KAHVILARAVINTOLA
Bistro Mediterranean Cuisine
Terveelliset aamupalat, lounasbuffet, viikonloput herkkubrunssit, hampparit pelaajille, lihavartaat illanistujille tai oluet pelien jälkeen – kahvilaravintola Bistro Mediterranean Cuisine on avoinna viikon jokaisena päivänä!

Joulukuun puolessa välissä avautuva, täysin uusi kahvilaravintolamme tarjoaa puhtaista raaka-aineista tehtyjä, välimerellisiä ruokia suomalaisella twistillä – unohtamatta muitakaan makuja maailmalta. Tarjolla on arkisin aamuvirkuille aamupalaa ja lounasaikaan pääset nauttimaan buffet-lounaspöydän antimista.

Meillä on tarjolla myös kattava à la carte -lista, vaihtuvat kahvilatuotteet ja tulemme tarjoamaan myös herkkubrunsseja viikonloppuisin.

Valikoimiimme kuuluu muun muassa ruokaisia salaatteja, erilaisia liharuokia kuten vartaita ja kebabeja sekä kasvisvaihtoehtoja. Kahvilastamme löytyy myös jälkiruokia ja pikkusuolaista.

Bistro Mediterranean Cuisineen tullaan viihtymään, herkuttelemaan, ravitsemaan kehoa ja mieltä! Tilastamme saa erotettua myös noin 50 hengen kabinetin mm. yritys- ja yksityistilaisuuksiin.

Bistro Mediterranean Cuisine avautuu joulukuun puolessa välissä 2021.