Tammikuussa aloitimme pingisryhmän ja nyt toiminta saa jatkoa.
Ammattivalmentaja Mika Räsäsen johdolla jatkamme toimintaa keväällä. Mikäli olet kiinnostunut pingiksestä ja haluat oppia lajista lisää, on tämä ryhmäsi.

Kokoonnumme maanantaisin klo 17.00-18.00 Joo.Arenalla,  jakson pituus on 8 kertaa (11.3-6.6.24, ei 1.4) ja hinta on 90€/hlö sis valmennuksen, kenttävuokrat ja mailan, oman saa mielellään ottaa mukaan.

Ilmoittaudu mukaan ostamalla paikka verkosta tai hallin kassalta. Lunasta paikka kurssille TÄSTÄ Tiedustelut ryhmästä arkisin klo 9-17.00 Martinilta numerosta p. 044 2547288, WhatsAppilla 24/7.

Kuka on Mika Räsänen? Hän on toiminut lajin parissa yli 30 vuotta. Pelaajana kolme henkilökohtaista Suomen mestaruutta sekä useita muita mitaleja. Valmentajana eri maajoukkueiden parissa, PT Espoon juniorivalmentaja. Valmennuksen erikoisammattitutkinto ja toiminut mm pöytätennisliiton toiminnanjohtajana useamman vuoden. Mika on paikallinen kaveri eli Kirkkonummelta.

HUOM! Mikäli kysyntä on suurta, perustamme useamman ryhmän. Emme tässä vaiheessa tiedä vielä, minkä tasoisia pelaajia on tulossa, aika näyttää ja teemme sitten jaot.