Fitness Masalan tuntikuvaukset

Les Mills BodyAttack®
55 min

Les Millsin aerobista kuntoa kohottava intervallitunti, joka koostuu kahdesta sykettä nostattavasta osiosta, joita seuraa aktiivinen palautumisjakso. Sykeosuuksien askelsarjat koostuvat tehokkaista, yksinkertaisista ja atleettisista liikkeistä.

Les Mills BodyCombat®
55 min

Les Millsin nyrkkeilyyn ja itämaisiin taistelulajeihin perustuva tehotreeni. Tehokas tunti, joka kehittää erityisesti aerobista kuntoa ja antaa haasteita kehon koordinaatiokyvylle.

Les Mills BodyPump®
55 min

Les Millsin tehokas lihaskuntotreeni levytangoilla. Voit valita itsellesi sopivat painot 2–32 kg väliltä ja nauttia energisestä treenistä. Kokeile, huomaat tulokset! Lihaskuntoa kehittävä ja kehoa kiinteyttävä.

Les Mills Sh’Bam®
45 min

Les Mills SH’BAM®-tunti on vauhdikas 45-minuuttinen, jossa jammaillaan erilaisilla tanssityyleillä. Tanssikokemusta et tarvitse lainkaan, halua hullutella ja nauttia kyllä!

 

Les Mills GRIT Strength®
30 min

Les Mills Grit® Strength on 30 minuutin HIIT-harjoitus. Tunti kehittää voimaa sekä aerobista kuntoa. Tunnilla käytetään välineinä tankoa ja levypainoja sekä tehdään harjoituksia kehonpainolla. Les Mills Grit Strength® -tunnilla huipputason HIIT-tekniikka yhdistetään tehokkaaseen musiikkiin ja inspiroiviin valmentajiin, jotka ovat lattialla kanssasi ja motivoivat sinua tekemään kovemmin, jolloin pääset kuntoon nopeammin.

Total Body
55 min

Lihaskuntoa monipuolisesti musiikin siivittämänä! Tunti sisältää valmistavan alkulämmittelyn, lihaskunto-osuuden koko vartalolle sekä loppuvenyttelyt. Toiminnallista lihaskuntojumppaa helpoilla sarjoilla ja mukavalla musiikilla!

Bootcamp
45 min

Taattua enforfiinihuumaa! Bootcamp kehittää sekä kehoa, että mieltä. Tunti koostuu sekä aerobisista osuuksista, että lihaskunnosta, maitohapoista ja hiestä. Jokainen kamppailee omalla epämukavuusalueellaan, eli mukaan voit hyvin tulla, vaikka et ihan tikissä olisikaan!

Kevyt Voimaharjoitus
55 min

Kevyt voimaharjoitus tähtää parempaan toimintakykyyn ja sopii erinomaisesti senioriliikkujille, vasta-alkajille tai rauhallisesta temposta nauttiville. Tunnilla tehdään helppoja lihaskuntoliikkeitä, kukin itselleen sopivaan tahtiin, lisäpainolla tai ilman. Lisäksi tunnilla harjoitetaan tasapainoa ja tehdään liikkuvuusharjoituksia.

Spinning

Tulossa 1.11.2021!

WOD
55 min

Workout of the Day = 55 minuutin mittainen toiminnallisen harjoittelu treeni, joka pitää sisällään alkulämmön ja itse treenin. Kaikki liikkeet on skaalattavissa, joten tunti sopii kaiken tasoisille liikkujille.

Painonnosto
55 min

Painonnostotunneillamme keskitytään olympianostoihin sekä niiden apuliikkeisiin. Tunneilla edetään aina tekniikka edellä. Perjantain tunti sopii vasta-alkajille tai kertausta haluaville, tiistain tunti hieman kokeneemmille nostajille.

Gymnastics
55 min

Aikuisten voimistelutunnilla harjoitellaan liikkeitä mm. tangossa roikkuen, renkailla ja käsillä seisten.
Tunnille voit osallistua, vaikka et vielä kuperkeikkaa taitaisikaan; kaikista liikkeistä löytyy helpotetut versiot. 

