Liikettä ja seuraa vauva-arkeen? Fitness Masalassa pääset treenaamaan vauvan kanssa MammaWODeissa sekä Vanhempi & vauva -treeniaikoina.

Fitness Masalan Vanhempi ja Vauva -tunnit on tarkoitettu kotona vauvan kanssa oleville äideille ja isille omatoimiseen treeniin. MammaWODissa tuoreet ja tulevat äidit saavat taas ohjatun, turvallisen tunnin.

MammaWOD-treenit on tarkoitettu synnyttäneille äideille ja raskaana oleville. Ohjattu tunti on kerran viikossa, perjantaisin klo 9.00-9.55. Tunnit pidetään Boksi Masalan toiminnallisessa salissa ajalla 1.9. – 15.12. 2023. Ilmoittaudu mukaan: boksi@jooarena.fi. Lisätietoja MammaWODista löydät täältä.

Fitness Masalan Vanhempi- ja vauvatunneilla äiti tai isä voi ottaa nukkuvan / hiljaisen vauvan kantokopassa mukaan Boksille, kuntosalille tai omatoimisille virtuaalitunneille.

Fitness Masalan Vanhempi- ja vauvatunnit Gym-jäsenyydellä (48 €/kk):

  • Ma, ke ja pe klo 7.30-13.30 omatoimiharjoittelu Boksilla ja kuntosalilla kantokopan kanssa

Fitness Masalan Vanhempi- ja vauvatunnit Easy-jäsenyydellä (48 €/kk) sekä Total-jäsenyydellä (69 €/kk):

  • Ma, ke ja pe klo 7.30-13.30 omatoimiharjoittelu Boksilla ja kuntosalilla & virtuaalitunnit spinningsalissa (kun tila vapaana) kantokopan kanssa
  • Ma-pe klo 06-15 ryhmäliikuntasalin virtuaalitunnit kantokopan kanssa (kun tila vapaana)
  • Vauvan voi ottaa kopassa mukaan myös seuraaville ryhmäliikuntatunneille (kuuluvat sekä Easy- että Total-jäsenyyksiin): TIISTAI klo 9.30 RVP, klo 10.05 Terve selkä ja klo 10.40 Venyttely sekä TORSTAI klo 10 Kevyt voimaharjoitus.

Vanhempi vastaa kopan sijoittelusta niin, ettei siitä aiheudu vaaratilanteita vauvalle tai muille harjoittelijoille. Vanhempi- ja vauvatuntien aikana kuntosalilla ja Boksilla voi soida musiikki (esim. Boksilla muiden asiakkaiden toimesta). Imettämiseen voi käyttää lapsiparkkia sen ollessa vapaana tai lastenhoitoon tarkoitettuja wc-tiloja.


Tervetuloa liikkumaan! Kysy lisää lapsiperheiden treenimahdollisuuksista Joo.Arenalla: asiakaspalvelu@jooarena.fi