Jooga Mashalan logo
Rauhaa keholle ja mielelle, ilmassa silkkien varassa tai ihanasta lämmöstä nauttien. Sydämellisesti tervetuloa Jooga Mashalaan. Namaste.

Jooga Mashala

Läsnäolon, rauhan ja kehollisuuden tunnelmallinen studiomme on rakennettu sinua varten, tukemaan sinun sekä henkistä, että fyysistä hyvinvointiasi. Mashalan lämminhenkiset ja kokeneet joogaopettajat toivottavat sinut sydämellisesti tervetulleeksi uuteen kauniiseen studioomme.

Opettajiemme tehtävänä on tukea sinun omaa joogapolkuasi, olit sitten astumassa ensimmäistä kertaa joogamatolle, tai jo kokeneempi joogi. Tullessasi tunnille, sinun ei tarvitse tietää tai osata mitään, meidän tehtävämme on pitää sinusta hyvää huolta.

Tarjolla on tunteja sekä ensikertalaisille sekä haastetta kaipaaville kokeneille joogeille. Tuntivalikoimaan kuuluu mm. yin, hatha, ilmajooga, sound-tunnit, vinyasa flow, YOGAFUNC, sekä paljon muuta. Osa tunneista pidetään ihanassa, lempeässä lämmössä. Tutustu tuntikuvauksiin ja tule hellimään itseäsi tunneillemme.

Kevätkauden aamujoogasta (ke klo 07): Tunti toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on minimissään 3 edellisenä iltana, klo 20 mennessä. Asiakaspalvelumme informoi tarvittaessa ilmoittautuneita, mikäli tunti peruuntuu.

Seuraa meitä Instagramissa @joogamashala ja liity Facebookin Fitness Masala -jäsenryhmäämme. Lisätietoja joogastudiostamme tai tunneistamme voit kysyä osoitteesta: jooga@jooarena.fi

Ohjaajamme

Joogaohjaaja Tiia lähikuvassa.

Tiia

Olen Tiia, intohimoinen joogan ja meditaation harrastaja, joogan opettaja sekä äiti ihanalle pienelle tyttärelleni. Olen toiminut hyvinvointialan yrittäjänä 14 vuotta.

Joogaan rakastuin 9 vuotta sitten, josta alkoi oma polkuni. 2017 valmistuin 9kk mittaisesta joogaopettaja koulutuksesta, josta kasvoi halua oppia ja oivaltaa lisää. Kasvoi ymmärrys ja kokemus siitä, miten tehokas ja voimakas tämä harjoitus on matkalla omaan henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin. Matkalla tasapainoon, onneen ja iloon. Ennen kaikkea matkalla syvälle omaan itseen.

Tämän jälkeen olen opiskellut 200h yin joogaa ja 50h meditaatiota Dhugal Meachemin opissa, ilma-joogaa Elisa Kuuttilan opissa, Embodied yin- ja Autentic flow joogaa Satu Tuomelan opissa. Mashalassa olen sinua varten, kulkemassa sinun vierelläsi, sinun omaa matkaasi. Kohtaamassa sinut, ihminen ihmisenä.

Lisää minusta: www.tiiaeloranta.com

Joogaohjaaja Carina lähikuvassa.

Carina

Carina on toiminut ryhmäliikuntaohjaajana yli 20 vuotta ja koulutuksia on alalta lukuisia. Lisäksi Carina on koulutukseltaan opettaja, mikä onkin vahva osa persoonaa. Halu opettaa ja välittää onnistumisen hetkiä on vahva.

Viime vuosina Carina on opiskellut joogaopettajaksi (RYT200) ja taitaa joogan eri lajit astangasta, hathaan ja yinjoogaan. Vankka kokemus, aito välittäminen ja iloinen olemus näkyvät ja tuntuvat Carinan tunneilla. Aitous on avainsana.

“If you’re not enjoying it, you’re doing it wrong.”

www.yamamama.fi

Kuvistuskuva Joo-logolla.

Heidi

Heidi on harrastanut monipuolisesti tanssia yli 40 vuotta sekä liikkunut aina monipuolisesti eri liikuntamuotojen parissa. Hän on joogannut säännöllisesti vuodesta 2015 ja ohjannut tunteja säännöllisesti yli vuoden verran pääkaupunkiseudulla.

