KAHVILARAVINTOLA

Bistro Mediterranean Cuisine

Terveelliset aamupalat, lounasbuffet, viikonloput herkkubrunssit, hampparit pelaajille, lihavartaat illanistujille tai oluet pelien jälkeen – kahvilaravintola Bistro Mediterranean Cuisine on avoinna viikon jokaisena päivänä!

Täysin uusi kahvilaravintolamme tarjoaa puhtaista raaka-aineista tehtyjä, välimerellisiä ruokia suomalaisella twistillä – unohtamatta muitakaan makuja maailmalta. Tarjolla on arkisin aamuvirkuille aamupalaa ja lounasaikaan pääset nauttimaan buffet-lounaspöydän antimista.

Meillä on tarjolla myös kattava à la carte -lista, vaihtuvat kahvilatuotteet ja tulemme tarjoamaan myös herkkubrunsseja viikonloppuisin.

Valikoimiimme kuuluu muun muassa ruokaisia salaatteja, erilaisia liharuokia kuten vartaita ja kebabeja sekä kasvisvaihtoehtoja. Kahvilastamme löytyy myös jälkiruokia ja pikkusuolaista.

Bistro Mediterranean Cuisineen tullaan viihtymään, herkuttelemaan, ravitsemaan kehoa ja mieltä! Tilastamme saa erotettua myös noin 50 hengen kabinetin mm. yritys- ja yksityistilaisuuksiin.

Ajantasaisen tiedon aukioloajoistamme löydät bistron kotisivuilta. Lämpimästi tervetuloa!

Yhteystiedot

cuisine@bistromediterranean.fi
p. 050 361 2307