Personal training

Henkilökohtainen valmennus auttaa pääsemään tavoitteisiin fiksusti ja turvallisesti. Valmennuksesta saa apua alkuun pääsemiseen, varmuutta liiketekniikoihin, keinoja tasannevaiheiden ylittämiseen sekä vaihtelevuutta, tuloksellisuutta ja nousujohteisuutta harjoitteluun. Valmennuksen avulla saat lisämotivaatiota harjoitteluusi.

Gym Masalassa toimivat valmentajat ovat itsenäisiä ammatinharjoittajia, joista jokaisella on omat vahvuutensa ja valmennuspakettinsa. Siksi valmennuksille ei ole yhteistä hinnastoa. Lisätietoja valmennusvaihtoehdoista saat suoraan valmentajilta, tutustu personal trainereihimme alta.

Personal trainerit

Kuntosaliohjaus 65 €

Kuntosalilaitteet ja -liikkeet tutuiksi turvallisesti.

Haluatko oppia turvallisesti ja tehokkaasti kuntosalilaitteiden käytön? Vai oletko kenties jo edistyneempi harjoittelija, joka kaipaa uutta potkua ja vaihtelua harjoitteluunsa?

Kuntosaliohjaus on ammattilaisen ohjaama, sinun toiveidesi mukainen tunti monipuolisella salillamme. Ohjaus sopii kaiken tasoisille harjoittelijoille!

Kuntosaliohjauksesta saat kirjalliset ohjeet käyttöösi tunnilla läpikäydyistä liikkeistä. Voit myös halutessasi saada apua yleisesti hyvinvointiasi askarruttaviin kysymyksiin.

Voit ostaa kuntosaliohjauksen verkkokaupastamme tai asiakaspalvelustamme.

Valmentajavartti 0 €

Varaa Gym Masalan veloitukseton valmentajavartti!

Sinulle, joka kaipaat apua kuntosaliharjoittelun aloittamiseen, lisätehoja treeniin, neuvoja kehonhuoltoon, ravitsemukseen tai arjen hallintaan? Varaa ilmainen 15 minuutin etätapaaminen valmentajamme kanssa. Valitse valmentaja ja klikkaa “ota yhteyttä”, sopiaksesi ajan etätapaamiselle.