Ryhmis Masalan logo
For a fitter, healthier & happier life! Olemme täällä juuri sinua varten – let the party begin!

Ryhmis Masala

Fitness Masalan perheeseen kuuluva Ryhmis Masala tarjoaa laatua, positiivista energiaa ja monipuolisia muotoja liikkua!

Meiltä löydät perusjumpat, konseptitunteja, spinningiä sekä ja tärkeimpänä – huippuohjaajat: Sinttu, Edla, Iitu, Janitta, Sofia, Veera, Minna, Johanna, Meri ja Maiju.

Lukkaristamme löytyy tuttuja konseptitunteja, mm. Les Mills BodyPump sekä Les Mills BodyBalance ja ihastuttava FasciaMethod.

Spinningille olemme pyhittäneet kokonaan oman studion, jossa poljetaan ohjatusti lähes joka päivä, myös virtuaaliopastuksessa.

  • Fitness Masalan jäsenenä pääset hyödyntämään virtuaalituntejamme ma–su klo 06–21 ryhmissalissa sekä spinning-studiossamme, KUN tiloissa ei ole muuta toimintaa.
  • Vanhempi & vauva -tunnit: Harjoittele Boksilla, kuntosalilla tai omatoimisesti virtuaalitunneilla kantokopassa olevan vauvan kanssa. Lue lisää täältä.

Seuraa meitä Instagramissa @fitness.masala, tykkää Facebook-sivustamme ja liity Facebookin Fitness Masala -jäsenryhmään!

Lataa itsellesi kätevä OnTheMove-sovellus tuntien varaamista varten (ilmainen sovellus löytyy AppStoresta ja GooglePlay-kaupasta hakusanalla “OnTheMove”).

Kysy lisää ryhmäliikunnastamme: johanna@jooarena.fi

2023-09-26T10:59:09+00:00
Go to Top