Sporttis Masalan lasten ja nuorten liikuntakurssit

Apinaylityksiä, kieppejä, arabialaisia, voltteja, kuperkeikkoja! Tätä kaikkea ja paljon muutakin pääset kokeilemaan Sporttis Masalan lasten ja nuorten kursseilla!

Monipuoliset kalusteemme ja välineemme muovautuvat niin parkouriin, voimisteluun kuin perheen pienimpien temppuiluunkin. Trampoliinirata, street workout -telineet, parkouresteet, nojapuut sekä koulutetut, osaavat ohjaajamme ja kurssiemme huolella pureskellut sisällöt takaavat onnistumisia, kehitystä ja liikunnan riemua – ikätasoisesti ja ilon kautta!

Tarjolla on kursseja perheen pienimmille lapsille, nuorille, teineille ja koko perheelle. Kursseista vastaa syksystä 2023 alkaen Parkour Akatemia. Lisätietoja ja ilmoittautumiset Parkour Akatemian tunneille täältä.

Sporttis Masalan Perhetunnit ja perhesähly – ja kesäkuukausina myös perhekeilaus sekä perhesulkis!

Lue kesän vitosen perhevuoroista lisää täältä.

Perhetunnit
Perhetunnit tarjoavat mahdollisuuden liikunnallisiin hetkiin koko perheen voimin. Perhetunnilla vanhemmat ja lapset voivat temppuilla yhdessä Sporttis Masalan lähes 400 neliön tilassa, josta löytyy mm. runsaasti parkour-palikoita, apinapuut ja paljon pehmeää alustaa vaikka kuperkeikkoihin. Tervetuloa temppuilemaan!

Perhetunnin pelisäännöt:
– Tulettehan aina asiakaspalvelun kautta liikkumaan.
– Tilassa ei ole ohjaajaa, eli lapset liikkuvat vanhempiensa vastuulla. Lapsia ei saa jättää yksin tilaan.
– Tila tulee jättää siistiksi, eli korjaattehan käyttämänne palikat aina paikoilleen.

Kevätkauden 2023 perhetunnit keskiviikkoisin klo 10-12, lauantaisin klo 10-12 ja sunnuntaisin klo 13-15.

Hinnat: Fitness Masalan jäsenet (jäsenyys voimassa, ei tauolla) 0 €, muut 5 €/lapsi.

Perhesähly

Bollis Masalan salibandykenttä on varattu perhesählyyn aina torstaisin klo 17.15 – 18.15. Hinta: 5 € / lapsi.

Kevään 2023 lasten ja nuorten liikuntakurssit

Kevään Joo.Arenan oman lasten ja nuorten kurssitarjonnan löydät tästä suoraan alta.

Lasten ja nuorten kurssit

Amin Asikaisen Nuorten nyrkkeilykoulu (10-16v)


Kurssilla harjoitellaan nyrkkeilyn tekniikoita itse Mestarin opissa sekä kohotetaan kuntoa lajinomaisilla lihaskuntoharjoituksilla. Tarvitset mukaan kevyen urheiluvaatetuksen, sisäkengät sekä juomapullon. Aikaisempaa kokemusta lajista ei tarvita. Tervetuloa mukaan!

Kurssin kesto: 11.1. – 26.4. (15 kertaa, ei tuntia hiihtolomaviikolla 8)
Ajankohta: Keskiviikkoisin klo 16.15-17.10
Hinta: 159
Ohjaaja: Amin Asikainen

Lasten ja nuorten sirkustunti (9-14v)

Lasten sirkustunneilla tutustutaan sirkuksen päälajiperheisiin ja harjoitellaan lajien perustekniikoita. Harjoituksissa eteneminen kulkee oppilaan oman taitotason mukaan eikä kurssille osallistuminen vaadi aiempaa kokemusta sirkuslajeista. Uusia tekniikoita harjoitellaan askel kerrallaan yksilökohtaiset ominaisuudet ja turvallisuus huomioiden. Tunneilla korostuu yhdessä tekeminen, muiden kannustaminen ja positiivisen kautta oppiminen.

Kurssin kesto: 22.1. – 21.5. (15 kertaa, ei tuntia viikoilla hiihtolomaviikolla 8, pääsiäisenä viikolla 14 ja äitienpäivänä viikolla 19)
Ajankohta: Sunnuntaisin klo 16.00-16.55
Hinta: 169 € (sisarusalennus 20 %)
Ohjaaja: Maiju Heikkinen, sirkuspedagogi, tanssitaiteen maisteri

Käsilläseisonta-akrobatia 9–11 v

Käsilläseisonta-akrobatiatunneilla harjoitellaan käsilläseisonnan ja permantoakrobatian perusteita. Harjoituksissa eteneminen kulkee oppilaan oman taitotason mukaan eikä kurssille osallistuminen vaadi aiempaa kokemusta akrobatialajeista.

