Uutta lapsiperheille!

Iloisia lapsia jumppatunnilla.Haluamme, että meillä viihtyvät myös lapsiperheet! Uutta on siis tulossa perheen pienimmille sekä vanhemmille vielä loppuvuodesta.

Sporttis Masalan perhetunnit käynnistyvät 6.11.

Tulevana viikonloppuna käynnistyvät Sporttis Masalan Perhetunnit tarjoavat mahdollisuuden liikunnallisiin hetkiin koko perheen voimin. Perhetunnilla vanhemmat ja lapset voivat temppuilla yhdessä Sporttis Masalan lähes 400 neliön tilassa, josta löytyy mm. runsaasti parkour-palikoita, apinapuut ja paljon pehmeää alustaa vaikka kuperkeikkoihin. Tervetuloa temppuilemaan!

Perhetunnin pelisäännöt:

  • Tulettehan aina asiakaspalvelun kautta liikkumaan.
  • Tilassa ei ole ohjaajaa, eli lapset liikkuvat vanhempiensa vastuulla. Lapsia ei saa jättää yksin tilaan.
  • Tila tulee jättää siistiksi, eli korjaattehan käyttämänne palikat aina paikoilleen.

Perhetunnit alk. 6.11. joka lauantai klo 13–15 ja sunnuntai klo 12–14. Hinnat vuoden loppuun asti: Fitness Masalan asiakkaat 0 €, muut 5 €/lapsi.

Lapsiparkki

Loppuvuodesta avautuva lapsiparkkimme tarjoaa vanhemmille omaa aikaa treenin muodossa ja lapsille hauskan hoitopaikan, jossa aktiiviset ja ihanat hoitajamme ovat lapsianne varten! Lisätietoa lapsiparkista tulossa marraskuun aikana. Lapsiparkin arvioitu avautumisajankohta on 3.12.

Synttärit

Joo.Arenan Synttärit-palvelu käynnistyy toden teolla ensi vuoden alusta! Tarjolla on ikimuistoisia, liikunnallisia synttärielämyksiä vaikka parkouraten, kiipeillen, säbää pelaten tai temppuillen. Lapsille hauskat ja hikiset synttärit, aikuisille helppoutta.

Kevään lastenliikuntakurssit

Kevään lastenliikuntakurssit on varattavissa 15.11. alkaen! Luvassa on parkouria, voimistelua, temppuilua yms. eri ikäisille ja eri tasoisille, isoille ja pienille liikkujille.