Joo.Arenan logo.

Sporttista syyslomaviikkoa, Fitness Masalan jäsenet!

Fitness Masalan syyskausi on noin puolivälissä. Meillä on ollut hikistä ja kivaa, toivottavasti sinullakin! Tässä tietoa ajankohtaisista asioista.

FITNESS MASALAN ASIAKASKYSELY

Vastaa ja vaikuta!

Kerro meille, mistä tunneista pidät, kuka on suosikkiohjaajasi ja koska olisi sinulle paras aika liikkua. Mielipiteesi on meille arvokas, jotta kevätkauden aikataulumme vastaisi mahdollisimman hyvin toiveitasi.

Boksin kuulumisia

Boksi Masalan ohjelmoinnin toinen jakso on meneillään, nähtävissä on ollut huimaa kehitystä ja hienoja onnistumisia. Kaikille uusille treenaajille lämpimästi tervetuloa jengiin!

  • Onhan tämä jo kalenterissasi:
    Boksin ja Beast2F-seuran yhteiset pikkujoulut lauantaina 19.11. Vierailevana tähtenä Crossfit Nummela! Luvassa kaikille sopivat kisailut ja pirskeet illalla, tule ehdottomasti mukaan :)
  • Seuraava Boksin peruskurssi pidetään 28.–30.10. ja MammaWOD-kurssi luvassa 3.11. – 8.12. Varaa paikkasi verkkokaupassamme.

Tuntien varauskäytäntöön viilauksia

Kiitos palautteistanne tuntien varauskäytäntöön liittyen! Haluamme luoda systeemin, joka palvelee teitä joustavasti ja mahdollistaa kaikkien halukkaiden osallistumisen tunneille.

Varauksen voi perua 20.10. alkaen 5 minuuttia ennen tunnin alkua, entisen kahden tunnin sijaan. Saat peruttua tunnin varauksen itse oma.enkoran tai OnTheMove-sovelluksen kautta. Varausta ei voi perua asiakaspalvelussamme puhelimitse tai sähköpostitse.

Mikäli tunti jää perumatta ja käyttämättä, seuraa siitä kahden kerran jälkeen 2 viikon varauskielto. Voit kuitenkin osallistua tunneille ilmoittautumalla tunnille leimaus- automaatilla 5 min ennen tunnin alkua.


Huomioithan siis kanssatreenaajat perumalla varauksesi aina mahdollisimman aikaisin, jotta suosituille ja täyteen varatuille tunneille ei jäisi vapaita paikkoja. Tämä muiden huomioiminen hyödyttää teitä kaikkia :)

Avoimet Ovet la 22.10. – tuplasti!

  • Fitness Masala: Tuo ystäväsi kokeilemaan tuntejamme tai kuntosalia la 22.10! Päivän aikana Total-jäseneksi liittyvät saavat loppukuun treenit veloituksetta.
  • Laser Masala: Avoimet ovet klo 10–16, tervetuloa kokeilemaan huippuhauskaa laserammuntaa! Asiantuntija paikalla opastamassa klo 14–16. Kaikille avoimien ovien kävijöille Laserin -50 % -etukuponki!

Ps. Huomasithan, että www-sivujemme etusivulta löydät ajankohtaisia uutisia (palvelee sinua etenkin, mikäli et ole somessa).

Joo.Arenan logo.

Joo.Arena / Kirkkonummen Sisäurheiluhalli Oy
Seppä-Kallen kuja 1, 02430 Masala

Asiakaspalvelu
Puh. 010 411 0180
Keilahalli puh. 010 411 0181
asiakaspalvelu@jooarena.fi

jooarena.fi