Joo.Arenan logo.

Liikunnallista ja aurinkoista kesää!

Suomen ihana kesä on nyt täällä, nautitaan siitä! Joo.Arena pysyy auki koko kesän eli meille pääset liikkumaan – satoi tai paistoi.

Ohessa ajankohtaisia asioita jäsenuudistuksestamme, uudesta kamppailupuolestamme, Fitness Masalan & Climb@ Masalan yhteisjäsenyydestä sekä kesän aukioloajoistamme.

JÄSENYYKSIEN UUDISTUS

Fitness Masalan koko kattaus vain 69 €/kk

Fitness Maslan jäsenyydet uudistuvat syyskaudelle! Kiitokset teille palautteistanne sekä alkukevään asiakaskyselyn vastauksistanne – uudistuksen myötä saamme toteutettua usean jäsenyyksiimme ja ohjattuihin tunteihimme liittyvän toiveenne.

Uudistuksen myötä uskallamme luvata, että Joo.Arenalta löytyy lähiseudun kattavin ja hinta-laatu-suhteeltaan paras kattaus ohjattuja tunteja!

Easy-jäsenyys

Lisää ohjattuja tunteja Easy-jäsenyyteen!

Elokuusta alkaen pääset Easy-jäsenyydelläsi entiseen malliin kuntosalille ma–pe klo 05–15 välillä. Sen lisäksi jäsenyyteesi kuuluvat myös kaikki ohjatut tunnit klo 06–15. Eli entisen neljän sijaan saat noin 10 tuntia viikossa!

Easy-jäsenyyden hinta 1.8. alkaen 44 €/kk, eläkeläis- ja opiskelija-alennus -10 %.

Total-jäsenyys

Elokuusta alkaen pääset Total-jäsenenä kaikille Fitness Masalan ohjatuille tunneille.

Eli niin Air & Sound -joogatunneille, Les Mills BodyPumppiin kuin painonnostoon ja spinningiin. Koko Fitness Masalan kattaus sisältyy Total-jäsenyyden hintaan 69 € /kk.

Muutokset eivät edellytä sinulta toimenpiteitä. Kaikki vanhat Total+Jooga-jäsenyydet muuttuvat automaattisesti Total-jäsenyyksiksi 1.8. alkaen.

Määräaikaiset sopimushinnat ovat voimassa sopimuskauden loppuun saakka, pl. ennakkojäsenyyden hankkineet Total+Jooga-asiakkaamme – teitä olemme infonneet erillisessä viestissä.

Uusia kamppailulajeja Sporttis Masalaan

Sporttis Masalan kamppailualue saa komeat puitteet heinäkuun aikana, kun 100 m2 judotatamimme (Agglorex 1 m x 2 m x 40 mm) saapuu ja saamme täysmittaisen kehän ja säkit paikoilleen.

Toiminta käynnistyy heti elokuussa, kun Amin Asikaisen kurssit (kuntonyrkkeily ja nuorten nyrkkeilykoulu) starttaavat. Luvassa on myös thainyrkkeilyä lajin euroopanmestari ja MM-pronssimitalisti Edla Niemen, johdolla sekä KuntoThai-tunti Fitness Masalan jäsenille.

Muitakin kamppailulajeja on tulossa, joten pysy kuulolla!

Fitness Masalan & Climb@ Masalan kombokortti

Fitness Masala ja Climb@ Masala proudly present – älyttömän huikeat kombokortit!

Käyt samalla jäsenyydellä rajattomasti sekä salilla ja/tai ohjatuilla tunneilla, että kiipeilemässä Climb@ Masalan kiipeilykeskukses-sa. Seuraavat jäsenyydet tulevat myyntiin 1.8. alkaen:

  • Gym+Climb 65 €/kk
  • Easy+Climb 65 €/kk
  • Total+Climb 89 €/kk

Poikkea boulderoimaan tai kiipeä itsevarmistavilla kattoon saakka – silloin kun haluat, salitreenin tai jumpan päätteeksi, sadepäivänä tai omana harjoituksenaan. Kiipeilemään pääset omalla kulkutägilläsi joka päivä klo 8–22.

Joo.Arenan kesämuistio

Satoi tai paistoi, meillä pääset liikkumaan koko kesän!

Joo.Arenan asiakaspalvelu on avoinna seuraavasti:

  • 23.6. saakka: ma–pe klo 10–20, la klo 9–16, su klo 16.30–20.30.
  • 24.–26.6. asiakaspalvelu on suljettu. Harjoittelemaan pääset kulkutägilläsi tai pin-koodilla.
  • 27.6.–31.7. Ma–pe klo 13–20, la klo 9–16, su klo 16.30–20.30

Ps. Huomasithan, että syksyn lastenliikuntakurssimme ovat jo varattavissa!

Joo.Arenan logo.

Joo.Arena / Kirkkonummen Sisäurheiluhalli Oy
Seppä-Kallen kuja 1, 02430 Masala

Asiakaspalvelu
Puh. 010 411 0180
Keilahalli puh. 010 411 0181
asiakaspalvelu@jooarena.fi

jooarena.fi