Ihastuttavat Jooga Mashalan sunnuntain teematunnit alkavat!

Sunnuntaisin pääset nauttimaan mitä ihanammista joogatunneista, vaihtuvin teemoin. Tutustu myös helmikuun päiväretriittiin 4.2. ja varaa paikkasi.
Kevään teematunnit sunnuntaisin 10-11 Jooga Mashalassa

15.1. Lämmin Seasonal Yin Sydäntalvi / Henna

Kehoa hellivä yin-joogaharjoitus, joka auttaa kehoa sopeutumaan ja pysymään terveenä erityisesti talven kylmimpänä aikana. Sydäntalven Yin-harjoituksessa käydään asanoiden teoriaa ja talveen liittyvää vesi-elementtiä läpi myös sanallisesti venytysten aikana. Yin-asanoissa pysytään rauhassa paikallaan useita minuutteja. Harjoitus tehdään lempeässä, noin 26-asteen lämmössä.

22.1. Lämmin Seasonal Yin & Sound (Sydäntalvi) / Henna

Syvennytään sydäntalven Yin-harjoitukseen minimaalisella sanallisella ohjauksella, äänimaljojen värähtelyistä nauttien ja Yin-asanoissa rentoutuen. Harjoitus tehdään lempeässä, noin 26-asteen lämmössä.

29.1. Lämmin Seasonal Yin & Rumpumeditaatio / Henna

Sydäntalven Yin-harjoitus minimaalisella sanallisella ohjauksella. Shamaanirummun kumea värähtely syventää harjoitusta ja rauhoittaa hermostoa, helpottaen syvään rentoutustilaan pääsyä. Harjoitus päätetään rumpumeditaatioon, ja tehdään lempeässä, noin 26-asteen lämmössä.

5.2. Air Seasonal Yin & Rumpurentoutus liinassa / Henna

Ilmajoogaliinan avulla ja sisässä tehtävä yin-harjoitus, jonka päättää pitkä rumpurentoutus liinassa. Shamaanirummun kumea värähtely rauhoittaa hermostoa ja helpottaa syvään rentoutustilaan pääsyä.

12.2. Lämmin Seasonal Yin Kevättalvi / Henna

Kevättalveen suunniteltu yin-joogaharjoitus, joka tukee kehon ja mielen hyvinvointia lopputalven kuukausina. Käymme läpi talven vesi-elementin vaihtumista kevään puu-elementtiin, ja harjoituksen aikana käydään läpi myös teoriaa asanoiden valinnan takana. Yin-asanoissa rentoudutaan paikallaan useita minuutteja. Harjoitus tehdään lempeässä, noin 26-asteen lämmössä.

19.2. Lämmin Seasonal Yin & Sound Kevättalvi / Henna

Syvennytään kevättalven Yin-harjoitukseen minimaalisella sanallisella ohjauksella, äänimaljojen värähtelyistä nauttien Yin-asanoissa rentoutuen. Harjoitus tehdään lempeässä, noin 26-asteen lämmössä.

26.2. Lämmin Seasonal Yin & Rumpumeditaatio / Henna

Sydäntalven Yin-harjoitus minimaalisella sanallisella ohjauksella. Shamaanirummun kumea värähtely syventää harjoitusta ja rauhoittaa hermostoa, helpottaen syvään rentoutustilaan pääsyä. Harjoitus päätetään rumpumeditaatioon. Harjoitus tehdään lempeässä, noin 26-asteen lämmössä.

5.3. Lempeä Air & Sound / Sini

Lempeä ilmajoogaharjoitus ja rentouttava äänimaljakylpy.

12.3. Lempeä Air & Sound / Sini

Lempeä ilmajoogaharjoitus ja rentouttava äänimaljakylpy.

19.3.Air Seasonal Yin & Rumpurentoutus liinassa / Henna

Ilmajoogaliinan avulla ja sisässä tehtävä yin-harjoitus, jonka päättää pitkä rumpurentoutus liinassa. Shamaanirummun kumea värähtely rauhoittaa hermostoa ja helpottaa syvään rentoutustilaan pääsyä.

HEMMOTTELUA HERMOSTOLLE – PÄIVÄRETRIITTI 4.2. klo 12.30-18.30

Tervetuloa hemmottelemaan hermostoasi ja panostamaan palautumiseen. Päivän aikana tehdään erilaisia vagushermoa ja parasympaattista hermostoa aktivoivia harjoituksia ja pyhitetään päivä palautumiselle ja lepohermoston hemmottelulle.

Päivään sisältyy teoriaa, joogaa ja kehollisia harjoituksia, hengitysharjoituksia, rentoutumista, ajatusten vaihtoa ja saat työkaluja omatoimisen harjoitteluun ja palautumiseen.

Mukaan mahtuu maksimissaan 15 henkeä ja minimi 8 tarvitaan, jotta tapahtuma järjestetään.

Bistro Mediterranean Cuisine lounasbuffa ei sisälly hintaan. Voit halutessasi ottaa myös omat eväät mukaan. Päälle joustavat rennot vaatteet ja ota mukaan villasukat ja juomapullo.

Paikka: Joo Areena / Jooga Mashala
Hinta: 70 € total jäsenille / 95 € muille (sis. alv)

Maksutavat:

Mobilepaylla 040 5946 901 tai tilille
FI50 3939 0058 8907 40 / Tmi Sini Karttunen tai Edenred, Smartum. E-passi online maksuina.

Ilmoittautumiset tammikuun loppuun 31.1.2023 mennessä Sinille SMS-viestillä: 040 5946 901

Tapahtuman ohjaaja: Sini Karttunen Health Coach, Joogaopettaja, TRE-ohjaaja, Sound Healing ohjaaja.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!