Joo.Arenan lapsiparkissa viihdytään!

Joo.Arenan lapsiparkki tarjoaa lapsille turvallisen, innostavan ja hauskan paikan vanhempien harrastusten ajaksi. Lapsiparkkimme on paikka, johon halutaan uudestaan.

Joo.Arenan lapsiparkissa kannustetaan aktiivisuuteen; lapsilla on mahdollisuus vapaaseen leikkiin, askarteluun tai vaikka seinäkiipeilyyn. Ihanien hoitajiemme syliin pääsee aina ja yhdessä voidaan lukea vaikka kirjaa. Lapsiparkkiin ovat tervetulleita kaikkien asiakkaidemme lapset vanhempien harjoittelun ajaksi.

Lapsiparkkimme on tarkoitettu 1–7-vuotiaille lapsille. Lapsi voi olla hoidossa maksimissaan 1,5 h kerrallaan.

Lapsiparkin käytännöt

Varaukset tehdään 30 minuutin vuoroihin. Asiakas voi varata päivän aikana maksimissaan 3 vuoroa eli max 1,5 h ajan lapsiparkkiin. Näin varmistamme, että lapsien ja hoitajien määrä kohtaavat.

Paikan varaaminen

 1. Varaa paikka lapsiparkista OnTheMove-sovelluksesta, Oma.Enkoran tai asiakaspalvelun kautta, jokaiselle lapselle omat vuorot.
 2. Voit varata päivän aikana lapsellesi paikan maksimissaan kolmelle, 30 minuutin vuorolle per lapsi.
 3. Alle 3-vuotias lapsi vie kaksi paikkaa, eli varaathan lapsellesi tällöin tuplamäärän paikkoja. Esim. 2-vuotias ja 4-vuotias tarvitsevat 3 paikkaa/vuoro.

Saapuminen

 1. Kun saavut paikalle, leimaa lapsesi saapuneeksi lapsiparkkiin leimauslaitteella. Muistathan leimata jokaiselle varaamallesi 30 min vuorolle. Huom! Jos sinulla on varaus useammalle lapselle, ilmoittauduthan asiakaspalvelussamme tai lapsiparkissa ja teemme leimauksen puolestasi.
 2. Tuo lapsesi parkkiin ensimmäisen varaamasi vuoron aikana.
 3. Mikäli et ole Fitness Masalan jäsen, maksaa lapsiparkki 2,50 € / lapsi. Maksu hoidetaan asiakaspalveluun ennen lapsiparkkiin menoa.

Paikan peruminen – tärkeää!

 1. Peruthan lapsiparkkivarauksen minimissään 2 tuntia ennen varattua aikaa, jotta paikka vapautuu toiselle perheelle. Voit perua varauksen OnTheMove-sovelluksessa, Oma.Enkorassa tai soittamalla asiakaspalveluumme.
Lapsiparkin aukioloajat
 • Tiistai klo 17.00-20.00
 • Torstai klo 17.00-20.00
 • Lauantai klo 9.00-12.00 (suljettu 1.6.24)

Lapsiparkki on avoinna kesällä 20.6. saakka ja leikkimään pääsee taas elokuussa, viikolla 32!

Lapsiparkin pelisäännöt

 1. Tuothan lapsiparkkiin vain täysin terveen lapsen!
 2. Vanhempi jättää lasta tuodessaan yhteystietonsa, hoitoajan sekä treenipaikan. Mikäli tarvetta on, hoitajamme noutavat vanhemman kesken harjoituksen (jos lapsi on itkuinen, sairaan oloinen tms.).
 3. Jätäthän lapsen omat lelut sekä omat eväät kotiin.
 4. Pesettehän kädet ja käytte vessassa ennen parkkiin tuloa.
Hinnat

Lapsiparkki sisältyy kaikkiin Fitness Masalan jäsenyyksiimme. Kertamaksu on 2,5 € tai kk-kortti 10 €/kk.

Autamme mielellämme lapsiparkkiin liittyvissä asioissa: Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse (010 411 0180) tai asiakaspalvelu@jooarena.fi.

Tervetuloa leikkimään, askartelemaan ja viihtymään!