Ryhmiksen ohjaajat

2024-03-23T09:52:01+00:00

Soffu

Olen Soffu, iloinen energiapakkaus, höpsö ja ehkä vähän hullu, liikuntaan ja varsinkin tanssiin koukahtanut tavallinen kirkkonummelainen tallaaja.

Tällä hetkellä minut voi bongata ohjaamasta Zumbaa Fitness Masalassa aina keskiviikkoisin. Vauhdikas musiikki sekä tehokkaat ja helpot liikkeet tuovat hyvän mielen niin kropalle kuin pääkopalle. Jos et vielä ole käynyt, tulehan mukaan! Hyvä fiilis on taattu!

2024-06-10T11:27:19+00:00

Heidi

Olen Heidi, intohimoinen joogaaja, spinnaaja ja ratsastaja. Olen työskennellyt hyvinvoinnin parissa 20 vuotta niin kuntosaliyrittäjänä kuin ryhmäliikunnan ohjaajana.

Ohjaan monenlaista ryhmäliikuntaa, mutta viime vuosina minua on erityisesti kiehtonut keho-mieli -yhteys ja siihen liittyvän tasapainon löytyminen. Omat lempparilajit ovat erilaiset jooga- ja spinningtunnit.

Ohjaustyyliäni on kuvailtu inspiroivaksi, motivoivaksi ja hauskaksi! Tunneilleni olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Joo.Arenalla minut löytää spinningtunneilta.

Tervetuloa!

2024-03-23T09:51:44+00:00

Veera

Olen koulutukseltani KTM ja FISAF Personal Trainer, hyvinvointialan startup-maailmassa toiminut elämäntapaliikkuja, eri lajien entinen suurkuluttaja ja CF-masters-kisoista kiinnostunut. Matkan varrella olen lukenut myös mm. liikuntalääketieteen perusopinnot ja suorittanut muita liikunta-alan koulutuksia ravitsemuksesta testaukseen.

Valmennan Boksilla ja ohjaan Fitness Masalassa spinningiä sekä tuurailen muita lattiatunteja. Valmentamistani 15 vuoden ajan on aina ohjannut, ja yhäkin ohjaa, vahva palo saada ihmiset kehittymään, ylittämään itsensä ja onnistumaan. Paras palkinto on nähdä endorfiinipöllyinen, hymyilevä, jotain uutta (itsestäänkin) oppinut asiakas tunnin jälkeen.

Omasta liikuntahistoriastani löytyy mm. kamppailulajeja, crossfittiä, lumilautailua, hirmu määrä jumppia ja 11 maratonia. Olisi mahtia nähdä juuri sut tunneilla/WODissa!

2024-03-23T09:52:01+00:00

Sinttu

Olen Sini-Tuulia “Sinttu” Aavio ja ohjaan ryhmäliikuntaa mm Fitness Masalassa. Minun tuntirepertuaariini kuuluvat Joo.Arenalla spinning, Total Body sekä FasciaMethod. Olen ohjannut ryhmäliikuntaa vuodesta 2006. Olen suorittanut liikunnan ammattitutkinnon ja lisäksi useita liikunnan koulutuksia mainitakseni vaikka Indoor cycling, FasciaMethod, aerobic, kahvakuula, Gymstick…

Ohjaajana olen Iloinen, reipas ja sopivan rennolla, mutta tehokkaan tiukalla otteella monipuolinen pitkän linjan ohjaaja, jolta taipuu ohjaukset spinningistä fasciaan ja kaikkea siltä väliltä.

2024-03-23T09:51:42+00:00

Kiia

Olen koulutukseltani liikuntaneuvoja sekä personal trainer, ja toimin Fitness Masalassa ryhmäliikuntaohjaajana ja personal trainerina.

Omasta, nuoruuteen ulottavasta liikuntahistoriastani löytyy paljon eri lajeja mm. juoksulajeista nyrkkeilyyn ja judoon.

Kuntosaliharjoittelu on kilpaurheiluajoilta, yli 15 vuoden takaa, hyvinkin tuttua. Ryhmäliikunnan pariin eksyin noin 10 vuotta sitten; lempiryhmislajini ovat spinning sekä lihaskuntotunnit, joita ohjaan nykyään itsekin.

