KAHVILARAVINTOLA
Bistro Mediterranean Cuisine
Terveelliset aamupalat, lounasbuffet, viikonloput herkkubrunssit, hampparit pelaajille, lihavartaat illanistujille tai oluet pelien jälkeen – kahvilaravintola Bistro Mediterranean Cuisine on avoinna viikon jokaisena päivänä!

Täysin uusi kahvilaravintolamme tarjoaa puhtaista raaka-aineista tehtyjä, välimerellisiä ruokia suomalaisella twistillä – unohtamatta muitakaan makuja maailmalta. Annokset valmistetaan alusta alkaen itse paikan päällä. Tarjolla on arkisin aamuvirkuille aamupalaa ja lounasaikaan pääset nauttimaan buffet-lounaspöydän antimista.

Meillä on tarjolla myös kattava à la carte -lista sekä vaihtuvat kahvilatuotteet. Herkkubrunssit kuuluvat viikonlopun valikoimiimme sekä tapahtumien yhteydessä lounasaikaa on pidennetty.

Valikoimiimme kuuluu muun muassa ruokaisia salaatteja, risottoja, erilaisia liharuokia kuten vartaita ja kalaruokia sekä kasvisvaihtoehtoja. Pastat, pizzat, hampurilais- sekä erilaiset kebab-annokset ja suussa sulavat jälkiruuat, kuuluvat myös valikoimaamme. Pikkunälkään löytyy pientä suolaista ja makeaa.

Bistro Mediterranean Cuisineen tullaan viihtymään, herkuttelemaan, ravitsemaan kehoa ja mieltä! Tilastamme saa erotettua myös noin 50 hengen kabinetin mm. yritys- ja yksityistilaisuuksiin.