Tuntikuvaukset

2021-11-02T12:58:05+00:00

Aamujooga

Aamujooga on koko kehoa lempeästi herättävä ja virkistävä jooga, joka tarjoaa sinulle ihanan herätyksen päivään. Öljyämme kehon niveliä, lihaksia ja selkärankaa pehmeällä, virtaavalla liikkeellä, avaamme rintarankaa lantiota unohtamatta, ja lopuksi hoidamme kehon rennoksi kohdistetuilla yin asanoilla.
Tunti sisältyy Total- ja Total+Jooga -jäsenyyteen.

Ilmoittauduthan tunnille etukäteen; tunti perutaan, mikäli osallistujia ei ole lainkaan ma klo 20 mennessä.

2021-09-21T10:51:17+00:00

AfterWork Flow

AfterWork Flow – Ihana hengähdyshetki työpäivän päätteeksi! Tunnilla liikutaan oman hengityksen tahtiin ja jätetään päivän tapahtumat taakse. Kehoa sekä vahvistetaan, että avataan tunnin aikana. Tunti ravitsee sekä kehoa, että mieltä. Tunti sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmille joogeille.

Tunti sisältyy Total+Jooga -jäsenyyteen.

2021-12-17T09:57:52+00:00

Air & Sound

Air & Sound on lempeä ilmajoogatunti, jonka keskiössä ovat ilmajoogaliinan sisässä tehtävät syvävenytykset äänimaljojen säestäessä ja saatellessa yhä syvempään rentoutuneisuuden tilaan. Tunneilla käydään myös inversioissa. Sopii niin ensimmäiseksi ilmajoogatunniksi, aloittelijoille, kuin jo pidempään harrastaneille syventämään erityisesti keskushermostoa rauhoittavaa kokemusta ilmajoogaliinan sisässä rentoutuessa.

2021-10-21T09:52:37+00:00

Air Balance

Air Balance -tunnilla avaamme ja vahvistamme kehoa ilmajoogakankaan avulla. Teemme inversioita (pää alaspäin), haastamme corea ja tasapainoa, sekä loppuun rentoudumme kankaan sisällä. Tunti vaatii jo hieman aiempaa ilmajoogakokemusta. Suosittelemme käymään ensin Air Basic Lempeässä (tai muilla ilmajoogatunneilla) muutaman kerran.
2021-09-21T10:51:00+00:00

Air Basic Lempeä

Air Basic Lempeä -ilmajoogatunnillamme käytetään apuvälineenä silkkiä. Silkin avulla inversiot (roikkuminen pää alaspäin) tekevät tilaa selkärangalle ja hoitavat rankaa ihanasti. Silkin avulla tehtävät asanat tuntuvat syvällä kudoksissa ja avaavat kehoa ihan uudella tavalla. Tunti sopii aloittelijoille ja jo hieman airjoogaa harrastaneille. Tunnilla käydään aina alkuun perusasioita läpi. Tutustuthan ilmajoogan ohjeisiin ennen tunnille tuloa.

Tunti sisältyy Total+Jooga -jäsenyyteen.

2021-10-21T08:51:02+00:00

Air Flow&Core

Air Flow&Core -tunneilla tehdään kehoa helliviä ja voimistavia ilmajooga-asanoita, ja yhdistetään niitä lyhyiksi hengityksen tahdissa tehtäviksi flow-sekvensseiksi. Jokaisella tunnilla tehdään ilmajoogasilkkiä hyödyntäen corea eli syviä vatsalihaksia vahvistavia sekä ryhtiä korjaavia harjoituksia. Tunti sopii sekä uusille ilmajoogeille, että jo hetken lajia harrastaneille.

Tunti sisältyy Total+Jooga -jäsenyyteen.

