Liity energiseen joukkoomme! Haussa on asiakaspalvelija kasvavan liikuntakeskuksemme dynaamiseen asiakaspalveluun.

Oletko etsimämme sporttinen ja hymyilevä asiakaspalvelun moniosaaja?

Haemme joukkoomme Joo.Arenalle, Kirkkonummen Masalaan, täysi-ikäistä, liikunta-alan moniosaajaa asiakaspalvelutehtäviin. Tarjoamme sinulle työskentelypisteen liikunta-alan aitiopaikalla, uuden ja kasvavan keskuksemme sydämessä.

Tarjoamme sinulle sporttisen työskentely-ympäristön, mahtavan tiimin, ihania asiakkaita, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä työsuhde-etuna monipuoliset mahdollisuudet harrastaa.

Odotamme sinulta innostunutta, oma-aloitteista, positiivista, joustavaa sekä asiakaspalvelu- ja myyntihenkistä otetta työhösi. Voit olla vasta työurasi alussa, kunhan tunnet paloa liikuntaan ja hyvinvointiin, uskallat heittäytyä asiakaspalvelutilanteisiin, ja haluat kehittyä sekä oppia työssäsi uutta. Työ on ilta- ja viikonloppupainotteista, joten työ sopii hyvin myös opiskelijalle.

Keskuksemme asiakaspalvelu palvelee koko talon liikkujia, yritysasiakkaita sekä ravintolan asiakkaita. Työ on monipuolista ja ajoittain hektistäkin; Sinulla pysyy tarvittaessa montakin palloa yhtä aikaa ilmassa, ja pystyt toimimaan hymyillen ja skarpisti haastavissakin ja ruuhkaisissa asiakaspalvelutilanteissa.

Arvostamme aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä liikunta-alalta, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä asenne ratkaisee! Katsomme eduksi liikunta-alan koulutuksen (tai opinnot) ja kokemuksen, sekä anniskelu- ja hygieniapassin.

Olisi mahtava kuulla sinusta lisää! Jätä hakemuksesi meille 15.3.2024 mennessä: sharit@jooarena.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja saat numerosta 050 553 9982.

Lisätietoa meistä ja palveluistamme www.jooarena.fi

Kielitaito: Suomi, englanti, ruotsi plussaa
Työsuhde: osa-aikainen tai kokopäiväinen

Palkkaus koulutuksen ja kokemuksen mukaan