Fitness Masala2024-05-30T04:34:18+00:00
Fitness Masalan logo
Punttia, WODeja, Les Millsejä, ilmajoogaa, spinningiä, painonnostoa, barrea ja jumppia. Mm. tätä kaikkea on liikkujan keidas, Fitness Masala!

Fitness Masala

Fitness Masalan palveluperheeseen kuuluvat kuntosalimme Gym Masala, toiminnallinen salimme Boksi Masala, joogastudiomme Jooga Mashala sekä ryhmäliikuntamme Ryhmis Masala.

Olemme paketoineet jäsenyytemme niin, että saat haluamasi viikkotunnit edullisesti ja pystyt myös harrastamaan monipuolisesti muutakin, samalla jäsenyydellä.

Boksin asiakkaana voit halutessasi käydä lisäämässä liikkuvuuttasi joogatunneilla, tai Les Mills -tuntien ystävänä voit käydä viikoittain painonnoston alkeissa tai aloittaa uuden voimistelu- tai kehonpainoharrastuksen. Uskomme, että monipuolisuus on valttia – kunnon kohentumisen, terveyden, taitojen karttumisen ja mielen virkistymisen suhteen! Tutustu tuntikuvauksiin ja tule kokeilemaan vaikka kaikkia!

Ikäraja tunneillemme on 15 vuotta.

Jäsenillämme on pääsy myös Tatami Masalan kamppailusalille, kun tilassa ei ole ohjattuja kamppailutreenejä.

Seuraa meitä Instagramissa @fitness.masala ja Facebookissa. Facebookissa jäseniämme palvelee myös Fitness Masala– ja Boksi Masala-jäsenryhmät!

RYHMÄLIIKUNTA
Ryhmis Masalan logo

Ryhmäliikuntaa, Les Mills -tunteja, spinningiä ja jumppia

FUNCTIONAL FITNESS
Boksi Masalan logo

Toiminnallisen harjoittelun
tila, tunnit ja yhteisö

MINDFULL FITNESS
Jooga Mashalan logo

Mm. Ilmajoogaa, äänimaljatunteja, pilatesta ja kehonhuoltoa

KUNTOSALI
Gym Masalan logo

Sinun salisi, 24/7

Go to Top