Haemme syksyllä avattavaan keskukseemme uusia liikunta-alan moniosaajia asiakaspalvelutehtäviin ja lastenliikunnan pariin! 

Sporttisia osaajia asiakaspalveluun, kaksivuorotyöhön

Tehtäväkenttääsi kuuluvat: 

  • Liikuntakeskuksemme asiakaspalveluun liittyvät tehtävät 
  • Asiakasviestintä soveltuvin osin 
  • Liikuntakeskuksen yleisen siisteyden ja järjestyksen ylläpito 
  • Eri tilaisuuksien organisointi
  • Omaan osaamiseesi perustuvat erityistehtävät, jotka voivat liittyä esim.  liikunnanohjaukseen, viestintään/someen, talouteen, esimiestehtäviin, verkkosivujen päivittämiseen yms.

Olet keskuksemme käyntikortti asiakaspalvelupisteessämme, joten odotamme sinulta positiivista otetta työhön, asiakaslähtöistä asennetta,  palveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta, liikunnallisuutta, tarkkuutta, vuorovaikutustaitoja ja tietysti hymyä!

Plussaksi laskemme joko kaupallisen alan perusopinnot tai liikunta-alan perusopinnot.

Tarjoamme sinulle sporttisen työympäristön uudessa, upeassa liikuntakeskuksessamme, mahtavat työkaverit, kilpailukykyisen kiinteän kuukausipalkan,  hyvät kehittymismahdollisuudet sekä liikuntaedun keskuksen lajien parissa.

Lastenliikunnan ohjaajia

Haemme kokeneita tai juuri valmistuneita lastenliikunnan taitureita eri lajeihin ja ikäryhmiin, parkourista, telinevoimisteluun ja akrobatiaan. Ohjaukset ovat pääosin arki-iltaisin ja viikonloppuisin. 

Kuulemme sinusta mielellämme lisää!

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:n palkkatoiveineen osoitteeseen veera@ltsport.fi tai soita ja jutellaan: 0440 414 881 / Veera.