Boksi Masalassa starttaa lokakuussa kaksi kurssia; kaikentasoisille ja -kuntoisille aikuisille suunnattu peruskurssi sekä 15–17-vuotiaille oma Nuorten Boksi -kurssi. Tutustu kurssien sisältöihin tarkemmin ja ilmoittaudu mukaan verkkokauppamme kautta!
Ihmisiä painonnostotunnilla.

Peruskurssit

Lämpimästi tervetuloa mukaan yhteisöömme! Turvallinen tapa hypätä mukaan on peruskurssimme, joita järjestämme joka kuukausi.

Kurssin sisältö

Boksi Masalan peruskurssilla opit toiminnallisen lihaskuntoharjoittelun perusteet ja liikkeiden oikeaoppisen suoritustekniikan. Valmentajamme vaativat puhtaita suoritustekniikoita ja tiukkoja liikestandardeja – tämä takaa jäseniemme turvallisuuden vaativissakin liikkeissä.

Samalla tutustut valmentajiimme ja treenikavereihin, opit turvallisesti mm. painonnoston ja voimannoston alkeet, kehonpaino- ja voimisteluliikkeiden tekniikoita sekä salin etiketin. Saat myös hyödyllistä tietoa harjoittelusta, palautumisesta ja kehonhuollon merkityksestä.

Kenelle kurssi sopii

Kurssi sopii kaikille, lähtötasosta riippumatta. Kurssin aikana ei nosteta raskaita painoja, vaan harjoitellaan tangoilla sekä kehonpainolla – kukin oman lähtötasonsa mukaan. Kaikki liikkeet näytetään ja jokaisesta liikkeestä löytyy useampia, skaalattuja versioita eli helpompia vaihtoehtoja.

Mukaan tarvitset positiivisen ja avoimen mielen uuden oppimiselle, treenivaatteina sisäharjoitteluvarustus ja juomapullo.

Seuraava kurssi

Boksi Masalan ensimmäinen peruskurssi järjestetään 1.10. alkaen:

  • 1. kerta 1.10. pe klo 19.00–20.30
  • Tämän jälkeen tunti joka lauantai (2.10, 9.10, 16.10. ja 23.10.) klo 12.00–13.30.
  • Kurssiin sisältyvät myös Boksi Masalan treenit 24.10.–31.10.
  • Kurssin hinta on 150 €

Kurssille otetaan mukaan 10 henkilöä. Ilmoittaudu mukaan verkkokauppamme kautta & kysy lisää kurssista: veera@jooarena.fi

Mikäli koronarajoitukset estävät kurssin läpiviennin, siirtyvät kerrat loppuvuoteen tai mikäli tämä ei onnistu, palautamme rahat toteutumattomien kertojen osalta.

Lähikuvassa nainen tarttumassa kahvakuulaan.

Nuorten Boksi – Toiminnallisen harjoittelun kurssi 15–17-vuotiaille

Tunneilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia taito-, voima- ja kestävyysominaisuuksia. Kurssin aikana käydään läpi yleisimmät toiminnallisessa harjoittelussa käytettävät liikkeet ja välineet. Kurssin jälkeen voi siirtyä halutessaan normaali wodeihin.

Aloitus perjantaina, 1.10. klo 19–20.30. Ensimmäisen kerran jälkeen tunti pidetään maanantaisin (4.10., 11.10., 18.10. ja 25.10.) klo 16–17. Valmentajina Joni Leinonen ja Susanna Aaltonen. Kurssin hinta on 75 €.

Ikäsuositus on suuntaa antava, voit aina kysyä kurssin soveltuvuutta myös hieman nuoremmalle/ vanhemmalle.

Ilmoittaudu mukaan verkkokauppamme kautta & kysy lisää kurssista: veera@jooarena.fi

Mikäli koronarajoitukset estävät kurssin läpiviennin, siirtyvät kerrat loppuvuoteen tai mikäli tämä ei onnistu, palautamme rahat toteutumattomien kertojen osalta.