YRITYSPALVELUT

Erilainen tiimipäivä liikkuen?

Miltä kuulostaisi rentouttava Air & Sound -ilmajooga, erä padelia, 18 reikää Pebble Beachin auringossa virtuaalisesti, opastus yläköysikiipeilyyn tai vaikkapa painonnoston alkeistunti? Päivään mahtuvat myös tehokas kokous kabinetissamme, hauskat, yhteishenkeä luovat tiimiaktiviteetit, ammattilaisten vetämät luennot sekä esimerkiksi herkullinen meze-pöytä välimerellisessä bistrossamme.

Joo.Arena tarjoaa huippupuitteet ja tilat yrityksen työhyvinvointi- ja virkistyspäivien viettoon. Voit valita valmiin ohjelmapakettimme (infoa paketeista tulossa sivuillemme pian) tai aurinkoinen tiimimme räätälöi yrityksellesi juuri tarpeisiinne sopivan, unohtumattoman ja herkullisen kokonaisuuden.

Kerro siis tarkemmin, mitä saisi olla täyttämällä sivun alaosassa oleva yhteydenottolomake tai olemalla suoraan yritysmyyntiimme yhteydessä sähköpostilla myynti@jooarena.fi

Esimerkkipaketteja 

Lähikuvassa nainen joogaistunnassa.
Kesto: Aamupäivä (n. 3 h)

Sisältö:

 • Relax with Air & Sound + meditaatio (60–75 min ilmajooga) – ennen tai jälkeen kokouksen
 • Kokous (120 min)
 • Aamupala tai lounas

Kenelle: esim. tiimillesi tai johtoryhmälle

Henkilömäärä: 10–20 henkilöä

Virkisty ja innovoi – ravitse aamupäivän aikana niin mieltä kuin kehoasikin ja anna ajatuksen lentää vapaammin.

Varaa tiimillesi aamupäivä, jonka aikana synnytätte uutta, vahvistatte tiimiä ja päästätte hetkeksi irti:
Vapaata assosiaatiota ja keskustelua aamupalan äärellä, irrottautuminen arjesta ja ideoiden hauduttelua Air & Sound -joogassa ja uuden luontia palaverissa aamupäivän päätteeksi.

Air & Sound + meditaatio on kehoa ja mieltä hellivä tunti, jossa soljutaan aktiivisemmasta Yang-flow:sta rauhallisiin Yin-venytyksiin. Tällä tunnilla Yang&Yin-asanaharjoitus yhdistyy äänimaljojen eheyttävään äänimaailmaan sekä gongin maadoittavaan voimaan. Syvävenytykset auttavat vapauttamaan sekä kehollisia jännitystiloja että stressiä samalla kun äänimaljojen ääni resonoi kehon jokaisessa solussa. Lempeä n. +35° lämpö tehostaa tunnin kehoa kuona-aineista puhdistavaa vaikutusta sekä helpottaa laskeutumista syvään rentoutuneisuuden tilaan.

Kokonaisuudessaan Lämmin Yang&Yin with Sound on kokonaisvaltainen syvärentoutusmenetelmä, jonka hyödyt tuntuvat kehossa ja mielessä pitkään.

Kesto: Koko päivä (n. 8 h)

Sisältö:

 • Aamupala ja kokous
 • Lajikokeilu, esim. 2 x 45 min: kiipeilyä, padelia, keilausta, spinningiä yms.
 • Lounas
 • Hengenkohotusaktiviteetti – Highland games, Pallopelien turnajaiset, Funny Olympics – valitse mieleinen vaihtoehto
 • Kevyt päivällinen/iltapäivän mezetarjoilu/vihersmoothie

Kenelle: Koko osastolle tai tiimille

Kehitä tiimitaitoja, hitsaa porukkasi tiiviiksi dreamtiimiksi, tehkää jotain aivan muuta tavanomaisen työpäivän sijaan. Valittavanasi on huikea kattaus eri lajeja, huippuvalmennusta, à la carte -kokki ja moneen taipuvat, hulppeat puitteet.

Nainen painonnostotunnilla.
Varaa tiimillesi tai johtoryhmälle meiltä vakioviikkotreeni!

Valitse esimerkiksi seuraavista:

 1. Snatch my PR up! Olympianostot haltuun – kerran viikossa tempausta ja työntöä ammattivalmentajan johdolla
 2. Endurance for the winners. Tehokkuutta arkeen, päivä käyntiin ja kroppa hereille – klo 06 spinning, tähtäimenä vaikkapa Joroisten Triathlon.
 3. Nollaa työmieli meditatiivisessa Yin & Sound -joogassa, alenna leposykettä, jaksa paremmin arjessa ja töissä.
 4. Päätä työpäivä iltapäivän höntsäsulkapallo- tai salibandyvuoroon tai varaa tiimillesi vaikkapa arkiaamun tennisvuoro.

Vakiovuorollesi voit tuoda kenet haluat ja jälkipelit sekä diilien klousaamiset onnistuvat bistromme herkullisten kattausten äärellä.

Yhteydenottolomake yrityksille