Kirkkonummi Rangers ja Joo.Arena aloittavat yhteistyön

Kylän kaksi suurta toimijaa palaavat taas yhteen kun salibandyseura Kirkkonummi Rangers ja Joo.Arena solmivat yhteistyösopimuksen viime viikolla.

Parikymmentä vuotta sitten viisi salibandyisää etsi jälkikasvulleen parempia harjoitteluolosuhteita salibandyn harrastamiseen. Harjoituspaikka löytyikin Masalantie 346:n Suomen Sokerin hillosokerilavojen vierestä.

Vuosien saatossa talon toiminta kehittyi, sokerilavat muuttuivat kaukalon laidoiksi ja talo kokonaisuudessaan urheiluhalliksi. Keskuksen tarina sai siis alkunsa salibandyn tiimoilta, miksi onkin luontevaa, että tarina saa jatkoa, kun Kirkkonummi Rangers ja Joo.Arena ovat solmineet yhteistyösopimuksen.

Joo.Arena tulee jatkossa näkymään vahvasti Rangersin toiminnassa ja samaan aikaan Rangersin yhteisöä tullaan näkemään keskuksen palveluiden parissa enenevissä määrin.

Kirkkonummi Rangersin puheenjohtaja Jari Kallio on tyytyväinen solmittuun yhteistyöhön:

– Yhteistyö avaa paljon mahdollisuuksia koko seuran jäsenistölle, tuoden mukanaan koko yhteisöä hyödyttäviä jäsen- ja joukkue-etuja Joo.Arenan palveluiden tiimoilta. Hienoa on päästä myös kehittämään jälleen yhteistyötä Kirkkonummen Sisäurheiluhalli Oy kanssa. Joo.Arenasta on kehittynyt uudistuksen myötä huipputason liikuntakeskus. Täällä voidaan yhdessä paikassa hoitaa laji-, fysiikka- sekä oheisharjoittelu, ja talo tarjoaa myös loistavat tilat joukkuepalavereille, leireille jne.

Kuva: Aki Ylivarvi