Tanssikoulu DCA

Tanssikoulu DCA on vuonna 1999 perustettu aktiivinen, laadukas ja monipuolinen tanssikoulu, joka tarjoaa korkeatasoista tanssinopetusta lapsille, nuorille ja aikuisille aloittelijoista ammattilaisiin.

DCA tarjoaa laaja-alaisesti mahdollisuuksia harrastaa tanssia kivana viikkoharrastuksena tai tavoitteellisesti ammattilaisuuteen tähtäävässä ryhmässä viidessä toimipisteessä. DCA:n tanssitunneilla voi suorittaa taiteen perusopetuksen laajan ja yleisen oppimäärän opintoja. Tarkempiin sisältöihin voit tutustua DCA:n kotisivuilta.

Taiteen perusopetuksen lisäksi tanssikoulussa voi hakeutua myös kilpailutoimintaan. DCA:lla ollaankin vuosien saatossa loistettu niin kotimaisilla kuin kansainvälisilläkin kilpailuareenoilla!

Tanssikoulu DCA edistää ja tukee tanssikoulujen ja taiteenalojen välistä yhteistyötä järjestämällä ja osallistumalla kotimaisiin ja ulkomaisiin tapahtumiin, kuten katutanssin battle-tapahtumiin ja taide- ja tanssikatselmuksiin. Toiminnalla myös elävöitetään pääkaupunkiseudun kulttuurielämää muun muassa tuottamalla omia näytöksiä sekä ohjelmaa erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

Tanssikoulu DCA:n tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman tavoitteena on edistää ja kehittää tasa-arvoista ja yhdenvertaista toimintaa tanssikoulun oppilaita, oppilaiksi pyrkiviä, oppilaiden huoltajia, henkilökuntaa ja henkilökunnaksi pyrkiviä kohtaan.

Tanssikoulu DCA:n tasa-arvo ja yhdenvertaisuussuunnitelmaan voit tutustua tanssikoulun kotisivuilla.

Nuori tanssijatyttö poseeraa.
Anitra Ahtola ja tytöt yhteiskuvassa.

Syyskauden hinnasto ja ilmoittautuminen

Syksyn 2022 tunnit eivät valitettavasti käynnistyneet Masalan toimipisteessä. Infoa kevätkaudesta on tulossa loppuvuodesta.

Ilmoittautuminen tanssikoulun tunneilla tapahtuu Hobiver-järjestelmän kautta lomake 2.

Ilmoittautumislomakkeen lisätieto kohtaan: avajaistarjous

Tanssikoulu DCA:n toimisto sijaitsee koulun Tapiolan toimipisteellä (Länsituulentie 4F). Yhteydenotot sähköpostitse: toimisto@tanssikouludca.fi tai puhelimitse: 0440 606 160