Hyppää satulaan! – Ryhmis Masalan odotetut spinningtunnit käynnistyvät pian

Sisäpyöräily eli spinning on tehokas, hauska ja turvallinen tapa parantaa kestävyyskuntoa. Sisäpyöräilyssä hiki on taattua ja kun musiikit, työt ja päivän vire osuvat kohdilleen, on spinningissä saavutettavissa huikeita ja unohtumattomia, liikunnallisia elämyksiä.

Sisäpyöräily on oiva keino parantaa hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa. Räntäsateessa ja pimeässä kannattaakin suunnata tekemään aerobisen kunnon kestävyysharjoitus märän lenkkipolun sijaan tuliterään spinningstudioomme! Spinning on myös erittäin nivelystävällinen laji, joka sopii kaiken kuntoisille. Vastusta itse säätelemällä saa tunneista mukavia, hyvin raskaita tai mitä vain siltä väliltä.

Tunti koostuu seuraavista elementeistä:

Musiikki

Tavoiteltuun harjoitusvaikutukseen ja työosuuteen sopiva musiikki sinetöi kokemuksen. Musiikkimakuja on monia, mutta spinningissä ei juuri omaan makuun osuva kappale voikin toimia tajunnanräjäyttävästi. Kun hapot jylläävät, ja pitäisi vielä jaksaa hetki runtata, on musiikilla suuri rooli. Euforian voi saavuttaa myös kepeällä rullailulla ja siihen sopivilla sävelillä.

Tempo

On kaiken A ja O. Spinningissä voidaan ajaa tempoon, tuplatempoon tai joskus epätempoonkin – kunhan se on harkittua.

Vastus

Oma pyörä – oma harjoitus. Mukavastakin tunnista saa pahan ja raskaasta kevyen vastusvipua säätämällä. Yksi lajin hienous piilee siinä, että rinnakkain voi polkea Suomen Miguel Indurain ja juuri liikunnan aloittanut. Molemmat etenevät rinnakkain yhtä paljon (tai vähän), nauttivat samasta musiikista ja ajavat kuitenkin oman harjoituksensa.

Järkevät työosuudet

Ryhmis Masalan spinningohjaajamme ovat osaavia kuskeja ja konkareita pyörän selässä. Tuntien rakenteella, työosuuksilla ja palautuksilla on suunniteltu funktio.

Parhaimmillaan spinning tarjoaa huikeita elämyksiä ja aerobinen kunto kasvaa kuin varkain. Pahimmillaan laji koukuttaa, jolloin aikaa ei jää muille tunneille lainkaan ;) Studiostamme löytyvät tuliterät Keiserin pyörät monipuolisilla ominaisuuksillaan, huippuäänentoisto, valoa ja hämärää sekä alkuvuodesta myös virtuaalituntimahdollisuus.

Eri spinningtuntimme löydät tuntikuvauksistamme, tunnit käynnistyvät 22.11. maanantaina!

Fitness Masalan jäsen, tuo ystäväsi kokeilemaan spinning-tuntejamme veloituksetta!

Paikan ystävälle voi varata sähköpostitse tai puhelimitse asiakaspalvelustamme, puh. 010 411 0180 / asiakaspalvelu@jooarena.fi.

Ystäväpaikkoja/tunti on rajallinen määrä. Kaveridiili on voimassa kaksi viikkoa spinningstudion avautumisesta.