Tunnit sisältävät yleislämmittelyn, akrobatiaosuuden ja päivän tekniikkaosion. Lisäksi tunneilla tutustutaan turvalliseen liikkuvuusharjoitteluun, mikä edesauttaa lajitaidoissa etenemisessä. Uusia tekniikoita harjoitellaan askel kerrallaan yksilökohtaiset erot ja turvallisuus huomioiden.

Tunneilla korostuu yhdessä tekeminen, muiden kannustaminen ja positiivisen kautta oppiminen.

Kurssin kesto: 22.1. – 21.5. (15 kertaa, ei tuntia viikoilla hiihtolomaviikolla 8, pääsiäisenä viikolla 14 ja äitienpäivänä viikolla 19)
Ajankohta: Sunnuntaisin klo 15.00–15.55
Hinta: 169 € (sisarusalennus 20 %)
Ohjaaja: Maiju Heikkinen, sirkuspedagogi, tanssitaiteen maisteri

Voimistelukoulu 6-11v

Voimistelukoulussa harjoittelemme mm. voimistelun perusliikkeitä, tavoitteena kehittää lasten perusliikkumistaitoja, voimistelun lajitaitoja, notkeutta, perusvoimaa ja tarjota lapselle hauskoja, liikunnallisia elämyksiä. Voimistelukoulu antaa erinomaisen pohjan ja perustaidot sekä voimistelun jatkamiselle, että muiden lajien harrastajille.

Kurssin kesto: 18.1.—26.4. (15 kertaa, ei tuntia hiihtolomaviikolla 8)
Ajankohta: Keskiviikkoisin, klo 17.15-18.00
Hinta: 159 € (sisarusalennus 20 %)
Ohjaaja: Siiri Salminen, 9 vuoden telinevoimistelutausta, 3 vuotta ohjauskokemusta Masalan Kisan telinevoimisteluryhmistä

Temppujumppa 3–4 v

Temppujumpassa tutustutaan leikkien, välineiden ja temppuratojen kautta liikunnan perustaitoihin, iloa unohtamatta. Tunneilla harjoitellaan ryhmässä toimimista ja opitaan uusia taitoja kukin oman taitotason mukaan. Tervetuloa mukaan!

Kurssin kesto: 17.1. – 25.4. (ei tuntia hiihtolomaviikolla 8)
Ajankohta: Tiistaisin klo 17.00-17.45
Hinta: 159 € (sisarusalennus 20 %)
Ohjaaja: Milla Niiranen, tanssi- ja liiketerapeuttisten menetelmien ohjaaja, koulutettu lasten ja nuorten joogaopettaja, luokanopettaja

Muksujumppa 5-6 v

Muksujumpassa liikutaan ja temppuillaan temppuratojen, leikkien, pelien ja välineiden avulla yhdessä toimien. Iloisessa ilmapiirissä kokeillaan ja harjoitellaan monipuolisesti liikuntataitoja kunkin lapsen omista lähtökohdista alkaen. Tervetuloa mukaan!

Kurssin kesto: 17.1. – 25.4. (ei tuntia hiihtolomaviikolla 8)
Ajankohta: Tiistaisin klo 18.00-18.45
Hinta: 159 € (sisarusalennus 20 %)
Ohjaaja: Milla Niiranen, tanssi- ja liiketerapeuttisten menetelmien ohjaaja, koulutettu lasten ja nuorten joogaopettaja, luokanopettaja

Lähikuvassa nainen tarttumassa kahvakuulaan.

Nuorten Boksi

Toiminnallisen harjoittelun ryhmä teineille (14–17 v)

Tunneilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia taito-, voima- ja kestävyysominaisuuksia. Kauden aikana käydään läpi yleisimmät toiminnallisessa harjoittelussa käytettävät liikkeet ja välineet.

Seuraava ryhmä käynnistyy mahdollisesti keväällä 2023.

Hinta/kausi 169 €.

Ikäsuositus on suuntaa antava, voit aina kysyä kurssin soveltuvuutta myös hieman nuoremmalle/vanhemmalle.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: boksi@jooarena.fi