Joo.Arenalta löytyy hiihtolomalla tekemistä koko perheelle!

Jos et karkaa etelän lämpöön viikolla 8, ei hiihtolomalla tarvitse lähteä omaa kylää kauemmaksi – Joo.Arenalta löydät mahtavat aktiviteetit hiihtoloman jokaiselle päivälle ja koko perheelle!

Miltä kuulostaisi kiipeilyopastus Climb@ Masalan kiipeilykeskuksessa, golf-kokeilu Inside Golfin sisägolfhallissa, erä sulkapalloa tai padelia, koko perheen keilaturnaus ja päälle herkullinen lounas kahvilaravintolassamme? Joo.Arena on avoinna joka päivä klo 8–21!

Hiihtolomaviikon aktiviteetteja Joo.Arenalla

Sporttis Masalan monitoimitila parkour-palikoineen, trampoliiniratoineen ja puolapuineen on avoinna lapsiperheille joka päivä seuraavasti:

  • ma–pe klo 10–18
  • la klo 13–15
  • su klo 12–14

Tilassa lapset voivat temppuilla aikuisten valvonnassa, aikuisille löytyy myös treenivälineitä ja mm. street workout -telineet omaan treeniin. Tai perheen yhteiseen treeniin!

Perhetunnit sisältyvät Fitness Masalan jäsenyyksiin, hinnat muille 5 €/lapsi/kerta.

Climb@ Masalan logo.

Climb@ Masalan kiipeilykeskuksessa pääsee koko perhe nousemaan seinälle ja opastetusti!

Varaa aika perheen yksityiseen 90 minuutin kiipeilykokeiluun numerosta 040 775 3299, hinta 60 €. Tai voit myös tulla kiipeilemään normaalisti aukioloaikojen mukaisesti ma–pe 15–21, la–su 10–16.

Joko olette kokeilleet hohtokeilausta? Bowling Masalan keilahallissa viihtyvät myös lapset! Varaa rata verkkokaupastamme.

Bollis Masalan sulkapallokentät ovat helposti varattavissa verkkokaupastamme! Päiväsaikaan pelaaminen on huokeampaa ja mailat saat vuokralle asiakaspalvelustamme.

Fitness Masalan logo

Meillä pääsee tietysti myös salille ja ohjatuille tunneille! Fitness Masalan ohjattujen tuntien aikataulumme pyörii normaalisti myös hiihtolomalla, tutustu tunteihimme täältä.

Jos et ole vielä jäsen, pääset kokeilemaan tuntejamme veloituksetta! Ota yhteys asiakaspalveluumme ja buukkaamme sinut tunnille, puh. 010 411 0180 tai asiakaspalvelu@jooarena.fi

Bistro Mediterranean Cuisine hoitaa hiihtoloman muonituksen! Kahvilaravintolamme tarjoaa helppoutta lomalaisille ja herkullisia vaihtoehtoja koko perheelle. Hiihtoloman erikoistarjouksena:

  • ma–ke: Kaikki kebabannokset ja rullat 9 €
  • to–pe: Kaikki pizzat 9 €
  • la–su: Kaikki hampurilaisateriat 12 €

Hiihtolomaviikolla Bistro tarjoaa arkipäivien lounastajille myös herkullista jälkiruokaa!