Ohjeet tunnin varaamiseen

Pääset varaamaan Fitness Masalan ohjattuja tunteja ajanvarausjärjestelmästämme tai lataamalla itsellesi ilmaisen OnTheMove -sovelluksen. Lue lisää sovelluksesta sivun alaosasta!

Tunnin varaaminen

Voit varata tunteja tästä hetkestä 8 päivää eteenpäin. Sinulla voi olla samaan aikaan enintään 6 varausta voimassa.

Varauksen lunastaminen

Asiakkaan on leimattava itsensä sisään tunnille viimeistään 5 minuuttia ennen tunnin alkua asiakaspalvelun päätteellä. Näin pukuhuoneissa asioinnille, vesipullon täyttämiselle, saliin siirtymiselle ja tarvittavien välineiden hakemiselle jää riittävästi aikaa, ja tunti voi alkaa ajallaan. Mikäli asiakas ei lunasta varaustaan vähintään 5 minuuttia ennen tunnin alkua asiakaspalvelun päätteellä, vapautuu paikka asiakaspalvelussa kaikille halukkaille. Paikan lunastamatta jättämisestä ennen 5 minuutin määräaikaa seuraa bännimerkintä. Jos tunti alkaa klo 18.00, tulee varattu paikka tai jonosta saatu paikka lunastaa ennen klo 17.55. Tulethan siis ajoissa taloon!

Jonottaminen tunnille

Kun tunti on varattu täyteen, voit varata paikan jonosijalle. Jos tunnilta vapautuu paikka, saat siitä vahvistuksen sähköpostitse ja sinut on siirretty automaattisesti tunnille. Mikäli et pääsekään tunnille, peruthan paikkasi heti, jotta paikka vapautuu seuraavalle jonottajalle.

Huom! Järjestelmämme automaattinen viesti paikan vapautumisesta voi mennä helposti myös roskapostiin.

Varauksen peruminen

Varaukset sekä jonopaikat on peruttava viimeistään kaksi tuntia ennen tunnin alkua oma.enkoran tai OnTheMove-sovelluksen kautta. Varausta ei voi perua asiakaspalvelussamme puhelimitse tai sähköpostitse. Kaksi perumatta jätettyä tuntivarausta vie varausoikeuden 14 päiväksi. Voit silti edelleen osallistua tunneille ilmoittautumalla paikan päällä, mikäli paikkoja on vapaana.

Asetuthan jonopaikalle vain, jos tiedät pääseväsi tunnille. Sinulle saattaa vapautua paikka 2h 2min ennen tunnin alkua, ja mikäli et lunasta paikkaa tai peru paikkaa ajoissa, tulee tästä bännimerkintä.

Varausoikeuden menettämisestä ilmoitetaan sähköpostitse. Perumattomista varauksista saadut bännimerkinnät nollautuvat kaksi kertaa vuodessa.

OnTheMove -sovellus – hallinnoi varauksiasi helposti!

Sovellus on ilmainen ja saat ladattua sen AppStoresta ja Google Play -kaupasta hakusanalla “OnTheMove”.

Sovelluksen avulla pääset hallinnoimaan varauksiasi, varaamaan ja perumaan tunteja, sekä tarkastelemaan ja muokkaamaan omia tietojasi. Kirjaudut sovellukseen vain kerran. Sovelluksesta löytyy myös verkkokauppamme.

Huom! Sovellusta kehitetään vielä ja osa toiminnoista on yhä työn alla. Esim. Jos olet jonossa tunnille, saat vapautuneesta paikasta tiedon yhä sähköpostitse. Näet kuitenkin varaustesi tilanteen sovelluksesta helposti, eli mikäli sinulle on vapautunut paikka, näkyy se sovelluksesta.

Kysy lisää asiakaspalvelusta, autamme mielellämme!