Joogaopettajat

2024-03-23T09:51:44+00:00

Sini

Olen Sini, maapallolla seikkaileva ihminen, äiti, insinööri, golfari, hyvinvointivalmentaja, joogaopettaja, TRE-ohjaaja, luontoyhteysohjaaja ja äänimaljarentouttaja.

Joogapolkuni alkoi 1995 astangajoogalla ja nykyään nautin enemmän lempeämmästä joogasta. Ilmajoogaan ihastuin heti lajin tultua Suomeen.

2016 opiskelin ilmajoogaohjaajaksi, 2019 valmistuin joogaopettajaksi (250 h) ja 2020 TRE-ohjaajaksi.

Olen loputtoman kiinnostunut ihmismielen ja kehon kiemuroista. Haluan auttaa ihmisiä parantamaan omaa hyvinvointia, kehotietoisuutta, itsetuntemusta rentoutumiseen ja palautumiseen panostamalla. Uskon, että joogan maadoittavalla ja rauhoittavalla vaikutuksella voimme aidosti parantaa yhteyttä itseemme, toisiimme ja luontoon. On ilo ohjata Jooga MaShalassa hyvissä puitteissa, lämminhenkisessä tunnelmassa ja ihanien asiakkaiden parissa.

sinikarttunen.fi

2024-06-06T04:12:36+00:00

Harri

Liikunta on ollut osa elämääni aina ja se on minulle tärkeä terveyden ja elinvoiman lähde. Aloitin jo nuorena kilpaurheilun, mikä loi erinomaisen pohjan myös aikuisliikunnalle. Pohjakoulutukseltani olen fysioterapeutti. Viime vuosina kiinnostus on syventynyt terveysliikunnan, sekä kehomielen pariin ja valmistuin joogaopettajaksi luontoyhteyteen pohjautuvasta Seasonal Yoga -koulusta.

Yksi tärkeimmistä kulmakivistä terveyden osalta on stressinhallinta ja siksi koen joogan ohjaamisen erittäin tärkeänä. Opetan pysähtymistä, oman kehon kuuntelemista ja keskittymistä, joka voi olla tie terveyden edistämisen juurisyihin. Dynaaminen joogaharjoitukseni edesauttaa kehon liikkuvuuden, voiman ja tasapainon kehittymistä turvallisesti. Olet lämpimästi tervetullut ohjaukseeni sellaisena kuin olet.

Kun keho-mieli yhteys on saavutettu, harjoitus edistyy.

Tykkään yhdistää erilaisia joogamuotoja ja tuntini ovat sekoitus virtaavaa flowta, viipyilevää yiniä ja rentoutusta turvantilassa. Tuntini alkaa ja loppuu aina irti päästävällä ja rauhallisella rentoutuksella.

Ohjaan mielelläni kaiken tasoisia oppilaita kannustavan lempeästi. Haluan myös haastaa ja innostaa oppilaitani voimaan hyvin ja löytämään itsestään jotain arvokasta.

Joogassa on parasta juuri se, kun voi itsekin olla oppilas ja oppia koko ajan lisää.

Omaan elämääni jooga on tuonut paljon hyvää myös joogamaton ulkopuolella. Rauha ja hiljentyminen, kärsivällisyys ja kiitollisuus on lisääntynyt. Osaan pysähtyä ja olla läsnä. Joogan avulla olen oppinut hemmottelemaan ja hoitamaan hermostoani. Joogan jälkeiseen hyvänolon kuplaan on lupa unohtua.

Jooga on elämäntapa, joka pysäyttää kaiken ympärillä olevan hälyn ja kiireen. Tervetuloa tunneilleni 🙏

2024-03-23T09:51:43+00:00

Tarja

Olen on valmistunut joogaohjaajaksi 2019, energia-, äänimalja- ja Soundful Yin- ohjaajaksi 2020 ja 2021 sekä kundaliinijoogaohjaajaksi 2023.

Tämän lisäksi vietän aikaani ulkoillen, samoillen ja polkujuosten – luonnossa liikkuen, aina kuin mahdollista, maadoittuen ja puita halailemassa.

Tervetuloa hoitamaan itseäsi kundaliinijoogan seurassa, rentoilemaan, keskittymään itseesi, harjoittamaan tietoisuuden joogaa kanssani.

Pyrin harjoituksissa johdattelemaan sinut itsesi, tunteidesi äärelle, rauhoittumaan.

Koska #sinäolettärkeä

Gurprasad Kaur

https://keijunkaula.webnode.fi/home/V

2024-03-23T09:52:02+00:00

Sanna

Olen Sanna, monipuolisen holistisen hyvinvoinnin harjoittaja, opiskelija ja yrittäjä.

Olen Peter Hess- sertifioitu sointukylpyohjaaja sekä äänimaljahieroja. Meditaatio-ohjaajaksi opiskelin v. 2017 Jonna Molinin opeissa. Näiden lisäksi fasilitoin tantratyöpajoja, olen Tantric Life Coach sekä de-armouringhoitaja, opiskelen myofascial energetic release-menetelmää ja lähitulevaisuudessa siintää myös ilmajoogaohjaajan opinnot.

Elämäntyöni ja intohimoni on kokonaisvaltainen ihmisen kehomielen hyvinvointi. Olen omalla matkallani löytänyt uskomattoman hienoja menetelmiä ja oppeja, joista inspiroituneena ja ilolla jaan eteenpäin.