Heidi on valmistumassa RYT-200 joogaohjaaksi, lajeinaan Hatha jooga, Yin jooga, Vinyasa jooga sekä Prana flow joogan perusteet, jonka vaikutuksia hän soveltaa monipuolisesti tunneillaan sekä suorittanut avustamiset ja variaatot moduulin joogakoulutuksessaan. Heidin repertuaariin tulee kuulumaan myös hot jooga koulutus, joka suoritetaan kesäkuun aikana.

Heidi käy parhaillaan pitkää Pilates-koulutusta (Somatic Pilates studio) ja hän on käynyt jo vuosien ajan säännöllisesti myös pilates tunneilla. Heidin tunneilla edetään anatomia- ja tekniikka edellä ja hän tykkää soveltaa eri tunneilta saamiaan oppejaan monipuolisesti välillä sekoittaen ja haastaen ihmisiä tekemään “out of the box”-tyyppisesti harjoituksia, ottamatta kuitenkaan stressiä vaan pyrkien tuomaan iloa ja onnistumisen tunteita kaikille oppilaille.

Pilatesohjaaja Marjaana.

Marjaana

Ohjauskokemusta ja lajituntemusta on kertynyt runsaasti pian 30 vuoden ohjaushistorian aikana. Lajirepertuaari on laaja, mutta vuosien saatossa yhä tärkeämmäksi linjaksi ohjauksessa on noussut kehon toimintakyky ja asiakaslähtöinen ohjaus sekä -liikunta. Keskiössä on opettaa asiakkaita tunnistamaan oman kehonsa vahvuudet ja haasteet.

Tuntien ohjaus on perusteellista ja tarkkaa. Tavoitteena on opettaa ihmisiä liikkumaan oikein ja ymmärtää kehoa kokonaisuutena. Lempeä ja huumorintajuinen ote ohjaukseen saa asiakkaat kokemaan liikunnan olevan enemmän kuin pelkkää liikuntaa.

Joogaohjaaja Johanna lähikuvassa.

Johanna

Olen Johanna ja koulutukseltani liikunnanohjaaja (AMK) ja Somatic Pilates -ohjaaja. Olen työskennellyt liikunta-alalla ja ohjannut monipuolisesti erilaisia ryhmäliikuntatunteja viimeisen 19 vuoden ajan. Pilates on kulkenut mukanani koko ohjausurani ajan ja viimeisimpänä olen suunnitellut pilateskursseja synnyttäneille äideille. Lue lisää kursseista osoitteessa capnella.fi.

Tärkeimpänä ohjaustyössäni pidän sitä, että näen sinun onnistuvan ja löytävän liikunnan tuoman hyvän olon. Liikkeet tehdään aina kehoa kuunnellen ja kunnioittaen, jokainen omalla tasollaan. Löydät minut myös Joo.Arenan asiakaspalvelusta ja vastaan lisäksi laskutukseen liittyvistä asioista.

Lämpimästi tervetuloa tunneille ja nähdään Joo.Arenalla!

Joogaohjaaja Henna lähikuvassa.

Henna

Henna löysi joogan imun jo 90-luvulla kansanopistolta, ja lopullinen rakastuminen lajiin tapahtui 2000-luvun alussa kun Hot Jooga rantautui Suomeen.
Henna on kouluttautunut RYT-200 Hot Jooga-ohjaajaksi 2008, ja sittemmin käynyt ilmajoogan ja yinin ohjaajakoulutuksen. Henna on ohjannut yli 10 vuotta monipuolisesti joogaa äitiys- ja äiti-vauvajoogista aina ilmajoogaan ja vinyasaan.
Henna kokee joogan kotina, joka kulkee mukana koko elämän ja mukautuu muuttuviin elämänvaiheisiin. Joinain päivinä ehdit ja kaipaat uppoutumista soljuvaan vinyasa-harjoitukseen tuntikausiksi, kun taas toisena päivänä haluat vain käpertyä hetkeksi lapsenasentoon matollesi. Kumpikin harjoitus on yhtä arvokas, kaunis ja eheyttävä. Hennan tunneilla sukelletaan pintaa syvemmälle kehoon ja mieleen, jokaisen matkaa ja juuri kyseisen päivän fiiliksiä kunnioittaen.
2022-03-03T10:35:13+00:00
Go to Top