Handstand
55 min

Handstand-tunnilla harjoitellaan käsilläseisontaa sekä käsilläkävelyä, rauhallisesti ja turvallisesti, tekniikkaan keskittyen. Tunti sisältää huolellisen lämmittelyn sekä jokaisen taitotason huomioivia tekniikkaharjoituksia. Tällä tunnilla opetellaan taitoja, mitään ei tarvitse osata etukäteen.

Calisthenics
55 min

Kehonpainoharjoittelua – punnerruksia, dippejä, leukoja, telinvoimistelusta ja street workoutista tuttuja liikkeitä, kuten vaakoja ja niiden variaatioita jne. Tunneilla tehdään paljon toistoja, toistoja ja toistoja. Kalisteniikkatuntimme sopii kaikille ja jokaisesta liikkeestä löytyy vaihtoehtoja lajiin vasta tutustuville, mutta myös useamman vuoden harrastaneille.

Benchmark
75 min

Benchmark-tunnillamme voit koetella rajojasi! Tunnilla tehdään vanhoja CF-kisalajeja, välillä pitkiä metconeja ja välillä taas nostetaan isoja kuormia. Tunnilla ei käydä yhtä seikkaperäisesti tekniikoita läpi, kuin WOD-tunneillamme, joten tunti sopii jo jonkun aikaa harjoitelleille.

Aamujooga

Koko kehoa lempeästi herättävä ja virkistävä aamujooga tarjoaa sinulle ihanan herätyksen päivään. Öljyämme kehon niveliä, lihaksia ja selkärankaa pehmeällä, virtaavalla liikkeellä, avaamme rintarankaa lantiota unohtamatta, ja lopuksi hoidamme kehon rennoksi kohdistetuilla yin asanoilla.

Tunti sisältyy Total- ja Total+Jooga -jäsenyyteen.

AfterWork Flow

Ihana hengähdyshetki työpäivän päätteeksi! Tunnilla liikutaan oman hengityksen tahtiin ja jätetään päivän tapahtumat taakse. Kehoa sekä vahvistetaan, että avataan tunnin aikana. Tunti ravitsee sekä kehoa, että mieltä. Tunti sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmille joogeille.

Tunti sisältyy Total+Jooga -jäsenyyteen.

Air Basic Lempeä*
60 / 75 min

Tällä tunnilla käytetään apuvälineenä silkkiä. Silkin avulla inversiot (roikkuminen pää alaspäin) tekevät tilaa selkärangalle ja hoitavat rankaa ihanasti. Silkin avulla tehtävät asanat tuntuvat syvällä kudoksissa ja avaavat kehoa ihan uudella tavalla. Tunti sopii aloittelijoille ja jo hieman airjoogaa harrastaneille. Tunnilla käydään aina alkuun perusasioita läpi.

Tunti sisältyy Total+Jooga -jäsenyyteen.

*Ohjeet ilmajoogaan tulijoille & mitä tarvitset joogatunneillemme:

Vaatetus: Pitkät housut ja t-paita tai pitkähihainen paita. Tekninen materiaali vaatteissa liukuu helposti, joten suosittelemme mm. puuvillaisia vaatteita.

Korut: Suosittelemme ottamaan kaikki korut pois tunnin ajaksi. Korut saattavat jäädä silkkiin kiinni.

Turvallisuus: Turvallisuutesi on meille tärkeää. Kuuntelethan opettajan ohjeita tarkasti ja liiku rauhallisesti silkissä, annettuja ohjeita noudattaen. Mikäli sinulla on matala verenpaine, tai muita sairauksia, kerrothan niistä opettajallesi ennen tunnin alkua.

Ota tunneille mukaan oma joogamattosi ja vesipullo. Saat meiltä myös lainaan joogamaton. Hot-tunneilla tarvitset myös oman hikipyyhkeen.