Olen iloinen ja kannustava ohjaaja. Tunneillani on varmasti hauskaa ja tekemisen meininkiä, tule ihmeessä mukaan!

2024-03-23T09:52:01+00:00

Meri

Olen Meri. Ohjaan Fitness Masalassa tällä hetkellä Cardio&Corea sekä spinningiä. Välillä minua näkee tuuramassa myös muita tunteja. Olen ohjannut ryhmäliikuntaa vuodesta 2008 eri liikuntakeskuksissa. Olen aina pitänyt vauhdikkaista tunneista, joissa saan asiakkaat haastamaan itseään. Nykyään myös rauhallisemmat liikuntamuodot, kuten kehonhuolto ja liikkuvuustunnit ovat lähellä sydäntäni.

Ohjaajana koen olevani kannustava ja energinen, oma iloinen itseni. Pyrin ohjaamaan mahdollisimman selkeästi ja huomioimaan tunneillani eri kuntoiset asiakkaat, antamalla aina vaihtoehtoja liikkeiden suhteen, jotta jokainen saa tehtyä tunnista itselleen sopivan. Palkitsevinta ohjaustyössä on, kun näkee asiakkaiden nauttivan tunnin sisällöstä ja lähtevän hymyssä suin kotiin. Silloin tiedän onnistuneeni.

Tämä on työtä, joka ei tunnu työltä. Olen niin kiitollinen, että saan tätä tehdä ja olla mukana tuottamassa ihmisille hyvää oloa.

2024-06-13T08:31:13+00:00

Hanna-Mari

Olen Hanna-Mari ”Hansu” Peotta, taustaltani liikuntatieteilijä, sosiaalipsykologi ja ryhmäliikuntaohjaaja. Löysin joogan ja pilateksen 2000-luvun alussa, kun etsin pehmeämpiä ja hoitavampia tapoja liikuttaa kehoa kuormittavamman harjoittelun vastapainoksi. Sain harjoitteista apua kipuihin ja vammojen kuntouttamiseen. Lisäksi yllätyin siitä, kuinka jooga- ja pilatesharjoittelun vaikutukset heijastuivat kokonaisvaltaisesti olemiseen ja kokemiseen monilla eri elämäalueilla.

Omien kokemusteni inspiroimana päädyin opiskelemaan ja opettamaan pilatesta Tukholmaan. Sieltä matka jatkui Intiaan joogaopintojen pariin. Kouluttautuminen joogan ja pilateksen sekä muiden somaattisten menetelmien parissa on jatkunut tähän päivään saakka. Suuntana on ollut yhä terapeuttisemmat menetelmät, kuten joogaterapia ja spiraalistabilisaatio.

Ohjauksessani lähtökohtana on rento ja lempeä suhtautuminen kehoon ja sen liikuttamiseen sekä omaan hengitykseen. Pidän tärkeänä keskittymistä kehon anatomiseen linjaukseen, jonka avulla on mahdollista vapauttaa jännityksiä ja tukea tarkoituksenmukaista ja vahvaa kehon käyttöä. Koen, että jokainen ihminen on oman itsensä paras (kokemus)asiantuntijana, ja tunneillani kannustan häntä kokeilemaan ja soveltamaan harjoitteita omaan tilanteeseensa sopivalla tavalla.

Keho-mieli -yhteyden ja kehollisen tiedon tutkiminen on minulle edelleen kiinnostava ja alati muuttuva tutkimusmatka.

2024-03-23T09:52:01+00:00

Iitu

Olen Fitness Masalan ryhmäliikuntaohjaaja ja koulutukseltani personal trainer. Löysin salitreenin kautta tieni ryhmäliikuntaan vahingossa, mutta se veikin minut mukanaan täysin. Ohjaan täydellä sydämellä ja parasta työssä onkin erilaisten ihmisten kohtaaminen ja yhteiset onnistumiset.

Joo.Arenalla olen ohjannut syksystä 2022 lähtien. Tunneillani saat varmasti treenistä kaikki tehot irti, joten nähdään siellä!

2024-03-23T09:51:43+00:00

Tove

Olen positiivinen ja innostava, helposti lähestyttävä valmentaja ja ohjaaja, jolta löytyy rutkasti huumorintajua. Olen koulutukseltani liikunnan neuvoja sekä personal trainer. Ohjaan Kiertoharjoittelu salilla -tuntia sekä toimin personal trainerina Fitness Masalassa. Minut voi myös nähdä tuuraamassa tunteja! Treenaan itse tavoitteellisesti ja rakasta luontoa sekä ulkoilua.

