Kunnon kesä Fitness Masalassa

Lämpötilat nousevat ja kesä on jo aivan kulman takana! Vuoden aikana hankittua kuntoa ei kannata menettää kesälomien aikana, vaan hyvinvoinnista kannattaa huolehtia koko vuoden ympäri. Fitness Masalassa liikutaan läpi koko kesän, myös juhannuksesta koulujen alkuun asti.

Tältä sivulta löydät kuntosalin ja ohjattujen tuntien kesämuistion sekä pieniä päivityksiä varauskäytäntöihimme.

Kevätkauden aikataulu on voimassa 22.6. saakka. Pieniä muutoksia saattaa tulla jo kesäkuun alusta, muutaman ohjaajan aloittaessa lomansa jo tuolloin. 23.6. on poikkeusaikataulu ja 24.–26.6. pyhitämme juhannustaioille sekä palautumiselle. Salille pääset toki treenaamaan läpi kesän 24/7!

Kesälukkari

Kesälukkari on voimassa 27.6.–7.8. Kesän aikataulun kaikki tunnit ovat avoinna sekä Total-, että Total+Jooga-jäsenillemme. Pääset siis Total-jäsenyydelläsi myös ilmajoogaan sekä Sound-tunneille kesäkaudella! Total+Jooga-jäsenenä saat taas jäsenyytesi automaattisesti yhden kesäkuukauden ajan hintaan 69 €/kk, mikäli pidät jäsenyytesi voimassa koko kesän ajan.

Mikäli tunnit ovat täynnä, lisäämme näitä mahdollisuuksien mukaan kesän aikana kalenteriin.

Pitämällä jäsenyytesi voimassa koko kesäkauden, saat nauttia seuraavista eduista:

  • Bollis Masalan sulkapallo- ja tennisvuorot -50 % listahinnasta MA–PE klo 8–14
  • Sporttis Masalan perhetunnit veloituksetta MA ja TO klo 15–17 ja LA klo 12–14
  • Kesäkeilaajille kengät kaupan päälle!

Jäsenyyden tauotus

Huhtikuusta 2022 alkaen voit tauottaa veloituksetta jäsenyytesi haluamallesi ajanjaksolle kerran vuodessa. Tauotus tulee tehdä yhtä laskutuskautta (laskutuskausi on kuukauden mittainen) ennen halutun taukojakson alkua. Tämä joustavampi tauotusmahdollisuus on muutettu myös jäsenehtoihimme.

Muutoksia varauskäytäntöihin

Viikosta 16 alkaen varattu tunti tulee leimata 5 minuuttia ennen tunnin alkua asiakaspalvelun päätteellä.

Mikäli varattua paikkaa ei leimata ajoissa (5 min ennen tunnin alkua), vapautuu se muille leimattavaksi. Pääset itse leimaamaan itsesi tunnille viiden minuutin aikarajan jälkeenkin, mikäli paikkasi ei ole mennyt jonottajalle.

Huomioithan seuraavat, kaikkien treenimukavuutta lisäävät seikat:

  • Peruthan varaamasi tunnin ajoissa – vähintään 2 h ennen tunnin alkua – ja mielellään jo vaikka edellisenä päivänä, mikäli tiedät ettet pääse mukaan
  • Jätäthän ulkovaatteet ja treenikassit pukuhuoneisiin
  • Jotta pukukaappeja riittää kaikille treenaajille, muistathan jättää pukukaapin avaimen aina paikoilleen käytön jälkeen
  • Tulethan ajoissa ohjatulle tunnille kaikkien asiakkaiden viihtyvyyden ja turvallisuuden vuoksi

Huomioithan kesäkaudella asiakaspalvelumme kesäaukioloajat (päivittyvät mm. tänne kevään aikana). Fitness Masalan jäsenenä pääset treenaamaan kuitenkin henkilökohtaisella kulkulätkälläsi 24/7.

Hikisiä treenejä & hyvää kesän odotusta!