MYÖS YRITYKSILLE JA YHTEISÖILLE
Joo.Arenan tilat
Vuokraa meiltä tilat seurallesi, yritystuntia tai Tyky-päivää varten, pienryhmävalmennukseen, workshoppiin tai vaikka omalle treeniporukalle! Meiltä saat tarvittaessa myös asiantuntevan ohjaajan.

Tanssistudio 250 m2

Tuliterä tanssistudiomme sijaitsee keskuksen uuden laajennusosan 3. kerroksessa. Valoisassa 250 neliön tilassa on parkettilattia, ensiluokkainen äänentoisto, erikoisvalaistus sekä koko pitkän seinän kattavat peilit. Tilaan pääsee sekä hissillä, että portaita.

Tilasta löytyvät vakiona seuraavat välineet: Pump-tangot, käsipainot, kepit, kahvakuulat, matot, steppilaudat. Tanssistudioomme mahtuu 40-50 liikkujaa kerralla.

Tilassa pidetään mm. Ryhmis Masalan tunteja sekä vakiovuokralaisinamme ovat mm. DCA-tanssikoulu sekä Kirkkonummen kansalaisopisto.

Kysy lisää tanssistudiostamme ja vapaista vuoroistamme: Veera Setälä, veera@jooarena.fi

Joogastudio 82 m2

Rauhaa huokuva joogastudiomme on varusteltu kaikilla herkuilla; tilassa on mahdollista pitää ilmajoogaa tai sen voi lämmittää ihanan lämpimäksi tai kostean kuumaksi hot-tunteja varten.

Tila sijaistee keskuksen uuden laajennusosan 3. kerroksessa ja sinne pääsee sekä hissillä, että portaita.

Joogastudiostamme löytyy äänentoisto, sekä vakiona seuraavat välineet: matot, blokit, vyöt, bolsterit, ilmajoogaliinat, silmälaput, tennispallot ja huovat. Tilaan mahtuu noin 12–20 henkeä kerralla, tunnista riippuen.

Tila on Jooga Mashalan hyvän olon tukikohta, vakiotunteja on noin 20 viikossa. Lisäksi tilassa pidetään mm. lasten joogaa.

Kysy lisää joogastudiostamme ja vapaista vuoroistamme: Veera Setälä, veera@jooarena.fi

Toiminnallinen sali 340 m2

Boksi Masala -nimeä kantavasta tilasta löytyvät toiminnalliseen harjoitteluun ja painonnostoon ensiluokkaiset välineet, runsaasti vapaata tilaa ja mm. 6 painonnostopaikkaa.

Vakiovälineinä mm. rigi, 6 nostolavaa, renkaat, köydet, 16 aerobista laitetta (soutu- ja hiihtoergot, assault biket), boksit, kuulat, käsipainot, kelkat, peg boardit, hyppynarut, pukit, kuminauhat, GHD-penkki sekä wall ballit.

Tilan on kalustanut Suomen CrossFit-piireistä tuttu nimi ja lajin kotimaan kisat pitkältä kalustava, Very Black Storen ja CrossFit Porvoon omistaja, Ville Aalto.

Tilassa on noin 25 Boksi Masalan vakiotuntia viikossa ja muuten se toimii myös saliasiakkaidemme harjoittelupaikkana. Tilaa vuokraavat mm. urheiluseurat oheistreenipaikakseen, tutuimpana vuokralaisena yhteistyökumppanimme, toiminnallisen urheilun seura Beast2F.

Kysy lisää toiminnallisesta tilastamme ja vapaista vuoroistamme: Veera Setälä, veera@jooarena.fi

Spinningstudio 70 m2

Tuliterästä spinningstudiosta löytyy 21 kaikilla herkuilla varustettua Kaiserin spinningpyörää. Saat tehoistasi mm. wattitiedot tai tarkat harjoitustiedot Kaiserin M Series Appin avulla.

Valoisassa tilassa on ensiluokkainen äänentoisto, efektivalot, peili ja 75-tuumainen näyttö virtuaalitunteja varten. Tilassa pidetään mm. Ryhmis Masalan spinningtunteja ja sen on myös omatoimitreenaajien käytössä.

Kysy lisää spinningstudiostamme ja vapaista vuoroistamme: Veera Setälä, veera@jooarena.fi

Monitoimihalli 1 600 m2

Korkea ja avara monitoimihallimme taipuu moneen; tilan kahdella kentällä (2 x 39 m x 18 m) pelataan viikoittain mm. käsipalloa ja salibandya, ja se toimii myös salibandyliigan turnauspaikkana.

