Harri

Liikunta on ollut osa elämääni aina ja se on minulle tärkeä terveyden ja elinvoiman lähde. Aloitin jo nuorena kilpaurheilun, mikä loi erinomaisen pohjan myös aikuisliikunnalle. Pohjakoulutukseltani olen fysioterapeutti. Viime vuosina kiinnostus on syventynyt terveysliikunnan, sekä kehomielen pariin ja valmistuin joogaopettajaksi luontoyhteyteen pohjautuvasta Seasonal Yoga -koulusta.

Yksi tärkeimmistä kulmakivistä terveyden osalta on stressinhallinta ja siksi koen joogan ohjaamisen erittäin tärkeänä. Opetan pysähtymistä, oman kehon kuuntelemista ja keskittymistä, joka voi olla tie terveyden edistämisen juurisyihin. Dynaaminen joogaharjoitukseni edesauttaa kehon liikkuvuuden, voiman ja tasapainon kehittymistä turvallisesti. Olet lämpimästi tervetullut ohjaukseeni sellaisena kuin olet.

Kun keho-mieli yhteys on saavutettu, harjoitus edistyy.

Tykkään yhdistää erilaisia joogamuotoja ja tuntini ovat sekoitus virtaavaa flowta, viipyilevää yiniä ja rentoutusta turvantilassa. Tuntini alkaa ja loppuu aina irti päästävällä ja rauhallisella rentoutuksella.

Ohjaan mielelläni kaiken tasoisia oppilaita kannustavan lempeästi. Haluan myös haastaa ja innostaa oppilaitani voimaan hyvin ja löytämään itsestään jotain arvokasta.

Joogassa on parasta juuri se, kun voi itsekin olla oppilas ja oppia koko ajan lisää.

Omaan elämääni jooga on tuonut paljon hyvää myös joogamaton ulkopuolella. Rauha ja hiljentyminen, kärsivällisyys ja kiitollisuus on lisääntynyt. Osaan pysähtyä ja olla läsnä. Joogan avulla olen oppinut hemmottelemaan ja hoitamaan hermostoani. Joogan jälkeiseen hyvänolon kuplaan on lupa unohtua.

Jooga on elämäntapa, joka pysäyttää kaiken ympärillä olevan hälyn ja kiireen. Tervetuloa tunneilleni 🙏