2021-09-21T10:50:59+00:00

Aroma Hot Yin Jooga +30 °C

Aroma Hot Yin Jooga +30 °C = Inhale. Exhale – Relax! Lempeä Yin Jooga ja eteeriset öljyt ovat lyömätön kombo kehon ja mielen hyvinvoinnille! Miellyttävä n. 30 asteen lämpötila tukee harjoitusta ja auttaa kehoa rentoutumaan. Tunti sopii täydellisesti kaikille, niin ensikertalaisille, istumatyötä tekeville kuin aktiiviurheilijoillekin. Yin jooga -liikkeet tehdään pääsääntöisesti lattialla ja asennoissa pysytään n. 2–6 min. Asennot vaikuttavat kehossa alueisiin, joissa on eniten sidekudosta eli selkärankaan ja lantion seutuun, sekä raajoihin. Harjoitus ohjaa kohti meditaatiota – irti päästämisen tunnetta – niin kehon kuin mielenkin osalta. Yin joogan avaava ja rentouttava harjoitus tukee hyvin muuta fyysistä liikuntaa, kiihdyttää nestekiertoa, lisää liikkuvuutta ja auttaa kehoa palautumaan. Harjoitusta syventävät ihanat 100% luonnonmukaiset eteeriset öljyt (vesihöyrynä ilmassa), jotka tukevat kehon omaa toimintaa ja hyvinvointia. Eteeriset öljyt auttavat pääsemään vieläkin syvemmälle tunnekehoomme ja avaamaan sekä fyysisiä, että henkisiä lukkoja, joita on kertynyt kehoomme. Tule Aroma Yin Jooga -tunnille jos haluat rentoutua, eheytyä tai vaikka täydentää muuta liikuntaa.

Tunti sisältyy Total+Jooga -jäsenyyteen.

2021-09-21T10:51:17+00:00

Benchmark

Benchmark-tunnillamme voit koetella rajojasi! 75-minuuttisella tunnilla tehdään vanhoja CF-kisalajeja, välillä pitkiä metconeja ja välillä taas nostetaan isoja kuormia. Tunnilla ei käydä yhtä seikkaperäisesti tekniikoita läpi, kuin WOD-tunneillamme, joten tunti sopii jo jonkun aikaa harjoitelleille.
2021-09-21T10:51:17+00:00

Bootcamp

Taattua enforfiinihuumaa! Bootcamp kehittää sekä kehoa, että mieltä. Tunti koostuu sekä aerobisista osuuksista, että lihaskunnosta, maitohapoista ja hiestä. Jokainen kamppailee omalla epämukavuusalueellaan, eli mukaan voit hyvin tulla, vaikka et ihan tikissä olisikaan!
2021-09-21T10:51:17+00:00

Calisthenics

Calisthenics on kehonpainoharjoittelua – punnerruksia, dippejä, leukoja, telinvoimistelusta ja street workoutista tuttuja liikkeitä, kuten vaakoja ja niiden variaatioita jne. Tunneilla tehdään paljon toistoja, toistoja ja toistoja. Kalisteniikkatuntimme sopii kaikille ja jokaisesta liikkeestä löytyy vaihtoehtoja lajiin vasta tutustuville, mutta myös useamman vuoden harrastaneille.
2021-11-16T11:51:01+00:00

Easy Spinning

Easy spinning on 45 minuutin kevyempi sisäpyöräilytunti, joka sopii erinomaisesti aloitteleville polkijoille. Tunti koostuu lämmittelystä, työ- ja palauttelujaksoista sekä jäähdyttelystä. Tunti sopii kaikille, sillä voit valita teetkö treenin kuntoa ylläpitävänä, kehittävänä vaiko palauttavana harjoituksena – vastusta ja rasittavuutta voit säädellä omien voimiesi ja tavoitteitesi mukaan.

Spinning-tunnit sisältyvät Total sekä Total+Jooga -jäsenyyksiin. Perjantain Easy Spinning sisältyy myös Easy-jäsenyyteen. 

2021-09-21T10:50:59+00:00

FasciaMethod

FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä. FasciaMethodissa yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille, liikehallintaharjoittelu ja faskiakäsittely pallolla. Näkökulma on kuntouttava sisältäen harjoitteita yleisimpiin tuki- ja liikuntaelinoireisiin. FasciaMethod soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään tehokkaasti ja edistää hyvinvointiaan.

Tunti sisältyy Total- ja Total+Jooga -jäsenyyteen.

