Liikettä ja seuraa kevään 2024 vauva-arkeen? Fitness Masalassa pääset treenaamaan vauvan kanssa MammaWODeissa sekä Vanhempi & vauva -treeniaikoina.

Fitness Masalan Vanhempi ja Vauva -tunnit on tarkoitettu kotona vauvan kanssa oleville äideille ja isille omatoimiseen treeniin. MammaWODissa tuoreet ja tulevat äidit saavat taas ohjatun, turvallisen tunnin.

MammaWOD-treenit on tarkoitettu synnyttäneille äideille ja raskaana oleville. Ohjattu tunti on kerran viikossa, perjantaisin klo 9.00-9.55. Tunnit pidetään Boksi Masalan toiminnallisessa salissa ajalla 12.1. – 8.3. 2024 (ei tuntia hiihtolomaviikolla 8).
Ilmoittaudu mukaan: boksi@jooarena.fi.
Lisätietoja MammaWODista löydät täältä.

Fitness Masalan Vanhempi- ja vauvatunneilla äiti tai isä voi ottaa nukkuvan / hiljaisen vauvan kantokopassa mukaan Boksille, kuntosalille tai omatoimisille virtuaalitunneille.

Fitness Masalan Vanhempi- ja vauvatunnit Gym-jäsenyydellä (48 €/kk):

  • Ma-pe klo 7.30-13.30 omatoimiharjoittelu Boksilla ja kuntosalilla & virtuaalitunnit spinningsalissa (kun tila vapaana) kantokopan kanssa *

Fitness Masalan Vanhempi- ja vauvatunnit Easy-jäsenyydellä (48 €/kk) sekä Total-jäsenyydellä (69 €/kk):

  • Ma-pe klo 7.30-13.30 omatoimiharjoittelu Boksilla ja kuntosalilla & virtuaalitunnit spinningsalissa (kun tila vapaana) kantokopan kanssa *
  • Ma-pe klo 06-15 ryhmäliikuntasalin virtuaalitunnit kantokopan kanssa (kun tila vapaana)
  • Vauvan voi ottaa kopassa mukaan myös seuraaville ryhmäliikuntatunneille (kuuluvat sekä Easy- että Total-jäsenyyksiin): Tiistaisin klo 9.30 RVP, klo 10.05 Terve selkä 45 sekä keskiviikkoisin klo 10.00 Kevyt voimaharjoitus.

* HUOM! Vanhempi vastaa kopan sijoittelusta niin, ettei siitä aiheudu vaaratilanteita vauvalle tai muille harjoittelijoille. Vanhempi- ja vauvatuntien aikana kuntosalilla ja Boksilla voi soida musiikki (esim. Boksilla muiden asiakkaiden toimesta). Imettämiseen voi käyttää lapsiparkkia sen ollessa vapaana tai lastenhoitoon tarkoitettuja wc-tiloja.


Tervetuloa liikkumaan! Kysy lisää lapsiperheiden treenimahdollisuuksista Joo.Arenalla: asiakaspalvelu@jooarena.fi