Ryhmiksen ohjaajat

2023-05-04T09:55:34+00:00

Veera

Olen liikunta- ja kaupallisen alan koulutuksia omaava elämäntapaliikkuja, eri lajien entinen suurkuluttaja ja nykyinen tuleva masters-kisaaja :)

Ohjaan Fitness Masalassa spinningiä, tuurailen muita lattiatunteja ja valmennan Boksilla. 15 vuoden valmentamista on aina ohjannut ja yhäkin ohjaa vahva palo saada ihmiset kehittymään, ylittämään itsensä ja onnistumaan. Paras palkinto on nähdä endorfiinipöllyinen, hymyilevä, jotain uutta (itsestäänkin) oppinut asiakas tunnin jälkeen.

Omasta liikuntahistoriastani löytyy mm. kamppailulajeja, crossfittiä, lumilautailua, hirmu määrä jumppia ja 11 maratonia. Olisi mahtia nähdä juuri sut tunneilla/WODissa!

2023-09-25T08:57:25+00:00

Janitta

Olen Janitta, kotoisin Kirkkonummelta ja olen palannut kotiseudulleni useita kertoja elämäni varrella. Tanssi on ollut intohimoni sekä ensimmäinen ammattini.

Tanssin maailmaan astuin ensimmäisen kerran 3-vuotiaana Helsingin Tanssiopistossa sekä Gesterbyn Balettiyhdistyksessä. Myöhemmin pääsin Espoon Balettiopiston ammattiluokalle ja siitä matkani jatkui opiskelemaan Berliinin Valtion Balettikouluun ja Tukholman Tanssikorkeakouluun.

Olen ohjannut erilaisia tanssi-, jooga- ja ryhmäliikuntatunteja jo yli 20 vuotta vauvajumpasta akrobaattiseen ilmajoogaan sekä Suomessa että ulkomailla.

2023-03-09T12:30:36+00:00

Minna

Ohjaan Fitness Masalassa spinningiä – omaa all time favourite -ryhmislajia – sekä lihaskuntojumppaa.

Koulutukseltani olen mm. liikuntatieteiden maisteri ja AMK liikunnanohjaaja. Vapaa-ajalla harrastan aktiivisesti painonnostoa ja puuhastelen laajalla skaalalla kaikenlaisia lajeja pallopeleistä kestävyysliikuntaan, koska liikkumisen tulee olla ennen kaikkea hauskaa ja monipuolista!

2023-03-07T10:20:20+00:00

Sinttu

Olen Sini-Tuulia “Sinttu” Aavio ja ohjaan ryhmäliikuntaa mm Fitness Masalassa. Minun tuntirepertuaariini kuuluvat Joo.Arenalla spinning, Total Body sekä FasciaMethod. Olen ohjannut ryhmäliikuntaa vuodesta 2006. Olen suorittanut liikunnan ammattitutkinnon ja lisäksi useita liikunnan koulutuksia mainitakseni vaikka Indoor cycling, FasciaMethod, aerobic, kahvakuula, Gymstick…

Ohjaajana olen Iloinen, reipas ja sopivan rennolla, mutta tehokkaan tiukalla otteella monipuolinen pitkän linjan ohjaaja, jolta taipuu ohjaukset spinningistä fasciaan ja kaikkea siltä väliltä.

2023-03-07T10:20:37+00:00

Meri

Olen Meri. Ohjaan Fitness Masalassa tällä hetkellä Cardio&Corea sekä spinningiä. Välillä minua näkee tuuramassa myös muita tunteja. Olen ohjannut ryhmäliikuntaa vuodesta 2008 eri liikuntakeskuksissa. Olen aina pitänyt vauhdikkaista tunneista, joissa saan asiakkaat haastamaan itseään. Nykyään myös rauhallisemmat liikuntamuodot, kuten kehonhuolto ja liikkuvuustunnit ovat lähellä sydäntäni.