2021-12-17T09:56:53+00:00

Functionality

Functionality-tunnilla pääset käyttämään kehoa monipuolisesti! Tunnilla harjoitellaan ihmiselle ominaisia liikkeitä rytmin, koordinaation ja kommunikoinnin avulla. Tunneilla tehdään monenlaisia kehonpainoliikkeitä, joista osa rauhallisia ja osa hieman nopeampia, tavoitteena parempi kehonkäyttö ja kehon toiminnallisuuden ja suorituskyvyn ylläpito ja kehittäminen kokonaisvaltaisesti. Tunnit ovat fyysisiä, mutta eivät samalla tavalla kuormittavia kuin perinteinen saliharjoittelu.

Functionality-tunti sisältää elementtejä tanssista, kamppailusta ja monista universaaleista ihmiselle tyypillisistä liikkumistavoista. Näillä tunneilla harjoitellaan taitoja, joista on hyötyä lajista riippumatta. Tunti sopii kaikille.

2021-09-21T10:51:17+00:00

Gymnastics

Aikuisten voimistelutunnilla harjoitellaan liikkeitä mm. tangossa roikkuen, renkailla ja käsillä seisten.
Tunnille voit osallistua, vaikka et vielä kuperkeikkaa taitaisikaan; kaikista liikkeistä löytyy helpotetut versiot.
2021-09-21T10:51:17+00:00

Handstand

Handstand-tunnilla harjoitellaan käsilläseisontaa sekä käsilläkävelyä, rauhallisesti ja turvallisesti, tekniikkaan keskittyen. Tunti sisältää huolellisen lämmittelyn sekä jokaisen taitotason huomioivia tekniikkaharjoituksia. Tällä tunnilla opetellaan taitoja, mitään ei tarvitse osata etukäteen.
2021-09-21T10:50:59+00:00

Hatha

Hatha Joogamme pitää sisällään viikoittain vaihtuvan teeman. Käymme rauhallisessa tahdissa läpi asanoita ja teemme hengitysharjoituksia. Tunnilla sekä avataan, että vahvistetaan kehoa. Tunti sopii aloittelijoille ja joogaa pidempään harrastaneille.

Tunti sisältyy Total- ja Total+Jooga -jäsenyyteen.

2021-09-21T10:50:59+00:00

Hot Jooga® +38 °C

Hot Jooga® +38 °C = Sweat. Rinse. Repeat. Voimistava hathajoogatunti, joka tehdään n. +38 °C lämpötilassa. Tunti on helppo ja selkeä kokonaisuus, joka sopii kaiken tasoisille joogeille, jotka eivät kuitenkaan vierasta lämpöä tai hikoilua. Tunnin liikkeet pohjautuvat Bishnu Ghoshin, Bikram Chaudrin ja James Barkan opettamiin asanasarjoihin. Tunti alkaa seisomasarjalla, jossa hengitysharjoituksen jälkeen tehdään voima- ja tasapainoliikkeitä. Näitä seuraa koko kehoa energisoiva lattiasarja. Tunnin päättää toinen hengitysharjoitus sekä loppurentoutus. Muista nesteytys ennen harjoitusta! Tule Hot Jooga -tunnille, jos haluat puhdistaa kehoa kuona-aineista ja tehostaa kaikkia joogan hyviä fyysisiä vaikutuksia. Tunti sisältyy Total+Jooga -jäsenyyteen.

Ota mukaan: Joogamatto, mattoa suojaava pyyhe, erillinen hikipyyhe sekä vesipullo.

2021-09-21T11:02:40+00:00

Hot Yang & Yin

Hot Yang & Yin -tunti tehdään ihanassa lämmössä soljuen aktiivisemmasta ja voimistavasta flow-harjoituksesta rauhallisen ja passiivisiin yin-venytyksiin. Voimallisen ja rauhoittavan harjoituksen yhdistelmä tasapainottaa kehoa ja rentouttaa mieltä saatellen päivän päätteeksi sinut kohti sikeitä ja virkistäviä yöunia.

2021-09-21T10:50:59+00:00

Huoltojooga

Huoltojooga sisältyy Easy-jäsenyyteen ja sopii kaiken ikäisille – miehille ja naisille. Tunnilla hoidetaan kehoa, kehon liikkuvuutta ja tasapainoa. Avaamme kehon kireyksiä ja vahvistamme kehon keskustaa.

