Uusi kamppailusali Kirkkonummelle
– Tatami Masalan avoimia ovia vietettiin 19.8.

Tatami Masala tarjoaa huippupuitteet eri kamppailulajien harrastamiseen. Tilassa toimivat paikalliset seurat ja tutut kasvot Amin Asikaisesta Tammisaaren BJJ:n mustan vyön Joacim Bergmaniin. Syksyn kurssit käynnistyvät nyt elokuussa, lue lisää alta.

Tatami Masalan kamppailusali korkattiin 14.8., kun Krav Maga Kirkkonummen ryhmä asteli tatamille, ja salin ensimmäiset treenit vihellettiin alkaneeksi.

19.8. pidetyt tatamin avoimet ovet keräsivät myös mahtavasti porukkaa, kun kamppailusalin seurat ja toimijat vetivät ilmaisia näytetunteja.

Tilassa toimivat paikalliset seurat ja toimijat: Krav Maga Kirkkonummi, Kirkkonummi Thaiboxing, Scandinavian Sin Moo Hapkido, DojoS, Amin Asikainen sekä lukkopainissa brasilialaisen jujutsun mustan vyön haltija Joacim Bergman. Lisäksi tatamilla pidetään Fitness Masalan viikoittainen KuntoThai-tunti ja talossa toimii myös omatoiminen edistyneempien harjoittelijoiden lukkopaini/bjj-porukka.

Kamppailulajit sopivat erinomaisesti kuntoilumuodoksi kaikentasoisille ja -kokoisille liikkujille. Peruskurssien kautta pääsee harjoitteluun mukavasti mukaan.

Tervetuloa treenaamaan!

Kysy lisää Tatami Masalan toiminnasta: veera@jooarena.fi

Treenaaminen Tatami Masalassa

Open tatami -ajat ja hinnat

Häkkiaidalla rajattu tila on avoinna omatoimiseen treeniin asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa, KUN tila on vapaana. Tatamin käyttö sisältyy kaikkiin Fitness Masalan jäsenyyksiin ja treenaamaan pääsee myös 5 € kertamaksulla. Kertamaksu maksetaan asiakaspalveluun ennen treeniä.

Kursseille ilmoittaudutaan suoraan seurojen/ toimijoiden kautta. Tutustu eri toimijoiden syksyn kursseihin täältä.

Etiketti

  • Kunnioita välineitä ja treenikavereita, korjaa aina välineet paikoilleen.
  • Tatamilla harjoitellaan paljain jaloin, nyrkkeily- tai painikengät ovat ok.
  • Huolehdithan, että sormien ja varpaiden kynnet ovat lyhyeksi leikattuna ja kädet pestyinä. Jalat olisi myös hyvä pestä/desinfioida pukuhuoneessa ennen tuntia, ja käyttää lipokkaita/sandaaleja kamppailualueelle saapuessa.
  • Varusteiksi tunneille lajinmukaiset vaatteet.