Yin

Yin jooga on rauhallinen tunti, jossa liikkeet tehdään pääsääntöisesti lattialla ja asennoissa pysytään n. 2–6 min ajan. Asennot vaikuttavat kehossa alueisiin, joissa on eniten sidekudosta eli selkärankaan ja lantion seutuun, sekä raajoihin. Harjoitus ohjaa kohti meditaatiota – irti päästämisen tunnetta – niin kehon kuin mielenkin osalta. Yin joogan avaava ja rentouttava harjoitus tukee hyvin muuta fyysistä liikuntaa, kiihdyttää nestekiertoa, lisää liikkuvuutta ja auttaa kehoa palautumaan.
Kehoa sekä vahvistetaan, että avataan tunnin aikana. Tunti sopii niin aloittelijoille kuin kokeneimmille joogeille.

Yin-tunnit sisältyvät Total- ja Total+Jooga -jäsenyyksiimme.

Vinyasa / Vinyasa Flow

Miedossa lämmössä tehtävä vinyasa-tunti sopii kaikille. Tunti tehdään välillä flow-muodossa, pyrkien pitämään hengitys liikkeen mukana virraten ja soljuen läpi asanaharjoituksen. Tunnin rakenteessa on mukana prana vinyasan elementtejä eli hengitys ja liike ovat yhtä liikettä. Tunnin rakenne kostuu aina liikkeistä, joita voidaan varioida helpommaksi tai haastavammaksi ja näin sekä vasta-alkajat tai kokeneemmat saavat myös itselleen rakennettua omanlaisensa harjoituksen.

Tunti sisältyy Total+Jooga -jäsenyyteen.

Pilates / Hot Pilates

Pilates-tunti perustuu Joseph Pilateksen klassiseen repertuaariin. Klassisen sarjan valmistavat liikkeet luovat polun alkuperäisten versioiden oikeaoppiseen toteutukseen. Oikean hengitystekniikan, oikea-aikaisen syvän tuen aktivoinnin ja liikkeen saumattoman jatkumon lopputuloksena syntyy keskittynyt harjoitus, joka tuottaa levollisen mielen, notkean sekä jäntevän kehon, toiminnallisuutta palvellen. Hot Pilates tehdään miellyttävässä lämmössä.

Hot pilates sisältyy Total+Jooga -jäsenyyteen, pilates-tunti Total- ja Total+Jooga -jäsenyyteen.

FasciaMethod

FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä. FasciaMethodissa yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille, liikehallintaharjoittelu ja faskiakäsittely pallolla. Näkökulma on kuntouttava sisältäen harjoitteita yleisimpiin tuki- ja liikuntaelinoireisiin. FasciaMethod soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään tehokkaasti ja edistää hyvinvointiaan.

Tunti sisältyy Total- ja Total+Jooga -jäsenyyteen.

Hatha

Tunti pitää sisällään viikoittain vaihtuvan teeman. Käymme rauhallisessa tahdissa läpi asanoita ja teemme hengitysharjoituksia. Tunnilla sekä avataan, että vahvistetaan kehoa. Tunti sopii aloittelijoille ja joogaa pidempään harrastaneille.

Tunti sisältyy Total- ja Total+Jooga -jäsenyyteen.

Huoltojooga
55 min

Tunti kuuluu Easy-jäsenyyteen ja sopii kaiken ikäisille – miehille ja naisille. Tunnilla hoidetaan kehoa, kehon liikkuvuutta ja tasapainoa. Avaamme kehon kireyksiä ja vahvistamme kehon keskustaa.

Tunti sisältyy Easy-, Total- ja Total+Jooga -jäsenyyksiin.

CoreJooga

Tunnilla luomme yhteyden omaan keskustaan, sekä vahvistamme jooga-asanoin kehomme keskustaa. Tunti on fyysinen ja sopii paremmin jo jonkin aikaa joogaa harrastaneille.

Tunti sisältyy Total+Jooga -jäsenyyteen.

Yin & Meditaatio

Tunnilla hoidetaan sekä kehoa, että mieltä. Asanoissa ollaan 3–5 minuuttia, tehden tilaa lihaksille ja fasciakalvoille, opetellaan kuuntelemaan kehoa ja löytämään oman kehon anatomialle sopivat asanat. Harjoitelemme myös rauhoittamaan hermostoamme, palautumaan sekä henkisesti, että fyysisesti. Tunti aloitetaan tai päätetään muutamien minuuttien istumameditaatiolla.
Tunti sopii sekä aloittelijoille, että kokeneille joogeille.