Erikoisosaamiseni piilee toiminnallisessa harjoittelussa ja mielen hallinnassa. Minulle tuo iloa se kun saan nähdä asiakkaani onnistuvan ja saavat iloa arkeen liikunnan kautta.

2024-03-23T09:51:42+00:00

Juuli

Olen Juuli ja ohjaan vauhdikasta Cardio & Core -tuntia sekä Interval Spinningiä Joo.Arenalla.

Olen koulutukseltani liikuntaneuvoja ja päivätyöni suuntautuu urheiluseurapuolelle – uinnin ja suunnistuksen pariin. Rakastan ohjata jumppatunteja ja olenkin kerryttänyt kattavan kokemuksen erilaisten ryhmäliikuntalajien parista viimeisen 12 vuoden ajan.

Nähdään tunneilla!

2024-03-23T09:51:44+00:00

Minna

Ohjaan Fitness Masalassa spinningiä – omaa all time favourite -ryhmislajia – sekä lihaskuntojumppaa.

Koulutukseltani olen mm. liikuntatieteiden maisteri ja AMK liikunnanohjaaja. Vapaa-ajalla harrastan aktiivisesti painonnostoa ja puuhastelen laajalla skaalalla kaikenlaisia lajeja pallopeleistä kestävyysliikuntaan, koska liikkumisen tulee olla ennen kaikkea hauskaa ja monipuolista!

2024-03-23T09:55:02+00:00

Johanna

Olen Johanna ja koulutukseltani liikunnanohjaaja (AMK) ja Somatic Pilates -ohjaaja. Olen työskennellyt liikunta-alalla ja ohjannut monipuolisesti erilaisia ryhmäliikuntatunteja viimeisen 20 vuoden ajan.

Tärkeimpänä ohjaustyössäni pidän sitä, että näen sinun onnistuvan ja löytävän liikunnan tuoman hyvän olon. Ohjaamilleni tunneille voi osallistua kuka vain iästä tai mahdollisista rajoitteista huolimatta. Liikkeet tehdään aina kehoa kuunnellen ja kunnioittaen, jokainen omalla tasollaan.

Työssäni Joo.Arenalla vastaan Fitness Masalan ja taloushallinnon osa-alueista.

Lämpimästi tervetuloa tunneille, nähdään Joo.Arenalla!

2024-03-23T09:51:44+00:00

Edla

Ohjaan kaikenlaista ryhmäliikuntaa, mutta erityisesti olen tunnettu kamppailuvalmentajana ja Les Mills -ohjaajana. Fitness Masalassa ohjaan BodyPumppeja ja KuntoThai-tunteja sekä valmennan oman seurani kautta thainyrkkeilyä.

Ryhmäliikunnan osalta olen kouluttautunut Les Mills-konseptin mukaisesti ja käynyt runsaasti jatkokoulutuksia. Rakkaimmassa lajissani BodyPumpissa minulla on elite-tason pätevyys. Kehonhuollon ja kehotietoisuusmenetelmien osalta olen sertifioitu II-tason TRE-ohjaaja, EFT-ohjaaja ja Sensoreflex-terapeutti.

Kamppailupuolella olen koulutukseltani vapaaottelun ja thainyrkkeilyn ammattivalmentaja (Pajulahti Olympic Training Center). Olen suorittanut lisäksi kaikki thainyrkkeilyn ja aikidon lajivalmentajakoulutukset ja toiminut kilpaurallani maailman thainyrkkeilyliiton naisten komission pääsihteerinä.

Olen ohjannut vuodesta 2009. Parasta ryhmäliikunnanohjaamisessa ovat hetket, kun asiakkaat oivaltavat uusia asioita harjoiteltavista tekniikoista tai omasta kehostaan. Minulle on tärkeää, että tunneillani käyvät pääsevät oppimaan uutta ja voivat iloita kehonsa pystyvyydestä.

Toivottavasti nähdään tunneilla! Minulle jokainen treenaaja on tärkeä ja haluan auttaa ihmisiä kehittymään!