Tunneillani haluan tarjota turvallisen tilan pysähtyä ja rauhoittua, mahdollisuuden sinulle tutkia ja syventää yhteyttä kehoosi sekä mieleesi ja sitä kautta kaikkiin & kaikkeen ympäröivään.

@palo_tantra

2024-03-27T09:33:23+00:00

Karoliina

Olen joogaopettaja ( RYT 200 ), rentoutus- ja hyvinvointivalmentaja. Joogan löysin vuonna 2000, kun odotin esikoistani ja aloitin mammajoogan. Hengitystekniikat ja erilaiset rentoutumistavat yhdistettynä joogaan kiehtoivat minua, ja aloin ymmärtää hengityksen ja liikkeen tärkeää yhteyttä.

Tärkeää on kuunnella oman kehon tuntemuksia ja ottaa vastaan se, mitä sillä on meille kerrottavana.

Kun keho-mieli yhteys on saavutettu, harjoitus edistyy.

Tykkään yhdistää erilaisia joogamuotoja ja tuntini ovat sekoitus virtaavaa flowta, viipyilevää yiniä ja rentoutusta turvantilassa. Tuntini alkaa ja loppuu aina irtipäästävällä ja rauhallisella rentoutuksella.

Ohjaan mielelläni kaikentasoisia oppilaita kannustavan lempeästi. Haluan myös haastaa ja innostaa oppilaitani voimaan hyvin ja löytämään itsestään jotain arvokasta.

Joogassa on parasta juuri se, kun voi itsekin olla oppilas ja oppia koko ajan lisää.

Omaan elämääni jooga on tuonut paljon hyvää myös joogamaton ulkopuolella. Rauha ja hiljentyminen, kärsivällisyys ja kiitollisuus on lisääntynyt. Osaan pysähtyä ja olla läsnä. Joogan avulla olen oppinut hemmottelemaan ja hoitamaan hermostoani. Joogan jälkeiseen hyvänolon kuplaan on lupa unohtua.

Jooga on elämäntapa, joka pysäyttää kaiken ympärillä olevan hälyn ja kiireen.

Tervetuloa tunneilleni 🙏

2024-03-23T09:55:02+00:00

Tiia

Olen Tiia, intohimoinen joogan ja meditaation harrastaja, joogan opettaja sekä äiti ihanalle pienelle tyttärelleni. Olen toiminut hyvinvointialan yrittäjänä 14 vuotta.

Joogaan rakastuin 9 vuotta sitten, josta alkoi oma polkuni. 2017 valmistuin 9 kk mittaisesta joogaopettaja koulutuksesta, josta kasvoi halua oppia ja oivaltaa lisää. Kasvoi ymmärrys ja kokemus siitä, miten tehokas ja voimakas tämä harjoitus on matkalla omaan henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin. Matkalla tasapainoon, onneen ja iloon. Ennen kaikkea matkalla syvälle omaan itseen.

Tämän jälkeen olen opiskellut 200 tuntia yin joogaa ja 50 tuntia meditaatiota Dhugal Meachemin opissa, ilmajoogaa Elisa Kuuttilan opissa, Embodied yin ja Autentic flow joogaa Satu Tuomelan opissa. Mashalassa olen sinua varten, kulkemassa sinun vierelläsi, sinun omaa matkaasi. Kohtaamassa sinut, ihminen ihmisenä.

Lisää minusta: www.tiiaeloranta.com

2024-03-23T09:55:02+00:00

Henna

Henna löysi joogan imun jo 90-luvulla kansanopistolta, ja lopullinen rakastuminen lajiin tapahtui 2000-luvun alussa kun Hot Jooga rantautui Suomeen.

Henna on kouluttautunut RYT-200 Hot Jooga -ohjaajaksi 2008, ja sittemmin käynyt ilmajoogan ja yinin ohjaajakoulutuksen. Henna on ohjannut yli 10 vuotta monipuolisesti joogaa äitiys- ja äiti-vauvajoogista aina ilmajoogaan ja vinyasaan.

Henna kokee joogan kotina, joka kulkee mukana koko elämän ja mukautuu muuttuviin elämänvaiheisiin. Joinain päivinä ehdit ja kaipaat uppoutumista soljuvaan vinyasa-harjoitukseen tuntikausiksi, kun taas toisena päivänä haluat vain käpertyä hetkeksi lapsenasentoon matollesi. Kumpikin harjoitus on yhtä arvokas, kaunis ja eheyttävä. Hennan tunneilla sukelletaan pintaa syvemmälle kehoon ja mieleen, jokaisen matkaa ja juuri kyseisen päivän fiiliksiä kunnioittaen.

2024-03-23T09:55:02+00:00

Carina

Carina on toiminut ryhmäliikuntaohjaajana yli 20 vuotta ja koulutuksia on alalta lukuisia. Lisäksi Carina on koulutukseltaan opettaja, mikä onkin vahva osa persoonaa. Halu opettaa ja välittää onnistumisen hetkiä on vahva.

Viime vuosina Carina on opiskellut joogaopettajaksi (RYT200) ja taitaa joogan eri lajit astangasta, hathaan ja yinjoogaan. Vankka kokemus, aito välittäminen ja iloinen olemus näkyvät ja tuntuvat Carinan tunneilla. Aitous on avainsana. Lue lisää Carinasta: yamamama.fi

“If you’re not enjoying it, you’re doing it wrong.”