Masala Arena tarjoaa syksystä alkaen huippukattauksen ohjattuja tunteja rautaisten ammattilaisten vetäminä, hulppeissa tiloissa – join in!
Nainen painonnostotunnilla.

Boksi Masala – taitoja ja toiminnallista harjoittelua

BOKSI MASALA on toiminnallisen harjoittelun honeypot! Viikkoaikataulussa on yli 20 voimaa, taitoja ja kestävyyttä kehittävää tuntia: ohjelmoidut WODit, painonnostoa, voimistelua, käsilläkävelyä ja kalisteniikkaa. Tila on käytössäsi myös omatoimitreeniin ohjattujen tuntien ulkopuolella.

Boksi Masalan n. 350 m2 tilan kalustus on VBC:n ja CrossFit Porvoon omistaja Ville Aallon käsialaa. Priimaa ja viimeisen päälle tarkoituksenmukaista on siis tulossa, mm. 8-paikkainen rigi sekä painonnostajille 6 erillistä nostopaikkaa.

Valmentajat

Dennis Dahlgren (Crossfit Level 1, CrossFit Gymnastics: painonnosto, gymnastics, WOD)
Ville Mäkelä (CrossFit Level 1: WOD)
Susanna Aaltonen (PNOK1: painonnosto, WOD)
Maiju Heikkinen (handstand)
Mikko Puhakka (calisthenics)
Veera Setälä (WOD)
Viivi Urpilainen (WOD)
Teemu Sallinen (Crossfit Level 1: WOD)
Mauri Harki (WOD)

Ryhmis Masala – ryhmäliikuntatunteja vaativaan makuun

RYHMIS MASALA tarjoaa kattavan paketin ryhmäliikuntatunteja kolmessa eri salissa, inspiroivien huippuohjaajien johdolla.

Tarjontaamme kuuluvat Les MillsTM -tuoteperheen suosituimpia tunteja, (BodyPump, BodyAttack, BodyCombat, Sh’Bam ja GRIT), huoltavia ja dynaamisia joogatunteja, pilatesta ja FasciaMethod-tunteja sekä eritasoisia spinning-tunteja.

Kerrallaan 250 m2 ryhmäliikuntasaliin mahtuu 40–50 treenaajaa, spinning-studioon noin 22 polkijaa ja joogastudioon noin 20 henkeä.

Ohjaajat (mm.)

Kipa Tiivola  
Gui Reis
Valter Biscaia Filho
Alexandra Nevski
Sinttu Aavio
Minna Tanttu
Veera Setälä

Nainen ilmajoogaamassa.

Jooga MaShala – joogan koko kattaus

JOOGA MASHALA tarjoaa jooga-harrastajalle lajin koko kattauksen aina hot joogasta, yin-tunneista ja pilateksesta ilmajoogaan. Joogastudion aikataulussa on noin 20 viikkotuntia, joista noin 8 viikkotuntia sisältyvät myös perus ryhmäliikuntakokonaisuuteen (Total), loput erikoisjoogatunnit Total+Jooga-jäsenyyteen.

Viikkokalenterista löytyy mm. ilmajoogaa, dynaamista sekä lempeää Hot joogaa, Hot pilatesta, After Work Joogaa ja Core Joogaa. “Namaste!” ja lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ohjaamassa (mm.)

Tiia Eloranta
Carina Pitkänen
Heidi Vikström

Painonnostotanko ja lukot.

Gym Masala – yhteensä lähes 800 m2 kuntosalia

GYM MASALA tarjoaa treenitilaa kuntosaliharjoitteluun kahdessa eri kerroksessa. Alakerrasta löytyvät upouudet laitteet sekä vapaat painot ja yläkerran toiminnalliselta salilta tilaa ja välineitä isompiinkin nostoihin. Runsaslukuiset ja monipuoliset cardio-laitteet palvelevat kaiken tasoisia liikkujia.


Kuukausijäsenyyksien hinnat

Jäsenyyksiä on neljää erilaista ja niiden myynti käynnistyy toukokuun aikana. Pidä myös silmällä tarjouksia vuosijäsenyyksiä koskien!

  • Easy-jäsenyys 39 €/kk aamupäivän ohjatuille tunneille sekä kuntosalille arkisin klo 05–15
  • Gym-jäsenyys 44 €/kk kuntosalille, joka on auki 24/7
  • Total-jäsenyys 69 €/kk, johon sisältyvät kaikki ryhmäliikunta- ja toiminnallisen harjoittelun tunnit, perusjoogatunnit sekä kuntosalin käytön 24/7
  • Total+Jooga-jäsenyys 99 €/kk, johon sisältyvät kaikkien ryhmäliikunta- ja toiminnallisen harjoittelun ja perusjoogatuntien sekä kuntosalin käytön 24/7 lisäksi erikoisjoogatunnit.