Kesän hauskimmat ja monipuolisimmat kesäleirit koululaisille!

Joo.Arenan koululaisten kesäleirit on tarkoitettu 1–3-luokkalaisille ja ne järjestetään kesäkuun alussa. Kesäleireillämme aika lentää kuin siivillä, kun leiriläiset pääsevät kokeilemaan lukuisia eri lajeja Climb@ Masalan boulderoinnista Sporttiksen parkouriin.

Joo.Arenan kesäleirit tarjoavat mielekästä tekemistä alakoululaisille ja mielenrauhaa huoltajille alkukesän lomapalapeliin ja työsavottaan.

Leirillä kännykät jätetään parkkiin päiväksi ja päästään kokeilemaan Joo.Arenan huikeaa liikuntalajien kattausta – kukin lapsi omalla tasollaan ja osaavien ohjaajien opastuksessa.

Joka päivä kokeilemme uusia lajeja ja viikon aikana tutuksi tulevat niin parkour ja boulderointi kuin temppujumppa ja mailapelitkin. Uusien kavereiden saamiselta ei voi välttyä ja hauskanpidosta huolehtivat supermukavat ohjaajamme. Leiripäivään sisältyy Bistro Mediterranean Cuisinen valmistama lounas ja välipala.

Ilmoittaudu mukaan nopeasti, sillä paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Leirien ajankohdat ja hinnat

Leiri 1 6.–10.6. klo 8.30–16
Leiri 2 13.–17.6. klo 8.30–16
Hinta 195 € / 5 päivää
320 € / 10 päivää

Alustava leiriohjelma

  • Ma: Keilailu
  • Ti: Pallopelit
  • Ke: Kiipeily
  • To: Retkipäivä
  • Pe: Parkour & loppujuhlat

Hintaan sisältyvät yllä olevan ohjelman lisäksi yksi lämmin ateria ja yksi välipala päivittäin.

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@jooarena.fi
Ilmoitathan huoltajan yhteystiedot (nimi, postiosoite, sähköposti ja puhelinnumero) sekä lapsen nimi, ikä ja mahdolliset ruoka-aineallergiat.

Lämpimästi tervetuloa mukaan kesän hauskimmille leireille!