Kentillä on pidetty myös ryhmäliikuntatunteja suuremmille joukoille, tapahtumia (mm. Lauri Tähkän konsertti), kirpputoreja ja yritysten Tyky-päivien ohjelmanumeroita.

Hallista löytyy äänentoisto ja kentät on erotettavissa toisistaan paksulla verholla. Tila soveltuu erinomaisesti myös mm. CrossFit- tai nyrkkeilykilpailujen areenaksi. Tilaan mahtuu noin 100 katsojaa ja myös 2. kerroksen kahvilaravintolasta aukeaa näkymä kenttien suuntaan.

Kysy lisää monitoimikentistämme ja vapaista vuoroistamme: Martin Valtonen, martin@jooarena.fi

Monitoimitila 280-380 m2

Laajennusosamme 4. kerroksessa sijaitsee moneen muuntuva monitoimitilamme Sporttis Masala.

Tilasta löytyvät mm.

 • Lasten ja nuorten liikuntaan – mm. voimisteluun ja parkouriin – sopivat, monipuoliset välineet; parkourpalikat, trampoliinirata, renkaat, puolapuut jne.
 • Street workout -telineet ja rigi
 • Tatamialue 100 m2

Tilasta löytyy äänentoisto sekä wc:t, ja sinne on pääsy portaita pitkin sekä hissillä.

Kysy lisää Sporttis Masalan tilasta ja vapaista vuoroistamme:
miia@jooarena.fi

Tatamialue 100 m2

Sporttis Masalan monitoimitilan päädystä löytyy väliverholla erotettava sadan neliön tatamialue.

 • Tatami on kaikkiin kamppailulajeille sopivaa ns. judotatamia (Judomats” Agglorex 1m x 2m x 40mm)
 • Tilasta löytyy myös 5 säkkiä seinäkiinnityksellä

Kysy lisää tatamialueesta ja vapaista vuoroistamme:
veera@jooarena.fi

Kuntosali 320 m2

Gym Masala -niminen kuntosalimme jakautuu kahteen kerrokseen. Yhteensä neliöitä on lähes 800. Uusilla laitteilla varusteltu kuntosalimme palvelee sekä aloittelevia kuntosaliharjoittelijoita, että tavoitteellisemmin harjoittelevia.

Tilasta löytyy mm. huippu-urheilussa käytettyjä Keiserin laitteita, Exxentricin Flywheel-harjoituslaitteita, perinteisiä painopakkalaitteita, vapaita painoja sekä monipuolinen valikoima aerobisia laitteita.

Kysy lisää kuntosalistamme: miia@jooarena.fi

Pallohalli 3 800 m2

Pallohallistamme löytyy kolme tenniskenttää, kuusi sulkapallokenttää sekä neljä Padel Club Finlandin pyörittämää padel-kenttää. Pallohallin päädystä löytyy myös Climb@ Masalan kiipeilykeskus.

Tenniskentillä on Greenset Comfort -pinnoite ja sulkapalloa pelataan aluejoustavalla pinnalla. Padel-kentät ovat korkeudeltaan 10 m, soveltuen erinomaisesti mm. kisakäyttöön.

Tennis- ja sulkapallovuorojen myynti: vuoromyynti@jooarena.fi
Padel-kentät varataan Playtomic-applikaatiolla. Kysy lisää padel-vakiovuoroista/toiminnasta: asiakaspalvelu@padelclub.fi

Tilossa toimintaansa pyörittävät seuraavat tennisseurat: KirTe, VarTe sekä Pikkalan Tennis.

Neuvottelutilat

Tiloistamme löytyy kolme neuvotteluhuonetta sekä kabinetti.

Neuvotteluhuone 1 “Altius” 
(koko 16 m2)

 • Henkilömäärä 10-12
 • AV-kalustus, näyttö 75″

Neuvotteluhuone 2 “Fortius” 
(koko 15 m2)

 • Henkilömäärä 10-12
 • AV-kalustus, näyttö 65″

Neuvotteluhuoneet 1 ja 2 ovat yhdistettävissä, jolloin tilaan mahtuu 20–24 henkilöä.

Neuvotteluhuone 3 “Citius” / Lapsiparkki (koko 34 m2)

 • Henkilömäärä 18
 • AV-kalustus, näyttö
Hinnat

Yksi tila

 • 49 € (sis. alv 24 %) / 60 min
 • 149 € (sis. alv 24 %) / 1/2 päivää (4 h)
 • 248 € (sis. alv 24 %) / koko päivä (8 h)

Altius ja Fortius yhdistettynä

 • 99 € (sis. alv 24 %) / 60 min
 • 248 € (sis. alv 24 %) / 1/2 päivää (4 h)
 • 395 € (sis. alv 24 %) / koko päivä (8 h)