Kesän 2023 hauskimmat ja monipuolisimmat kesäleirit koululaisille!

Joo.Arenan koululaisten kesäleirit on tarkoitettu 1–3-luokkalaisille ja ne järjestetään kesäkuun alussa. Kesäleireillämme aika lentää kuin siivillä, kun leiriläiset pääsevät kokeilemaan lukuisia eri lajeja Climb@ Masalan boulderoinnista Sporttiksen parkouriin.

Joo.Arenan kesäleirit tarjoavat mielekästä tekemistä alakoululaisille ja mielenrauhaa huoltajille alkukesän lomapalapeliin ja työsavottaan.

Leirillä kännykät jätetään parkkiin päiväksi ja päästään kokeilemaan Joo.Arenan huikeaa liikuntalajien kattausta – kukin lapsi omalla tasollaan ja osaavien ohjaajien opastuksessa.

Joka päivä kokeilemme uusia lajeja ja viikon aikana tutuksi tulevat niin parkour ja boulderointi kuin temppujumppa ja mailapelitkin. Uusien kavereiden saamiselta ei voi välttyä ja hauskanpidosta huolehtivat supermukavat ohjaajamme. Leiripäivään sisältyy Bistro Mediterranean Cuisinen valmistama lounas ja välipala.

Leirit ovat myynnissä verkkokaupassamme 20.2.2023 alkaen. Nyt kannattaa olla nopea, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Leirien ajankohdat ja hinnat

Leiri 1 5.–9.6. klo 8.30–16
Leiri 2 12.–16.6. klo 8.30–16
Hinta 225 € / 5 päivää

Alustava leiriohjelma

  • Ma: Keilailu
  • Ti: Pallopelit
  • Ke: Kiipeily
  • To: Retkipäivä
  • Pe: Parkour & loppujuhlat

Hintaan sisältyvät yllä olevan ohjelman lisäksi yksi lämmin ateria ja yksi välipala päivittäin.

Lunasta leiripaikka verkkokaupastamme tai asiakaspalvelustamme.

Lämpimästi tervetuloa mukaan kesän 2023 hauskimmille leireille!