Tunti sisältyy Total- ja Total+Jooga -jäsenyyteen.

Hot Jooga® +38° C

Sweat. Rinse. Repeat. Voimistava hathajoogatunti, joka tehdään n. +38°C lämpötilassa. Tunti on helppo ja selkeä kokonaisuus, joka sopii kaiken tasoisille joogeille, jotka eivät kuitenkaan vierasta lämpöä tai hikoilua. Tunnin liikkeet pohjautuvat Bishnu Ghoshin, Bikram Chaudrin ja James Barkan opettamiin asanasarjoihin. Tunti alkaa seisomasarjalla, jossa hengitysharjoituksen jälkeen tehdään voima- ja tasapainoliikkeitä. Näitä seuraa koko kehoa energisoiva lattiasarja. Tunnin päättää toinen hengitysharjoitus sekä loppurentoutus. Muista nesteytys ennen harjoitusta! Tule Hot Jooga -tunnille, jos haluat puhdistaa kehoa kuona-aineista ja tehostaa kaikkia joogan hyviä fyysisiä vaikutuksia. Tunti sisältyy Total+Jooga -jäsenyyteen.

Ota mukaan: Joogamatto, mattoa suojaava pyyhe, erillinen hikipyyhe sekä vesipullo.

Aroma Hot Yin Jooga +30°C

Inhale. Exhale – Relax! Lempeä Yin Jooga ja eteeriset öljyt ovat lyömätön kombo kehon ja mielen hyvinvoinnille! Miellyttävä n. 30 asteen lämpötila tukee harjoitusta ja auttaa kehoa rentoutumaan. Tunti sopii täydellisesti kaikille, niin ensikertalaisille, istumatyötä tekeville kuin aktiiviurheilijoillekin. Yin-jooga -liikkeet tehdään pääsääntöisesti lattialla ja asennoissa pysytään n. 2 – 6 min. Asennot vaikuttavat kehossa alueisiin, joissa on eniten sidekudosta eli selkärankaan ja lantion seutuun, sekä raajoihin. Harjoitus ohjaa kohti meditaatiota – irti päästämisen tunnetta – niin kehon kuin mielenkin osalta. Yin joogan avaava ja rentouttava harjoitus tukee hyvin muuta fyysistä liikuntaa, kiihdyttää nestekiertoa, lisää liikkuvuutta ja auttaa kehoa palautumaan. Harjoitusta syventävät ihanat 100% luonnonmukaiset eteeriset öljyt (vesihöyrynä ilmassa), jotka tukevat kehon omaa toimintaa ja hyvinvointia. Eteeriset öljyt auttavat pääsemään vieläkin syvemmälle tunnekehoomme ja avaamaan sekä fyysisiä, että henkisiä lukkoja, joita on kertynyt kehoomme. Tule Aroma Yin Jooga -tunnille jos haluat rentoutua, eheytyä tai vaikka täydentää muuta liikuntaa.

Tunti sisältyy Total+Jooga -jäsenyyteen.

YOGAFUNC

Have fun. Get fit. Never quit!
YOGAFUNC on hauska ja tehokas astangaan perustuva fitnessjoogatunti joka tehdään motivoivaan musiikin tahtiin. YOGAFUNC on konseptitunti, jonka on luonut Jocke Salokorpi. Musiikki vaihtuu kolmen kuukauden välein mutta runko pysyy aina samana. Astangajoogan asanoiden lisäksi YOGAFUNC -tunnilla käytetään myös funktionaalisen treenin liikkeitä, varsinkin keskivartalon ja ylävartalon voimaosioissa. Tämä ei ole perinteinen joogatunti. Asanoiden ja liikkumisen lisäksi yksi tärkeimmistä elementeistä on ilo! Tule YOGAFUNC -tunnille jos haluat kokea hauskan ja tehokkaan joogaharjoituksen.

Tunti sisältyy Total- ja Total+Jooga -jäsenyyteen.