Tanssikoulu DCA

Tanssikoulu DCA on vuonna 1999 perustettu aktiivinen, laadukas ja monipuolinen tanssikoulu, joka tarjoaa korkeatasoista tanssinopetusta lapsille, nuorille ja aikuisille aloittelijoista ammattilaisiin.

DCA tarjoaa laaja-alaisesti mahdollisuuksia harrastaa tanssia kivana viikkoharrastuksena tai tavoitteellisesti ammattilaisuuteen tähtäävässä ryhmässä viidessä toimipisteessä. DCA:n tanssitunneilla voi suorittaa taiteen perusopetuksen laajan ja yleisen oppimäärän opintoja. Tarkempiin sisältöihin voit tutustua DCA:n kotisivuilta.

Taiteen perusopetuksen lisäksi tanssikoulussa voi hakeutua myös kilpailutoimintaan. DCA:lla ollaankin vuosien saatossa loistettu niin kotimaisilla kuin kansainvälisilläkin kilpailuareenoilla!

Tanssikoulu DCA edistää ja tukee tanssikoulujen ja taiteenalojen välistä yhteistyötä järjestämällä ja osallistumalla kotimaisiin ja ulkomaisiin tapahtumiin, kuten katutanssin battle-tapahtumiin ja taide- ja tanssikatselmuksiin. Toiminnalla myös elävöitetään pääkaupunkiseudun kulttuurielämää muun muassa tuottamalla omia näytöksiä sekä ohjelmaa erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

Tanssikoulu DCA:n tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman tavoitteena on edistää ja kehittää tasa-arvoista ja yhdenvertaista toimintaa tanssikoulun oppilaita, oppilaiksi pyrkiviä, oppilaiden huoltajia, henkilökuntaa ja henkilökunnaksi pyrkiviä kohtaan.

Tanssikoulu DCA:n tasa-arvo ja yhdenvertaisuussuunnitelmaan voit tutustua tanssikoulun kotisivuilla.

Nuori tanssijatyttö poseeraa.
Anitra Ahtola ja tytöt yhteiskuvassa.

Kirkkonummen tunnit & opettajat

Tiistain tuntien opettaja: Laura Feodoroff

Klo 15.15-16.15 Dance 9-12v. Alkeet/perustaso

Klo 16.15-17.00 Aikuinen- lapsi 1,5-3v.

Klo 17.00-18.00 Dance/show aikuiset avoin taso

Klo 18.00-19.00 Broadway-musikaalijazz aikuiset avoin taso

Torstain tuntien opettaja: Pihla Viitanen

Klo 16:15 Dance perustaso 12v.+

Klo 17:15 Lastentanssi 3-5v.

Klo 18:00 Dance 7-9v.

Klo 18:45 Contemporary lyrical keskitaso/jatko 14v.+

Syyskauden hinnasto ja ilmoittautuminen

Syksyn tunnit ilmestyvät tänne pikapuolin!

Ilmoittautuminen tanssikoulun tunneilla tapahtuu Hobiver-järjestelmän kautta lomake 2.

Ilmoittautumislomakkeen lisätieto kohtaan: avajaistarjous

Tanssikoulu DCA:n toimisto sijaitsee koulun Tapiolan toimipisteellä (Länsituulentie 4F). Yhteydenotot sähköpostitse: toimisto@tanssikouludca.fi tai puhelimitse: 0440 606 160