampanjatarjous on voimassa 1.-31.1.2023. Eli jos ostat jäsenyytesi esim. 27.1.2023, maksat ensimmäisen kuukauden (27.1.-26.2.) ja treenaat seuraavan (27.2.-26.3.) veloituksetta.

Jos ostat jäsenyytesi verkkokaupasta, muistathan mainita kulkutägisi noudon yhteydessä kampanjasta.

Jaettu treeni on suurempi treeni :) Liity jäseneksi tästä.

Kysy lisää, autamme mielellämme! Laita sähköpostia tai soita: 010 411 0180.