Joo.Arenan lapsiparkissa viihdytään!

Joo.Arenan lapsiparkki tarjoaa lapsille turvallisen, innostavan ja hauskan paikan vanhempien harrastusten ajaksi. Lapsiparkkimme on paikka, johon halutaan uudestaan!

Joo.Arenan lapsiparkissa kannustetaan aktiivisuuteen; lapsilla on mahdollisuus vapaaseen leikkiin, askarteluun tai vaikka seinäkiipeilyyn. Ihanien hoitajiemme syliin pääsee aina ja yhdessä voidaan lukea vaikka kirjaa. Lapsiparkkiin ovat tervetulleita kaikkien asiakkaidemme lapset vanhempien harjoittelun ajaksi.

Lapsiparkki on avoinna 20.6. saakka tiistaisin klo 16-19.30, torstaisin klo 17-20, sekä lauantaina 3.6. klo 9-12.15.

Hoitajamme (ja parkki) kesälomailevat 22.6 – 7.8. välisen ajan.

Lapsiparkkimme on tarkoitettu 1–7-vuotiaille lapsille. Lapsi voi olla hoidossa maksimissaan 1,5 h kerrallaan.

Lapsiparkin pelisäännöt
  1. Tuothan lapsiparkkiin vain täysin terveen lapsen!
  2. Vanhempi jättää lasta tuodessaan yhteystietonsa, hoitoajan sekä treenipaikan. Mikäli tarvetta on, hoitajamme noutavat vanhemman kesken harjoituksen (jos lapsi on itkuinen, sairaan oloinen tms.).
  3. Jätäthän lapsen omat lelut sekä omat eväät kotiin.
  4. Pesettehän kädet ja käytte vessassa ennen parkkiin tuloa.
Hinnat

Lapsiparkki sisältyy kaikkiin Fitness Masalan toistaiseksi voimassa oleviin jäsenyyksiimme. Kertamaksu on 2,5 € tai kk-kortti 10 €/kk.

Paikan varaaminen

Fitness Masalan jäsenenä pääset varamaan paikan lapsiparkista Enkoran kautta (max. kuusi paikkaa). Jos sinulla ei ole Fitness Masalan jäsenyyttä, saat varattua paikan asiakaspalvelustamme puhelimitse (puh. 010 411 0181) tai sähköpostitse (asiakaspalvelu@jooarena.fi). Lapsiparkkiin voi myös tuoda lapsen ilman varausta, mikäli siellä on tilaa. HUOM! Varaathan alle 3-vuotiaalle lapselle kaksi paikkaa.

Tervetuloa leikkimään, askartelemaan ja viihtymään!