Ohjeet tunnin varaamiseen

Pääset varaamaan Fitness Masalan ohjattuja tunteja ajanvarausjärjestelmästämme.

Tunnin varaaminen

Voit varata tunteja tästä hetkestä 14 päivää eteenpäin. Sinulla voi olla samaan aikaan enintään 9 varausta voimassa.

Varauksen lunastaminen

Asiakkaan on leimattava itsensä sisään tunnille viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkua asiakaspalvelun päätteellä. Näin pukuhuoneissa asioinnille, vesipullon täyttämiselle, saliin siirtymiselle ja tarvittavien välineiden hakemiselle jää riittävästi aikaa, ja tunti voi alkaa ajallaan. Mikäli asiakas ei lunasta varaustaan vähintään 10 minuuttia ennen tunnin alkua asiakaspalvelun päätteellä, vapautuu paikka asiakaspalvelussa paikkaa jonottaville (9 minuuttia ennen tunnin alkua).

Jonottaminen tunnille

Kun tunti on varattu täyteen, voit varata paikan jonosijalle. Jos tunnilta vapautuu paikka, saat siitä vahvistuksen sähköpostitse ja sinut on siirretty automaattisesti tunnille. Mikäli et pääsekään tunnille, peruthan paikkasi heti, jotta paikka vapautuu seuraavalle jonottajalle. Huom! Järjestelmämme automaattinen viesti paikan vapautumisesta voi mennä helposti myös roskapostiin.
Mikäli olet jonossa, tullessasi keskukseen ilmoittaudu paikalle saapuneeksi joko vastaanotossa tai itsepalvelupäätteellä. Mikäli joku paikan varannut ei lunasta varaustaan 10 minuuttia ennen tunnin alkua, vapautuu paikka jonottajille. Etusijalla ovat jonosijalla olevat.

Varauksen peruminen

Varaukset on peruttava viimeistään kaksi tuntia ennen tunnin alkua. Kaksi perumatta jätettyä tuntivarausta vie varausoikeuden 14 päiväksi. Voit silti edelleen osallistua tunneille ilmoittautumalla paikan päällä, mikäli paikkoja on vapaana.

Perumattomaksi tunniksi ei lasketa sitä, jos olet jonotuslistalla, tunnin alkamiseen on aikaa alle kaksi tuntia ja saat paikan viime hetkellä. Varausoikeuden menettämisestä ilmoitetaan sähköpostitse.