Ohjeet tunnin varaamiseen

Pääset varaamaan Fitness Masalan ohjattuja tunteja ajanvarausjärjestelmästämme.

Huom! Asiakkaan applikaatio on valmistumassa loppuvuodesta. Tämän sovelluksen avulla hallinnoit varauksiasi jatkossa vaivattomasti ja kätevästi.

Tunnin varaaminen

Voit varata tunteja tästä hetkestä 14 päivää eteenpäin. Sinulla voi olla samaan aikaan enintään 9 varausta voimassa.

Tuntilipun noutaminen

Lippu varatulle tunnille on noudettava viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkua itsepalvelupäätteeltä tai keskuksen asiakaspalvelusta. Noutamatta jääneet tuntiliput jaetaan keskuksessa paikkaa jonottaville yhdeksän minuuttia ennen tunnin alkua.

Jonottaminen tunnille

Kun tunti on varattu täyteen, voit varata paikan jonosijalle. Jos tunnilta vapautuu paikka, saat siitä vahvistuksen sähköpostitse ja sinut on siirretty automaattisesti tunnille. Mikäli et pääsekään tunnille, peruthan paikkasi heti, jotta paikka vapautuu seuraavalle jonottajalle. Huom! Järjestelmämme automaattinen viesti paikan vapautumisesta voi mennä helposti myös roskapostiin.
Mikäli olet jonossa, tullessasi keskukseen ilmoittaudu paikalle saapuneeksi joko vastaanotossa tai itsepalvelupäätteellä. Mikäli sinulle on jo vapautunut paikka, saat tuntilipun heti mukaasi.

Varauksen peruminen

Varaukset on peruttava viimeistään kaksi tuntia ennen tunnin alkua. Kaksi perumatta jätettyä tuntivarausta vie varausoikeuden 14 päiväksi. Voit silti edelleen osallistua tunneille ilmoittautumalla paikan päällä, mikäli paikkoja on vapaana.

Perumattomaksi tunniksi ei lasketa sitä, jos olet jonotuslistalla, tunnin alkamiseen on aikaa alle kaksi tuntia ja saat paikan viime hetkellä. Varausoikeuden menettämisestä ilmoitetaan sähköpostitse.