Ravintola Ceidas avaa ovensa Joo.Arenalla Masalassa

Vuosi 2024 tuo uusia tuulia Joo.Arenalle, kun kahvilaravintolan soppakauha siirtyy vuodenvaihteessa uudelle toimijalle. Luvassa on, uuden toimijan sanoin, yksi hyvinvointipalvelu lisää jo entuudestaan talon laajaan palvelukattaukseen.

Luovista ja laadukkaista catering-palveluistaan tuttu Ceidas laajentaa ravintolatoimintaansa Länsi-Uudellemaalle, Joo.Arenan tiloihin.

Tunnelmallinen kahvilaravintola Ceidas palvelee Joo.Arenalla liikkuvia, taaperoista senioreihin, koko päivän ajan. Ceitaan perustarjonta kattaa aamiaisen, lounaan, monipuolisen välipala-, vitriini- ja juomatarjoilun. Lisäksi palveluihin kuuluvat mm. ravintolapalvelut yritystapahtumiin ja lasten syntymäpäiville, turnausruokailut sekä muut ruokailut ryhmille tilauksesta.

Yrittäjä Juha-Matti Sainiolla on vuosien kokemus ravintola-, catering- ja juhlapalveluista ja koko Ceitaan porukka odottaa innolla pääsevänsä tositoimiin: “Ceidas palvelee kaikkia lähiseudun asukkaita ja tarjoaa tunnelmallisen paikan arjen ruokailuihin ja jälkipeleihin, merkkipäiviin, urheilujuhliin, yritystapahtumiin sekä kohtaamisiin. Ensiaskel on tutustua lähiseudun ihmisiin ja palveluihin, jotta löydetään yhteiselle taipaleellemme oikeat askelmerkit ja kysyntä ja tarjonta kohtaavat”, hymyilee Juha-Matti.

Joo.Arenan asiakkailla onkin nyt mahdollista esittää toiveita siitä, millaisille ravintolapalveluille Kirkkonummen Masalassa olisi tarvetta. Kyselyyn pääsee osallistumaan tästä. Neljä nimensä jättänyttä vastaajaa palkitaan Ceitaan lounas- ja kahvilapalkinnoin.

Bistro Mediterranean Cuisine suuntaa uusille urille ja luovuttaa keittiön avaimet uudelle ravintoloitsijalle vuodenvaihteessa. Bistron yrittäjät, Heidi ja Yunus, siirtyvät uusiin haasteisiin haikein, mutta luottavaisin mielin: “Elämä toi eteen uusia mahdollisuuksia, joihin oli tartuttava. Siirrämme kapulan hyvillä mielin uudelle yrittäjälle 1.1.2024 alkaen”. Bistron viimeinen lounas syödään 21.12.

Joo.Arena kiittää Bistroa yhteistyöstä ja toivottaa menestystä uusiin haasteisiin!

Ravintola Ceidas avaa ovensa maanantaina 8.1.2024, lämpimästi tervetuloa ruokailemaan!

Soppakauha siirtyy uudelle ravintoloitsijalle: ”Yhä useampi kaipaa kokonaisvaltaista hyvinvointia, johon myös ruoka olennaisesti kuuluu. On kihelmöivää päästä toteuttamaan tätä käytännössä ja olla osana Joo.Arenan energistä tiimiä”, toteaa Juhis.

Juhiksen, Virven ja koko hyväntuulisen Ceitaan joukkueen tapaat Joo.Arenalla maanantaista 8.1.2024 alkaen. Tervetuloa tutustumaan ja kertomaan, kuinka voimme tehdä sinun päivästäsi paremman!

Ota yhteyttä: Ravintola Ceidas / Virve Räisänen, puh. 050 353 5040

Vastaa ja vaikuta!

Osallistu kyselyyn ja kerro, minkälaisia kahvila- ja ravintola-palveluita toivoisit Kirkkonummen Masalaan. Arvomme kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken neljä palkintoa Ceitaan kattauksesta:

  • 2 x Lounas kahdelle arkipäivisin (arvo 26 €)
  • 2 x Juoma ja vitriinituote (arvo 10 €). Ei koske alkoholijuomia.