Tunti sisältyy Easy-, Total- ja Total+Jooga -jäsenyyksiin.

2021-11-16T11:52:02+00:00

Interval Spinning

Interval Spinning 45/55min haastaa sopivasti!
Tällä mäkiä, tasamaata ja palautteluita sisältävällä lenkillä saat hien taatusti pintaan ja poljet voittajana maaliin. Tunnilla on tarkoitus liikkua enemmän vauhtikestävyysalueella, mutta harjoituksen intensiteettiä pystyt säätämään helposti omien voimiesi ja päivän kuntosi mukaan. Tämäkin spinning sopii siis sekä aloitteleville, että kokeneemmille polkijoille.

Spinning-tunnit sisältyvät Total sekä Total+Jooga -jäsenyyksiin. Perjantain Easy Spinning sisältyy myös Easy-jäsenyyteen.

2021-09-21T10:51:17+00:00

Kevyt Voimaharjoitus

Kevyt voimaharjoitus tähtää parempaan toimintakykyyn ja sopii erinomaisesti senioriliikkujille, vasta-alkajille tai rauhallisesta temposta nauttiville. Tunnilla tehdään helppoja lihaskuntoliikkeitä, kukin itselleen sopivaan tahtiin, lisäpainolla tai ilman. Lisäksi tunnilla harjoitetaan tasapainoa ja tehdään liikkuvuusharjoituksia.
2021-12-17T09:58:36+00:00

Lämmin Yin & Sound

Lämmin Yin & Sound on kehoa ja mieltä lempeästi hellivä tunti, jossa pitkät Yin-venytykset yhdistyvät äänimaljojen eheyttävään äänimaailmaan sekä gongin maadoittavaan voimaan. Syvävenytykset auttavat vapauttamaan sekä kehollisia jännitystiloja että stressiä samalla kun äänimaljojen ääni resonoi kehon jokaisessa solussa. Lempeä n. 30 asteen lämpö helpottaa laskeutumista syvään rentoutuneisuuden tilaan. Kokonaisuudessaan Lämmin Yin & Sound on kokonaisvaltainen syvärentoutusmenetelmä, jonka hyödyt kannattelevat koko alkavan viikon.

2021-12-23T05:43:03+00:00

Latinomix

Kaipaatko lisäenergiaa, iloa sekä hyvän mielen kuntoilua? Latinomix-tanssitunnit ovat kaikkea tätä! Saat nauttia lattarirytmeistä, pitää hauskaa ja samalla kuntoilla.

Iloisella ja energisellä LATINOMIX -tanssitunnilla tutustutaan erilaisiin latinotansseihin lyhyiden askelsarjojen muodossa (mm. salsa, samba, bachata, merengue). Tarkoituksena on tanssia ainakin 2 – 3 eri tanssityyliä/tanssitunti ja sitä kautta oppia useita eri latinotansseja, hyvällä fiiliksellä. Ohjaajana ihastuttava, positiivinen Jorge. Tunnin kesto on 55 min.

2021-09-21T10:51:18+00:00

Les Mills BodyAttack®

Les Mills BodyAttack on sporttinen ja atleettinen hikitreeni, joka vahvistaa kehoa ja parantaa kestävyyttä. Jos haluat haastaa kuntoasi, niin tässä on tunti sinulle! Kulutat tunnilla ison määrän kaloreita ja samalla vahvistat keuhkojasi, sydäntäsi ja lihaksiasi.

2021-09-21T10:51:18+00:00

Les Mills BodyCombat®

Les Millsin BodyCombat on taistelulajeista, kuten nyrkkeilystä, taekwondosta, capoeirasta sekä Muay Thain tekniikoista vaikutteita saanut tehotreeni. Tunnilla pääset haastamaan itsesi ja mielikuvitusvastustajasi! Kuka tahansa voi osallistua treeniin ilman aiempaa kokemusta kamppailulajeista. Pura stressiä, kehitä taitojasi, kasvata itseluottamustasi ja tunne itsesi voittamattomaksi!