Ikkunat paikoilleen

4-kerroksinen osuuden ikkunat on jo asennettu. Vanhan osan seinää puretaan vanhan ja uuden osan liitoskohdasta, jotta tilat saadaan yhdeksi kokonaisuudeksi.

Rakennustyöt lintuperspektiivistä 9.5.2021 – hyvältä näyttää:

https://drive.google.com/file/d/1PRzAuF86lu5eeHxaeZ90-j_q-N5JfhkR/view?usp=drivesdk

25.5.2021

————————————————————————-

Lähes harjakorkeudessa

Vappua lähestyttäessä mailapelihallin tukikehikko on yhtä kattokannatinta vaille valmis. Kolmannen kerroksen elementit on nostettu paikoilleen ja talo on nyt samassa korkeudessa nykyisen toimistosiiven kanssa. 

30.4.2021

————————————————————————-

Golf-tila alkaa rakentua

Viikolla 16/2021 alkoi tapahtua. Inside Golfin harjoitustilan seinäelementtejä nostetaan paikoilleen ja mailapelihallin kattoristikoiden kannatinpalkit rajaavat tulevan hallin näkyväksi kokonaisuudeksi.

22.4.2021

———————————————————————-

Masala Arenan laajennus lähtee nousemaan

Rakennustyöt ovat edenneet siihen pisteeseen, että näkyvää alkaa syntymään nopeasti. Laajennuksen 4-kerroksisen osuuden elementtien nosto on jo aloitettu ja mailapelihallin teräksisten tukiristikoiden nosto aloitetaan tällä viikolla. Viikolla 15 päivitetyn tiedon mukaan, tavoitteena on saada laajennusosuus edelleen käyttöön heti syyskuun alusta lähtien.

19.4.2021

—————————————————————————-

Rakennusprojektin aikataulu

Tavoitteena on saada laajennusosa sekä osa nykyisen hallin saneeraustoimista valmiiksi syksyn 2021 aikana. Käytännössä tämä tarkoittaa ainakin pelien käynnistymistä tennis-, sulkapallo- ja padelkentillä sekä 250 m2 tanssisalin sekä joogastudion käyttöönottoa.

Nykyisen hallin saneeraustoimet käynnistyvät huhtikuussa 2021. Tavoiteaikataulun mukaan päästään mm. uudelle kuntosalille, toiminnalliselle salille sekä spinningiin hikoilemaan jo syyskuussa 2021.

Mm. kahvila-ravintola, aula, toimistosiipi sekä loput pukuhuoneista valmistuvat 2021-2022 vuodenvaihteessa.

Avajaisia päästään viettämään siis jo ensi syksynä – tervetuloa mukaan matkalle kohti uutta ja monipuolista, liikunnan harrastajien sekä urheilijoiden treeni- ja kohtaamispaikkaa!

Uusi Masalan liikunta-areena.