Ohjaajana koen olevani kannustava ja energinen, oma iloinen itseni. Pyrin ohjaamaan mahdollisimman selkeästi ja huomioimaan tunneillani eri kuntoiset asiakkaat, antamalla aina vaihtoehtoja liikkeiden suhteen, jotta jokainen saa tehtyä tunnista itselleen sopivan. Palkitsevinta ohjaustyössä on, kun näkee asiakkaiden nauttivan tunnin sisällöstä ja lähtevän hymyssä suin kotiin. Silloin tiedän onnistuneeni.

Tämä on työtä, joka ei tunnu työltä. Olen niin kiitollinen, että saan tätä tehdä ja olla mukana tuottamassa ihmisille hyvää oloa.

2023-03-07T10:20:28+00:00

Soffu

Olen Soffu, iloinen energiapakkaus, höpsö ja ehkä vähän hullu, liikuntaan ja varsinkin tanssiin koukahtanut tavallinen kirkkonummelainen tallaaja.

Tällä hetkellä minut voi bongata ohjaamasta Zumbaa Fitness Masalassa aina keskiviikkoisin. Vauhdikas musiikki sekä tehokkaat ja helpot liikkeet tuovat hyvän mielen niin kropalle kuin pääkopalle. Jos et vielä ole käynyt, tulehan mukaan! Hyvä fiilis on taattu!

2023-03-09T12:26:39+00:00

Edla

Ohjaan kaikenlaista ryhmäliikuntaa, mutta erityisesti olen tunnettu kamppailuvalmentajana ja Les Mills -ohjaajana. Fitness Masalassa ohjaan BodyPumppeja ja KuntoThai-tunteja sekä valmennan oman seurani kautta thainyrkkeilyä.

Ryhmäliikunnan osalta olen kouluttautunut Les Mills-konseptin mukaisesti ja käynyt runsaasti jatkokoulutuksia. Rakkaimmassa lajissani BodyPumpissa minulla on elite-tason pätevyys. Kehonhuollon ja kehotietoisuusmenetelmien osalta olen sertifioitu II-tason TRE-ohjaaja, EFT-ohjaaja ja Sensoreflex-terapeutti.

Kamppailupuolella olen koulutukseltani vapaaottelun ja thainyrkkeilyn ammattivalmentaja (Pajulahti Olympic Training Center). Olen suorittanut lisäksi kaikki thainyrkkeilyn ja aikidon lajivalmentajakoulutukset ja toiminut kilpaurallani maailman thainyrkkeilyliiton naisten komission pääsihteerinä.

Olen ohjannut vuodesta 2009. Parasta ryhmäliikunnanohjaamisessa ovat hetket, kun asiakkaat oivaltavat uusia asioita harjoiteltavista tekniikoista tai omasta kehostaan. Minulle on tärkeää, että tunneillani käyvät pääsevät oppimaan uutta ja voivat iloita kehonsa pystyvyydestä.

Toivottavasti nähdään tunneilla! Minulle jokainen treenaaja on tärkeä ja haluan auttaa ihmisiä kehittymään!

2023-06-07T15:53:47+00:00

Tove

Olen positiivinen ja innostava, helposti lähestyttävä valmentaja ja ohjaaja, jolta löytyy rutkasti huumorintajua. Olen koulutukseltani liikunnan neuvoja sekä personal trainer. Ohjaan Kiertoharjoittelu salilla -tuntia sekä toimin personal trainerina Fitness Masalassa. Minut voi myös nähdä tuuraamassa tunteja! Treenaan itse tavoitteellisesti ja rakasta luontoa sekä ulkoilua.

Erikoisosaamiseni piilee toiminnallisessa harjoittelussa ja mielen hallinnassa. Minulle tuo iloa se kun saan nähdä asiakkaani onnistuvan ja saavat iloa arkeen liikunnan kautta.

2023-03-07T10:35:36+00:00

Iitu

Olen Fitness Masalan ryhmäliikuntaohjaaja ja koulutukseltani personal trainer. Löysin salitreenin kautta tieni ryhmäliikuntaan vahingossa, mutta se veikin minut mukanaan täysin. Ohjaan täydellä sydämellä ja parasta työssä onkin erilaisten ihmisten kohtaaminen ja yhteiset onnistumiset.

Joo.Arenalla olen ohjannut syksystä 2022 lähtien. Tunneillani saat varmasti treenistä kaikki tehot irti, joten nähdään siellä!